Strumfi de iulie-august 2007 (72)
Raspunsuri - Pagina 12
loredana_76 spune:
Buna.Puteti sa-mi spuneti si mie despre crese este vorba.M-ar interesa si pe mine.Multumesc
Vivela spune:
Ily, multumesc mult pentru raspuns , l-am vazut inainte sa plec spre cresa, dar n-am avut timp sa-ti raspund. Tu la ce cresa ai inscris-o pe Ilinca? Cumva la Acorns? Ma duc maine sa vizitez si eu Acorns, ca ce am vazut acum nu prea m-a incantat. La capitorul siguranta bebei sunt ZERO!!! adica balustrade cu loc pe unde ar putea intra copiii lejer, gresie pe jos, prize la nivelul manutelor lor (nici macar jos de tot, ci chiar la nasul lor!) evident, fara protectie. Si daca astea ar mai fi cum ar mai fi, ca poate se remediaza pe parcurs, un mare minus este lipsa oricarui petec de iarba (au o curte mica, de vreo 5 metri patrati, betonata). Asta ma scoate din minti, cum as putea sa las copilul acolo atatea ore fara sa fie aerisit?
In fine, mai caut. Daca o sa-mi placa Acornsul, poate ca bebeii nostri vor fi colegi (asta daca despre Acorns vorbeai).
Blueiris, multumes si tie .
Loredana, eu nu stiu alta cresa in afara de asta si de cele de stat, bineinteles.
Gabi, mami de D
www.youtube.com/watch?v=7ZscS775ek8" target="_blank">CHILDREN SEE. CHILDREN DO. <-- te priveste si pe tine!
Ioana75 spune:
Salutare.
Vivela, scrie te rog aici detalii despre cresa particulara, sa stii ca nu e considerat spam decit daca e afacerea ta. Multumesc. Am dus-o eu pe Miruna la acorns, cind avea 1 an; vezi ca e parerea mea la subiectul cu bile albe si bile negre, dar daca e nevoie scriu si aici ce nashpa a fost. Nu o recomand nimanui.
Anto numai bine. Te rog frumos da un mail daca gasesti acel hotel, vreau si eu.
Ioana, mama Mirunei si a Smarandei
Ioana75 spune:
Brazuca, succes la concurs! Si eu am inscris-o pe Sma, ca are o vitezaaaa, dar din pacate nu ne-a programat in weekend, ci tot vineri, asa ca nu putem ajunge, noi sintem la serviciu.
Lavinia, sa-ti fie de bine slabitul. Te dau jos de pe lista miercuri sau joi.
Am rasfoit acum subiectul de la generale cu ip-urile si cu frauda, incredibil.
Vivela spune:
Ioana, cresa pe care am vizitat-o azi nu stiu cum se va numi , pt ca sincer, eu nu prea vad cum o sa obtina toate autorizarile (pe care inca nu le are, dar m-a asigurat tanti ca "vorbeste" saptamana viitoare). Deci daca o sa o autorizeze cineva, va fi cu pile, ca altfel...
Eu am vazut imediat posibile pericole (evidente) pe care tanti aia nu le-a vazut. Cand i-am zis ca or sa se bage copiii printre zabrelele de la balustrada (la care au acces neingradit!) mi-a zis: "credeti ca or sa se bage?" . M-as baga si eu , d-apai copiii.
In fine, nu are rost sa comentez mai mult, ideea e ca NU e de luat in calcul!
O sa ma duc sa vad postarea ta despre Acorns , sincer m-ai pleostit de tot . Uff...
Gabi, mami de D
www.youtube.com/watch?v=7ZscS775ek8" target="_blank">CHILDREN SEE. CHILDREN DO. <-- te priveste si pe tine!
Ioana75 spune:
Vivela, acum un an s-a dat legea creselor particulare... eu sper ca sint mai multe in curs de constituire, sa avem de unde sa alegem la toamna. Acorns arata bine, dar doar atit; o luam pe Miru rupta de foame de acolo; am cerut de 2 ori verbal si o data in scris gramajele meselor, si nu mi s-a dat nimic!
karligutza spune:
quote:
Originally posted by Ioana75
Brazuca, succes la concurs! Si eu am inscris-o pe Sma, ca are o vitezaaaa, dar din pacate nu ne-a programat in weekend, ci tot vineri, asa ca nu putem ajunge, noi sintem la serviciu.
Lavinia, sa-ti fie de bine slabitul. Te dau jos de pe lista miercuri sau joi.
Ioana daca bateai vreun apropo si la mine, sa stii ca adminii/moderatorii stiu ceva, spun altceva... si uite asa adevarul spus de mine de exemplu s-a transformat intr-o mare GALCEAVA in care ma denigreaza indirect tot felul de persoane (nu adminii si nu moderatori, ci membrii care mai de care mai inspirati in a jigni) care nici nu ma cunosc... nu am pretentia sa ma respecte, dar nici sa-si bata joc de mine (totul indirect).
O sa ma fac inteleasa in fata lor in alta era... deocamdata o sa ramana asa cum vor ei.
karligutza
sunt mamica Adelutei
monicabo spune:
Despre ce subiect de la generale este vorba?
Monica (Andreea Ioana - 11 iulie 2007)
poze
ioanaiub spune:
quote:
Originally posted by Ioana75
mai dar ce discutii s-au mai iscat acolo ... am pus si eu niste poze in concurs, am indraznit sa trimit si eu niste pm-uri pana am fost repezita, si m-am potolit, am observat ca majoritatea celor carora le-am trimis pm-uri nici nu m-au bagat in seama ... credeam ca e doar un concurs asa "for fun", nu m-am gandit ca va naste asemenea "pasiuni" si asa o incrancenare sa-ti scoti "capodoperele" cat mai in fata ... si de fapt, care era miza? vreun castig substantial? ca eu nu am fost pe faza ... sorry
e vorba despre: Concursul CLipe 2007 : date noi, sanctiuni, rezultate din Discutii generale
noi suntem aici cu poze noi si filmulete
Mamica de www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52259" target="_blank">David Iulian (07.01.2005) si www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52271" target="_blank"> Mara Teodora (12.07.2007)