mamici de SPANIA 3

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maria_bunica spune:

Buna fetelor!
Eu bantui noaptea pe aici ca liliacii!Nu am mai intrat pt ca am avut cateva zile grele la serviciu si nu am mai fost in stare sa intru pe internet!

Geanina-bine ati venit si succes in afacere!

Merg la nani ca maine merg cu sotul la medic si are cita la ora 9
Am intrat sa va salut si sa va urez multa sanatate si aveti grija de voi!

Totul e bine cand se termina cu bine!!!http://www.flickr.com/photos/24984384@N08/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geanina-nica spune:

HOLA-aici ploua asa ca nu prea avem de ales si stam in hotel,

Tu fetelor asa m-am speriat,mi-a cazut ALVARO din pat azi dimieata ca doarme cu mine si nu am fost atenta ca am adormit si eu ca o proasta,el adat sa se intoarca si s-a dus saracutl,si nu stiu cum a cazut sa si un deget e vanat la varf,are o sa-i treaca?

Oricum cand ajung in Madrid,o sa ma duc pana la medic.

OLIM -eu zic ca acum e momentul sa vinzi apartamentul,cu 140.000 gasesti adosados in FLORESTI,cu un pic de curte.mai multe detalii nu prea stiu,dar daca mergi prin CLUJ,O SA VEZI ofertele,acum se construesc apartamente pe CALEA FLORESTI,LA 980 euro m patrat.sunt turnuri,sunt destul de misto.
si apartamentele la pret nu mai urca,eventual firmele de constructii care sunt pe persoana fizica,sa nu coboare pretul ca nu-s presionati de banci,dar ceeilalti o sa coboare preurile,in FLORESTI GASESTI DE LA 25.000 PANA LA 50.000.Dar in brut binenteles.

maria-bunica-daca nu-s indiscreta sunt analize normale?

SI VA MULTU,pentru restaurant,dar m-am exprimat eu gresit,nu-l facem noi, il restauram hihihi,adica il decoram si vopsim.

VA PUPAM DULCE PE TOTE SI ASTEPT MISCARE PE AICI

OARE ONIX A NASCUT???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

salutare tuturor
geany, dar nu se compar florestiu cu cluju, cat cum ai spune madrid sau alte provincii.Apartamente cu 20.000 eu nu am vazut ca studiezi fertele imobliriare, case stiu ca sunt de la 120.000 in sus, si acolo nu ai nimic, de unde stau eu pana la big e mai putin de 1km.O sa devina florestiu oras dormitor al clujului.Pentru orice trebuie sa ieie masina sau autobus, pt scoala medic.Nu merita investitia, dupa parerea mea.Dsaca dau banii dau pe ceva in oras, mai ales ca il vreau pt chirie.In Floresti cat poti cere chirie 100 de eruo, nu prea merita investitia.Noi anu trecut am vazut apartmente cu o camera la 40.000 cei drept finisate, dar erau la etaju 7-8.Eu vreau bloc mic, fara multi vecini, sa nu am comunitate, sa am loc de parcare, o urbanizare micuta cum suntem noi la cluj.Mai vedem noi cum o fii
maria, sa ai parte de zile mai linistite la servici
pupam fetele toate

Mami si www.flickr.com/photos/olimpiabota/" target="_blank">Alex

Mergi la inceput

Buna fetelor!
Geanina-sunt analizele pt operatia de lipom!Numai ca azi ne-au facut o surpriza......si mai avea pregatite inca doua cite,deci am ajuns acasa pe la 12 jum!La ora 9 i-a facut analize la sange!Apoi pe la 10 electrocardiograma si la 11.30 raze x!Sper sa iasa totul bine...ca la cat fumeazama pot astepta la orice!
Si stai linistita ca nu esti indiscreta deloc
pt Alvaro sa ii treaca vanataia!

Totul e bine cand se termina cu bine!!!http://www.flickr.com/photos/24984384@N08/

Mergi la inceput

Olim-multumesc dar azi am facut inaugurarea unui centru de diseño si am alergat ca o nebuna..........ca sa nu mai zic ca am facut cockteil-uri si se lipea totul de ne-a luat o ora sa stergem tot!Dar mi-a trecut oboseala mai ales ca maine sunt libera

pt Alex ,bebe cumintel si frumos foc!

Maine poate mai semneaza condica si celelalte fete!Cam pustiu pe aici!
Va urez o zi linistita maine si cu mult soare!
Pe maine fetelor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dbunny spune:

Iote pe ele cata activitate...toate-s pe fuga...cu munci, cu case, cu copchii, numa' yo belesc okii la soare

In alta ordine de idei:

Geanina bine-ai revenit, poti sa ne spui linistita ce-ai papat bun in Ro...mai punem in kil pe noi...

maria bunica...dupa cate vad la voi s-a complicat povestea cu lipomu...mie nu mi-au facut nimic, au luat cutteru' si-au taiat serios..

fetelor: voi gatiti mancare spaniola, daca da, ce fel? ma intereseaza un arroz con leche, dar sa iasa cremos asa ca-n bar-restaurant...ca numa asa fiert in lapte cu coaja de lamaie, zahar si scortisoara nu iese cremos...

va pupez pe toate

Dbunny cu Daniel(23.11.2006)
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
www.dropshots.com/dbunny_28" target="_blank">Filmulete cu Prichindelu

Mergi la inceput

salut fetele mele-noi suntem bine am ajuns acasa,si ce bine e.Dar mai bine e la mama acasa,acolo am lenevit nu am facut nimic,acum am depresie postvacationala
O sa i-mi intru eu incet incet in ritm

MARIA-bunica-sa dea Domnul sa iasa toate analizele bune,
si poate al tau sa dea mana cu al meu sot cu fumatul de 3 ani ma chinui cu el sa se lase dde fumat,tot mi-a promis,pana a ajuns sa fumeze pe ascuns,i-am zis ca asa nu are rost,ca tot l-am prins
Acum mi-a promis iar sa vedem cat dureaza,
Eu nu fumez si la mine in casa nu se fumeaza,(AM FOST FUMATOARE INRAITA SI EU DAR AM 6 ANI DECAND NU MAI FUMEZ)acum nu mai suport deloc fumul de tigara.

Dbunny-eu fac mancare spaniola,da nu chiar de toate,ce stiu cu mare placere i-ti zic retetele,

orez cu lapte-1L de lapte
-250ml de frisca lichida
-100gr zahar
-115 gr.de orez
-coaja de la o lamaie
-3 bucatele de scotisoara,sti de acele tubulete.
Tote se amescteca la rece si le pui sa fiarba 45min la foc mic si amesteci din cand in cand sa nu se prinda.Dupa il pui in boluri si il lasi sa se raceasca. POFTA BUNA,sper sa-ti ia-sa bun.

Mergi la inceput

olim draga-acum o sa vezi ce o sa faceti cand mergi acasa si-o sa vezi.ce e pe acolo.
Da intradevar nu se poate compara FLORESTIUL cu CLUJUL,dar de ex si de unde stau eu tre sa i-au masina,autobuz sa ma duc la cumparaturi.
SAU la centrele comerciale la fel.
LUMEA SE acomodeaza si la ce bani au.

Mergi la inceput

Buna fetelor!
Analizele sunt necesare pt ca ii vor face anestezie!Vor incerca intai cu anestezie locala si daca nu merge asa ii vor face anestezie generala!Miercuri avem iarasi cita la anesteziolog...la spital!Zicea ca pe o parte ar vrea sa ii zica ceva rau la analize ca sa il ambitioneze sa se lase de fumat.....pt ca ii este greu...nu are vointa altfel....a ajuns deja la aproape 3 pachete pe ziEu fumez dar nu ajung la un pachet pe zi!

Multumesc pt sustinere fetelor...dar nu cred ca e asa grav numai ca ma mai sperii si eu......el incepe sa tremure un pic si se pune nervos cand intram in spital......nu ii place deloc!

Sper ca maine sa gasesc aceeasi miscare pe aici!
aveti grija de voi!

Mergi la inceput

buna dimineatza-raportam noi avem iar un cucui,dar mic.

maria-chiar e cam mult 3 pachete pe zi,lasa ca pana la urma o sa fie bine,si barbatzi asa sunt ei cred in general cu spitalele,nu le prea plac.

Mergi la inceput