mamici de SPANIA 3

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns olim spune:

dbunny, nasoala treaba cu somaju, eu inca nu am primit actele sa pot sa le depun,asa ca va trebuis a renunt la el, asta e, poate la vara ma angajez macar 3 luni cat vine sora mea la noi, ca simt nevoia sa ies din casa, mi-am gasit la oficina juma de zi la 700 de euro, sa vad in iulie cand vin de acasa.
In rest nimic nou nici la noi, marius ramane singur o luna jumate, noi la cluj.Mai fetelor, m-o costat o gramada de bani certificatu lui Alex, in total ies la vreo 400 de euro cu apsaport cu tot
Dbunny, FELICITARI PENTRU CETATENIE, macar nu mai ai de aface cu romaniinoi mai avem pana acolo.Apoi mie mi se pare aiurea ca daca esti casatorita legal cu un spaniol dupa un an primesti cetatenia, si daca lucrezi legal numa dupa 10, au spaniolii niste legiAti facut declaratia de renta, ati primit cei 400 de euro de la ZP?
m-am intins la povesti, ma duc la culcare ca nu am chef de nimic, am schimbat asigurarea de casa,chiar liniadirecta e superieftina drum la banci, ca daca nu le fac eu cine stie cu ce surprize ma trezesc cand vin de acasa.
va pup pe toate, si somn usor

Mami si www.flickr.com/photos/olimpiabota/" target="_blank">Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dbunny spune:

quote:
Originally posted by olim

dbunny, nasoala treaba cu somaju, eu inca nu am primit actele sa pot sa le depun,asa ca va trebuis a renunt la el, asta e, poate la vara ma angajez macar 3 luni cat vine sora mea la noi, ca simt nevoia sa ies din casa, mi-am gasit la oficina juma de zi la 700 de euro, sa vad in iulie cand vin de acasa.
In rest nimic nou nici la noi, marius ramane singur o luna jumate, noi la cluj.Mai fetelor, m-o costat o gramada de bani certificatu lui Alex, in total ies la vreo 400 de euro cu apsaport cu tot
Dbunny, FELICITARI PENTRU CETATENIE, macar nu mai ai de aface cu romaniinoi mai avem pana acolo.Apoi mie mi se pare aiurea ca daca esti casatorita legal cu un spaniol dupa un an primesti cetatenia, si daca lucrezi legal numa dupa 10, au spaniolii niste legiAti facut declaratia de renta, ati primit cei 400 de euro de la ZP?

700 pe juma' de zi e super, ca eu iau 750 pe 6 ore, 4 la servici si 2 de acasa...

cetatenia nu ti-o dau dupa un an, dupa un an poti depune dosarul, dar raspunsul a intarziat exact 2 ani...asa era in decembrie..si uite au mai trecut aproape 6 luni deatunci si inca n-am DNI spaniol...deci poate tot la 10 ani ajungem!

Inca n-am facut declaratia, anul trecut mi-au dat inapoi, dar cumnatele spaniole zic ca cei 400 inca nu se dau...

Dbunny cu Daniel(23.11.2006)
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
www.dropshots.com/dbunny_28" target="_blank">Filmulete cu Prichindelu

Mergi la inceput

dbunny, dar asta e doar 5 ore, eu anul trecut la 7 ore fara sambata luam 900 de euro nomina plus comision.
Sa vedem acuma cum o fii, ca pe aici cam asa se dau intre 600.700 de euro, si sunt locuri unde lucrezi si sambata.
Despre cetatenie, la noi ne primeste dosaru dupa 10 ani, plus inca doi, etc,asta e, nu a ramas asa mult cat a fost pana acum.Daca nu petnru noi cel putin pentru alex as vrea.Oricum la 18 ani are dreptul sa aleaga, dar poate reusim pana atunci.
Te invidiezi ca ai toate centrele comerciale la indemana, eu tebuie sa iau masina pt oriceAcuma vrem sa mergem in leroy sa vedem cde aere conditinate, ca se pare ca raman cu casa, lumea vine o vede si nimeni nu zice o cumpar cu atata,a sa ca de moment ramanem cu ea.
Pai am inteles ca se dau 200 si apoi cate 50 de euro se desconteaza de la nomina lunar.
Mai fetelor, eu cred ca chestia cue conomia, iigratia si paro e o polititca spaniola sa scoata imigrantii din spania.Ati vazut ca este lege ca daca te intorci definitiv in tara taprimesti tot somaju plus un ajutor de la stat.
Acuma chiar ma duc la culcare,c a pun bateriile de la mouse la incarcat pana maine.
va pup pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_bunica spune:

quote:

chiar oare de ce nu mai da nic un semn onyx, sa speram ca totul e bine
maria sa ai o seara usoara
celellate spanioloaice pe unde sunteti?

Multumesc mult!!!A iesit bine pana la urma........cum nici nu ma asteptam!

Totul e bine cand se termina cu bine!!!http://www.flickr.com/photos/24984384@N08/

Mergi la inceput

DBUNNY- felicitari pt cetatenie!!!Spor la gatit si la idei pt masa pe care trebuie sa o pregatesti!

Despre cei 400 de euro parerile sunt impartite!Unii zic ca se dau de anul asta.........altii zic ca inca nu!

Aaaaaaa am uitat sa felicit si pe pitic pt intentia de a se spala pe dinti!Asa face si nepotelul meu...dimineata e primul al baie sa se spele pe dinti dar isi apropie periuta numai de buze...de fata..de urechi!!!Macar e bine ca deprind inca de acum ca trebuie sa ingrijeasca dintii!

Totul e bine cand se termina cu bine!!!http://www.flickr.com/photos/24984384@N08/

Mergi la inceput

OLIM- mi se pare bine salariul pt cate ore vei munci si mai ales ca mai iesi din monotonie!E normal sa te plictisesti mai ales ca pana sa il ai pe bebe ai fost o fire activa!Am auzit si eu despre legea asta cu somajul.....numai ca mie mi-a zis frate-miu ca se da numai 75% din totalul care se cuvine de la somaj!Dat tinand cont ca se iau si actele daca accepti banii..........nu prea ne incanta!Si da...asa e....vor sa scape de noi ca prea multi au venit de cand am intrat in UE!Am fost miercuri cu sotul la extranjerie sa isi depuna actele pt renovare ca ii expira tarjeta luna viitoare, si m-am ingrozit de cati tigani am vazut!!Si chiar am auzit o discutie intre trei dintre ei.....spuneau ca nu mai merge Spania pt cersit si prostii si ca vor sa se profileze pe FinlandaBineinteles ca legea cu somajul nu e numai pt romani.....dar pe o parte cred ca s-au cam saturat si spaniolii astia de noi toti!

Am fugit la nani......mai barfim si maine!pt tine si puiul mic..sa aveti grija de voi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dbunny spune:

quote:

dbunny, dar asta e doar 5 ore, eu anul trecut la 7 ore fara sambata luam 900 de euro nomina plus comision.
Sa vedem acuma cum o fii, ca pe aici cam asa se dau intre 600.700 de euro, si sunt locuri unde lucrezi si sambata.

Pai am inteles ca se dau 200 si apoi cate 50 de euro se desconteaza de la nomina lunar.
Mai fetelor, eu cred ca chestia cue conomia, iigratia si paro e o polititca spaniola sa scoata imigrantii din spania.Ati vazut ca este lege ca daca te intorci definitiv in tara taprimesti tot somaju plus un ajutor de la stat.

Eu nu lucrez sambata...am contract de 30 de ore saptamanale ceea ce e arhisuficient.
Faza cu cei 200€ n-am auzit-o pana acum...
Ati citit pe net ca o gramada de romani au fost expulzati din italia, si vor mai fi controale...cica au probleme mari cu imigrantii..

Maria bunica povesteste-ne despre tine: vreti bb de mult? aveti dosar in lucru pe undeva? ce tratamente luati, ce analize ati facut?

Dbunny cu Daniel(23.11.2006)
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
www.dropshots.com/dbunny_28" target="_blank">Filmulete cu Prichindelu

Mergi la inceput

salutare
faza cu 200 de euro au spus-o saptamana trecuta la telecinco in noticias, de acolo stiu eu.
Am vazut si eu ca au probleme cu romanii din italia,a devaru ca acolo se fura fff mult s is multi in droguri.Eu am un vecin care in 6 luni de italia si-a luat casa in romanai si audi A6 nou, si in romania nu lucra nicaieri.STIU foarte multi de astai, iar salariile is mai mari cu 100-200 d eeuro decat la noi.
legea cu somaju am auzit to la stiri ca deja se aplica in anumite comunitati.Intr-adevar iti iaua ctele si am inteles ca nu mai poti veni niciodata.Si spaniolii primesc tot somaju daca isi fac propria afacere care sa o tina 5 ani minim.
Sa vedem ce mai urmeaza.LA banca zicea directorul ca e o polititca acuma dar ca intr-un an coboara interesele.Adevaru ca erau prea multe case si exagerat de scumpe.In Garrucha aveam un apartament de 70 de m2 la 530.000 era
dbunny, felicitari pentru periuta de dinti, deja ai baiat mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geanina-nica spune:

salut-pana la urma nu am mai intrat m-am intins cu curatenia,cu spalatul,ca mi-a lipsit fata saptamana trecuta de la curatenie.

dbunny-ai facut tortul,nu prea e mult de lucru la el?Arata in poze foarte bine
Felicitari pentru cetatenie,dar a trebuit sa renunti la aceea romana?Ca si noi vrem sa ne casatorim ca e vremea decand traim impreuna.
Cu periuta si noi suntem in gurita si i-mi spala si mie dinti,si la papa, asa-i de dulce
sa ne zici cum a iesut mancarica sunt sigura ca buna si gustoasa.

maria-asa cu tigani sa ne faca de rusine si in alte tari,sui nu numai tiagani si romani sunt care fura.

olim-si eu am vazut la tele chestia cu romani in italia,si in Palma de mallorca,a pus un tipun afis la magazinul lui interzis cainilor si romanilor,doamne, doamne oare nu sor potolii romani de atatea furturi si mizerii.
Si asa se fac ei bogati de pe o zi la alta.

va pup pe toate,noi acum am adormit si dupa masa mergem la plimbarica,sper sa nu ploua.
va pup dulce pe toate si pe toti printisorii,

AM PUS POZE NOI DIN RO.

Mergi la inceput

fetelor, hai sa va zic o stire de care nu is mandra deloc, azi la noi in sat 3 romani au spart o banca la ora 14

Mergi la inceput