mamici de SPANIA 3

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maria_bunica spune:

Buna fetelor!
M-am trezit azi fara nici un chef de munca.......si surprizaaaaaa.........ma suna sefa pe la 2 si ceva ca azi si maine pot sta acasa...ca nu prea e mult de munca pt 2 fete ca nu avem nici terasa scoasa!YUPIIIIIIIIIIIIIIIIIII!
GEANINA-ai dreptate ca e exagerat de mult 3 pachete ........dar daca nu are vointa eu nu pot face nimic!pt Alvaro ca sa ii treaca repede cucuiul!
sa aveti grija de voi!
Fetelor mai stiti ceva de ONYX?????la toate si multa sanatate!

Totul e bine cand se termina cu bine!!!http://www.flickr.com/photos/24984384@N08/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

salutare tuturor
ce liniste aici la noi, unde sunteti toate

Mami si www.flickr.com/photos/olimpiabota/" target="_blank">Alex

Mergi la inceput

Hola!!!!!!!

OLIM- eu bantui pe aici.......dar cum am vazut ca nu a mai postat nimeni dupa mine........am verificat din umbra!

la toate fetele si .........vreau mai multa miscare pe aici!!!!!!

Totul e bine cand se termina cu bine!!!http://www.flickr.com/photos/24984384@N08/

Mergi la inceput

fetelor unde sunteti, ati abandonat mamicile din spania doar eu si maris, si uneori geani, restul ce faceti, hai la o poveste despre bebici, burtici si despre tot ce va pofteste inimioara
sau ati plecat toate in vacanta
va pupam pe toate si va dorim o zi faina
maria cum merge treaba cu munca.parca ma bate gandu sa imic aut ceva jumade zi ca m-am plictisit sa stau numai acasa, dar totusi mi s epare mic alex, mai vedem

Mergi la inceput

Bunaaaaaaaa!

OLIM- merge bine munca....mai ales ca fac ceva ce imi place!Dar mai si zile cand imi vine sa nu mai aud de ei(de sefii mei)In hosteleria nu se tin fiestele legale....de ex anul asta cum avem EXPO ZARAGOZA nu ne vor da concediile pt ca se asteapta sa fie mult de munca!In seara asta o sa plec nebuna de la munca pt ca avem un catering de bere si asteptam vreo 50 de pers!
Fetelor va asteptam cu bratele deschise si pe la noi pe aici!

Fug sa vad ce mai fac in casa si apoi plec la munca!O sa intru si deseara cand ajung!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Sunt o mamica de la odiseea de mai-iunie 2008, si voiam sa va intreb daca stiti ceva despre Onyx. A nascut, e bine?

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
www.dropshots.com/gabitzam3" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05)

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by gabitzam

Sunt o mamica de la odiseea de mai-iunie 2008, si voiam sa va intreb daca stiti ceva despre Onyx. A nascut, e bine?

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
www.dropshots.com/gabitzam3" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05)

Nu stim nici noi nimic!!!Ii cerusem nr de tel dar nu a mai intrat si nu mi l-a lasat!!!!Ma gandeam poate a postat in alta parte dar vad ca nu a facut-o!Sa speram ca totul e bine!

Mergi la inceput

chiar oare de ce nu mai da nic un semn onyx, sa speram ca totul e bine
maria sa ai o seara usoara
celellate spanioloaice pe unde sunteti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geanina-nica spune:

vin si eu la barfa imediat
acum am un pic de treba
am intrat sa va spun ca-s pe aici si eu
va dau detalii mai tarziu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dbunny spune:

Sara buna...si noi pe-aci ne-nvartim...

Noi nu avem noutati, incercam sa ne obisnuim cu periuta de dinti si peste tot ne-o bagam numai in gurita nu! in ureche, in par, in nas... peste tot...

Mersi de reteta de orez cu lapte am sa incerc si cu frisca poate-mi iesi mai cremoasa...

Zilele astea vreau sa fac tortul asta, daca-mi iese bine fac poze, daca nu...la gunoi

Sotul este in somaj de cateva zile: partea rea: bani mai putin, partea buna: am ajutor in casa, mai un shopping, mai o coafura...
Lunea viitoare am musafiri, 3 spanioli, 2 mexicani si fetita lor...nu stiu ce sa fac de papa...mai am o portie de vreo 15 sarmalute congelate, apoi o salata de macaroane cu ciuperci la tigaie, usturoi proaspat, porumb in conserva, bors, etc
Poate juma de epur(ce mai am prin congelator) al ajillo...si ce sa mai fac? mentionez ca-s mancaciosi rau invitatii mei...
Lunea trecuta am fost noi la ei, si eu am facut pt ei un chec cu miere, dat prin glazura de ciocolata, s-apoi tavalit prin cocos, yami-yami, chiar si sotul s-a lins pe degete, care-i un `delicado de la vida`

V-am spus ca am jurat pt cetatenie? luna trecuta, eu credeam ca or sa ma puna in fata unui drapel si-o sa trebuiasca sa jur cu mana pe inima, si pan la urma era doar inca o foaie de semnta...inca una...

Dbunny cu Daniel(23.11.2006)
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
www.dropshots.com/dbunny_28" target="_blank">Filmulete cu Prichindelu

Mergi la inceput