Strumfi de iulie-august 2007 (72)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

cristina-timi imi pare tare rau,multa sanatate!of ce necaz...am reusit chiar azi m-a invatat fratele meu,stiam si io dar de,neuronu' bata-l focul....pozele au facut ocolul lumii la toate neamurile.asa rau iumi pare ca nu ne-am mai auzit...
corina tinem pumnii,daca as fi in buc as veni la galerie!
ame eu deja am vorbit cu o firma care se ocupa si de asa ceva,adica aranjat petreceri copii,asa ca stai linistita unii sunt mai "rai" ca tine...

alina mamica bulinei www.youtube.com/watch?v=54C4rgga0L0" target="_blank">Elisa (20 iunie 2007)

votati bulina www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=5" target="_blank">aici(asacreste) si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=17" target="_blank">aici(elisadescoperindlumea)

povestea noastra...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

Neata, dragelor, frumoaselor , ca vaz ca e la moda azi...

Vin si eu cu o mare rugaminte: azi mai pe la 4 ma duc sa vizionez o cresa particulara. Si ma straduiesc sa fac o lista cu ce ar trebui sa intreb/verific, sa nu am impresia dup-aia ca am plecat vaca si m-am intors bou . Din experienta proprie sau din auzite, cam ce ar trebui sa intreb? E o cresa noua-nouta, deci nu am cum sa intreb pe nimeni um i-a fost copilului acolo .

Revin cu raspunsuri ca s-a trezit D si plange.

Gabi, mami de D

www.youtube.com/watch?v=7ZscS775ek8" target="_blank">CHILDREN SEE. CHILDREN DO. <-- te priveste si pe tine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Blueiris spune:

Lavinia, ai facut un lucru foarte frumos ca ti-ai rupt din timpul atat de pretios ca sa faci rezumatul. Te declar cea-care-merita-statuie a zilei!

Multumesc fetelor pt raspunsuri. Izv alb i-am dat si eu pana acum dar tare as fi trecut pe la fantana asta de la care bem si noi.

Vivela, eu una, pe langa evaluarea primelor impresii pe care mi le-ar face educatoarea (sau cum se cheama fetele de la cresa), as face o tura completa si pe la bucatarie, camara, etc. Sa fie totul luna. M-as uita si la saltele sa nu fie pline de miresme (semn ca stau copiii cam neschimbati la timp). Presupun ca, fiind cresa noua, n-or avea ei saltele nasoale dar merita verificat.

Mami de Maria

Mergi la inceput

Vorbiti de funie in casa spanzuratului: de concedii! De-abia astept vara, aproape ca nici nu ma intereseaza conditiile, numai sa plec de acasa!

Lavi, esti the best .

Corina, facem galerie pt Deni .

Carla, Saby e o frumoasa si o isteata, eu cred ca trebuie sa stai cu ochii pe usa, ca acum pleaca de acasa...

Copiii vostri mananca mult mai mult decat D. Mie mi se parea ca mananca bine daca reusea sa termine un borcanel de 125g (ca etalon). Dar asta nu s-a mai intamplat de ceva vreme, pe la jumate abandoneaza si culmea e ca pare satul, ca nu cere san. Cred ca il supara dintii, maraie cu gura stransa de mi se rupe sufletul cand il vad .

Gabi, mami de D

www.youtube.com/watch?v=7ZscS775ek8" target="_blank">CHILDREN SEE. CHILDREN DO. <-- te priveste si pe tine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ashera spune:

Lavi, multumim

Mami de
Chris (08.08.07)
http://picasaweb.google.com/Ashera4u

Mergi la inceput

Vreti poezii?
Eu am gasit mai demult un site unde gasiti muuuuuulte poezi, de toate felurile. Eu de aici imi fac "temele". Acum ascultam cantecelul cantat de Tudor Gheorghe pe versurile lui George Cosbuc si mai ca mi-au dat lacrimile .

Gabi, mami de D

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorinaoo1 spune:

Gata, am papat, ne-am jucat/explorat, acum doarme fata si venii si eu sa va mai pacalesc cu catele cuvintele

Ioana am tot uitat, uita-m-ar relele, de raportul kilogramelor. Practic stagnez cu greutatea, tot 55, si practic am cam parasit pista de multa vreme, ca iar bag in mine dulciuri , dupa un episod de ameteli (dar cred ca am si explicatia - slabisem 1,5 kg intr-o sapt, record pt mine). Deci pe lista nu mai vreau sa ma cocot, desi as mai avea vreo 2 kg de dat jos. Lia, ma tin scai de tine

Timi, Alina.a, Dana aveti niste fete superbe

Mi_a bune retete mai ai tu Eu pun cam o lingura mare de carne facuta cu mixerul sau cu furculita, dar a mea mananca de doua ori din cantitatea facuta cu piure sau supa. Eu cand aud la voi cat mananca strumfii vostri... A mea rareori mananca 100ml de iaurt simplu sau cu cereale. Mai nou prefera laptele batut de care mananc eu dimineata cu cereale. Pun iaurt si in mancarea de la pranz ca sa manance acolo ceva.
Zilele astea i-am dat spanac. Am luat vreo 7-8 frunze de spanac, le-am fiert cu o jumatate de cartof, le-am pasat, am adaugat un galbenus fiert, vreo 3 lingurite de iaurt. A papat f bine, mai bine decat piureul de cartofi cu out, de ex.
Biscuiti am incercat sa fac, dar mi-a iesit o plachie gumoasa, pt ca cerealele alea de orez se intindeau de ziceai ca sunt de cauciuc. Dar a mancat si asa, ma rog, s-a mozolit mai mult.

Cristina sa nu mai faci greseala sa te intristezi din cauza unor binevitoare de pe strada. Ingrid arata foarte bine si e asa cum trebuie , eu asta vad.

Anya pupici printeselor tale si spor la invatat.

Carla e scumpa foc Saby, mai ales dupa ce a papat un alien , nazdravana de ea.

Anto offf, cate mai aveti de tras. Sanatate multa lui Victor si sa dea DD sa nu se molipseasca si Sonia

Lia felicitari pt performanta Unei Dar la partea cu frumoasle nici macar n-am spus un neadevar

Brazuca noia facem galerie, de aici din Iasi

Blueiris multam fain de statuie Ii fac concurenta Liei

Fetelor, trebuia sa spun si eu la postarea anterioara "Sa va fie de folos!", dar va spun acum: Sa va fie de folos!

Lavi si Lorina Maria (5 iulie 2007)
www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52208" target="_blank">am jurnal

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorinaoo1 spune:

Sa va spun si cam ce am reusit noi cu metoda prezentata.
Deocamdata am muncit la rutina zilnica, adica program de masa (9-12-15-18, la 15 e o gustare de tzatza), program de somn (trezirea la 6.30-7, somn la 10-12-16 si apoi ora de culcare la 20.30-21), program de activitati (cele creativ-educative dimineata, adica cucu-bau, unde e...? etc. si dupa-amiaza program de plimbare prin casa deocamdata). Seara ritualul inainte de culcare prevede: lectura a trei cartulii, baie (nu chiar in fiecare seara pt ca are o piele cam uscata), cantat cantecele (incepem cu ceva vesel de genul In padurea cu alune si apoi continuam cu ceva mai linistit, cantece de leagan), apoi san si cand sa adoarma bine ii scot sanul si o mai plimb putin in brate prin camera. O pun in patut inainte de a adormi de-a binelea, se intoarce singurica pe o parte, mai tin un pic o mana pe spate si apoi o acopar cu paturica (sacul de dormit i-a ramas mic).
Faza este ca de cateva zile, de cand cu schimbarea orei am cam decalat programul si ii mai ies si dintii de sus si am mai avut si abateri. Dar pot sa spun ca de cand am inceput sa fac cate ceva din cartea aia, am dormit mai mult, chiar si 6 ore legate. Deci mergeee!

Lavi si Lorina Maria (5 iulie 2007)
www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52208" target="_blank">am jurnal

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ddanagh spune:

Tocmai i-am facut Dariei reteta de la Mi_a cu ficatei insa am pus 2 foi de salata pentru ca nu am avut ardei gras si la sfarsit am adaugat si o lingura de smantana. M-a mirat ca a mancat Daria cam 140 g. Deci e buna si asa.
O zi superba va doresc

Dana mamica gingasei Daria (20.07 2007)

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=14" target="_blank">poza concurs - Dariaminuneamea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ily7 spune:

Vivela, si eu am fost la o cresa particulara, deja le-am platit rezervarea pt luna septembrie.
Iti spun ce mi se pare mie important: cate persoane au pt supravegherea copiilor (ideal ar fi 1 la maxim 4 copii), daca iti da o persoana de contact care sa te informeze u privire la evolutia si manifestarile copilului (daca papa, daca doarme, cum s-a integrat in colectivitate, cat de mult plange...)
De asemenea mi se pare important daca li se vorbeste intr-o limba straina - acum cat sunt mici asimileaza multa informatie fara mare efort...
Tot important mi se pare care este meniul (asta in caz ca are si mese pe care le ia acolo (unde o sa o duc eu pe micuta au si mese pt ca e program intre 8am si 18pm.
Cam asta ar fi dupa parerea mea.
Bafta multa!!!

Mergi la inceput