Strumfi de iulie-august 2007 (72)
Raspunsuri - Pagina 10
panda77 spune:
Buna dimineata!
cristina26, si Ilinca se incadreaza la categoria "cei mai mici dintre cei mici", pt ca la 8 luni avea 68,5cm. Dar nu imi fac probleme catusi de putin, e sanatoasa si frumoasa; si de altfel, de unde sa fie inalta daca eu am 1,60m? Asa ca stai linistita, sunt multi copilasi mai bondocei. Din cate am inteles lungimile intermediare nici nu sunt prea relevante intrucat copiii pot creste in salturi. Mai clare sunt lungimile de la 1 si 3 ani, atunci poti spune cam cat de "armasar" sau de "ponei" va fi micutul . In ceea ce priveste parerile celor din jur, eu le las sa treaca peste mine dupa un scurt moment de revolta.
blueiris, eu ii dau Ilincai apa plata Izvorul Alb. Scrie pe ea ca e potrivita pt pregatirea hranei bebeilor.
Panda, fudula mamica a domnitei www.flickr.com/photos/23506973@N07/" target="_blank">Ilinca - 15 iulie 2007
lorinaoo1 spune:
Ar urma sfaturi pt incercarea de a invata copilul sa adoarma singur in camera lui si in patutul propriu. Daca va intereseaza, traduc si restul.
Daca aveti nelamuriri sau nu m-am exprimat eu prea clar, semnalati lucrul acesta si intrebati acolo unde "nu iese la socoteala".
Ma duc sa-mi hranesc cupila si revin cand pot.
Pupici la toate frumoasele si la strumfite si strumfei
Lavi si Lorina Maria (5 iulie 2007)
www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52208" target="_blank">am jurnal
panda77 spune:
mi_a, multumesc frumos pentru retete, sigur le voi incerca !
lorina001, multumesc mult pentru efortul pe care l-ai depus. Am salvat conspectul tau pentru orice eventualitate, cine stie, poate urmatorul copil n-o sa doarma noaptea.
Panda, fudula mamica a domnitei www.flickr.com/photos/23506973@N07/" target="_blank">Ilinca - 15 iulie 2007
karligutza spune:
quote:
Originally posted by lorinaoo1
Neata frumoaselor!
N-am citit prea mult din urma, decat ceva de frumoasele de noi si de interdictii pana la un an.
neata frumoaso!
vrei si tu sa ne faci sa ne "simtem" bine?
multumim de info-urile de mai jos... am spicuit, o sa aprofundez dupa ce o adorm pe miss... are nevoie de somnul ei de ora 10... pupici
karligutza
sunt mamica Adelutei
X-ray spune:
buna dimineata!
anto si multa sanatate lui victor! dar tu poze cand ne mai dai,mi-e dor de ochii lui victorsi sa o mai admir pe sonia.
carla e tare dragalasa saby si acrobata nu gluma.
blueris eu nu i-am dat nici pana acum ceva cu gluten,pur si simplu asa s-a nimerit,am avut biscuiti fara gluten,cerealele sunt tot fara....dupa 8 luni se poate da.
acum ca ati deschis subiectul favorit pt mine,concediul
noi vrem sa mergem undeva cu masina,deci din start au picat fff multe destinatii.cum la noi nu vreau eu sa merg,ne-a ramas croatia sau munte negru.am fost vineri la agentia cu care am mers si in luna de miere si datorita faptului ca munte negru e si mai departe si sta mai prost cu infrastuctura si serviciile ca si croatia am optat pt cea din urma.acum va scriu ce am cerut si agentiei:
-dorim all inclusiv
-hotel cat mai aproape de plaja cu piscina
-de la 4 stele in sus
-langa plaja cu nisip
-daca se poate si langa rezervatia lor,am inteles ca e superba
noi mergem inceputul lui august teoretic,dar poate o lasam si pe sf din cauza caldurii.
mi_a eu elisei ii dau cam o lingurita cu vaf de carne mixata dar deobicei nu mananca toata cantitatea de legume pe care i-o prepar ,asa ca nici atata carne nu serveste
alina mamica bulinei www.youtube.com/watch?v=54C4rgga0L0" target="_blank">Elisa (20 iunie 2007)
votati bulina www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=5" target="_blank">aici(asacreste) si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=17" target="_blank">aici(elisadescoperindlumea)
povestea noastra...
mamii spune:
LORINA esti super tare exact ceea ce aveam nevoie!Iti multumesc sincer din suflet!
REVin
mami de www.flickr.com/photos/11788157@N02/" target="_blank"> Alex
povestea nasterii lui bebitz
Amethyst spune:
Buna dimineata,
mi_a eu voi alege pana la urma un hotel cu all inclusive la noi fiindca vreau sa ajungem la mare si sa ne intoarcem rapid, fara avioane, drumuri lungi, etc. Cand va avea 2 ani vom face cu siguranta concediul in alta parte. Acum prospectez piata hotelurilor si sper sa ma hotarasc curand.
Blueiris, eu folosesc tot apa plata Dorna fiindca are continut mai redus de sodiu
Eu deja ma gandesc cum vom sarbatori ziua Jasminei de 1 anisor. Cred ca am innebunit :D
Sa stiti ca am citit absolut tot dar nu-mi permite timpul, nici J sa scriu mai mult.
Mommy to www.tickercentral.com/view/8i03/4.png" target="_blank">Jasmine
“A baby will make love stronger, days shorter, nights longer, bankroll smaller, home happier, clothes shabbier, the past forgotten, and the future worth living for”
Timi07 spune:
Multumim frumos pt aprecieri!
alina.a incearca sa-ti salvezi pozele pe compu tau cu save image as...(faci clic dreapta si alegi de acolo). Cu mare drag ti le-as trimite dar nu vad, sambata dimineata mi-a bagat Sophie degetutul in ochi si mi-a zgariat corneea. Iti dai seama ce weekend fain am avut ca doare de fac pe mine. CItesc cate un mesaj si stau juma de ora sa-si mai revina vederea..... Daca nu reusesti cu pozele sa ma anunti si ti la trimit dar nu saptamana asta.
Pupici la toata lumea
Timi, mama Mariei Sophie(05.08.2007)
brazuca25 spune:
Multumim Lavi pt rezumat.Chiar aveam nevoie de solutii.
Anto multa sanatate lui Victor! Si un sa se faca bine repede!
Eu carnita ii dau Denisei in fiecare zi cu exceptia zilelor cu galbenus, pentru ca are anemie si mi s-a recomandat carnita mai multa. Cantitatea este cam de 2 linguri dar amestecate cu legumele, si nu mereu le mananca pe toate.
Concediu eu as fi vrut si cu Deni dar si cateva zile fara ea, dar nu o sa reusesc pentru ca nu bea biberon si o sa faca foamea fara tzitzi. Asa ca o sa mergem cu ea cateva zile la mare nu stiu cand dar cu siguranta in Romania, ca nu ne permite buzunarul pe-afara.
mamik de Denisa Maria (20.07.2007)
www.youtube.com/watch?v=G7F6ycqre2o" target="_blank">filmuletz
brazuca25 spune:
Vineri la 15 participam la Competitia bebelusilor care merg de-a busilea la Baby Expo. Abia astept sa vad cum reactioneaza Deni dar tare ma tem de o mare repriza de plans.
mamik de Denisa Maria (20.07.2007)
www.youtube.com/watch?v=G7F6ycqre2o" target="_blank">filmuletz