mamici de SPANIA 3

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns olim spune:

salutare tuturor
multumi pentru complimente, pe langa asta e si fff cuminte, oricand as mai face un copil cel putin, daca ar iesi ca Alex.
va dorim tuturor o zi frumoasa sa aveti

Mami si www.flickr.com/photos/olimpiabota/" target="_blank">Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_bunica spune:

Buna fetelor!Ce faceti? Tot ocupate??
Am si eu o intrebare :stiti cumva daca exista Leustean aici??????Si daca da va rog mult sa imi da-ti si mie denumirea!Marar stiu ca exista ca am cumparat mereu dar ma intereseaza si leustean!

Va pup si aveti grija de voi!

Totul e bine cand se termina cu bine!!!http://www.flickr.com/photos/24984384@N08/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dbunny spune:

quote:
Originally posted by maria_bunica

Buna fetelor!Ce faceti? Tot ocupate??
Am si eu o intrebare :stiti cumva daca exista Leustean aici??????Si daca da va rog mult sa imi da-ti si mie denumirea!Marar stiu ca exista ca am cumparat mereu dar ma intereseaza si leustean!

N-am vazut leustean...daca vedeti sa anuntati... in schimb am vazut telina radacina...la Makro(un fel de sell gros, intri numa cu card de empresa, sau cu cineva...)
Patrunjel radacina este aici?
Aici avem un magazin- dracula- cu produse romanesti...am sa intreb de leustean...
Oricat m-as chinui tot nu-mi iese ciorba ca la mama acasa...

Onyx o fii nascut precis...oare totul e ok?
geanina cand se intoarce din ro?

Dbunny cu Daniel(23.11.2006)
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
www.dropshots.com/dbunny_28" target="_blank">Filmulete cu Prichindelu

Mergi la inceput

eu patrunjel radacina am cumparat de la o fruterie din garrucha, aici insa nu am vazut
makro este echivalentul la metro din romania, e acelasi lant de magazine
in rest, ce mai ziceti fetelor, va pregatiti de wek toate.Noi nu avem tati acasa pana saptamana viitoare,a sa ca singurei ca de obicei, dar deja ne-am obisnuit.
Mai avem o luna si ne ducem acaa, abia astept pe de-o parte dar mie si groaza cum o sa ma descurc singura cu Alex si fara masina.
va pup pe toate si va dorim un wek frumos sa aveti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_bunica spune:

Buna!
Va multumesc pt raspunsuri!Asa e DBUNNY!Din cauza asta tot intreb si eu ca as manca o ciorba acra cu mult patrunjel si leusteanDa ca nu e pe aici as mai avea de asteptat vreo 2 luni,ca pleaca fratele in Ro la sf lui mai si vine pe la sf lui iunie!Asa ca imi aduce el!Patrunjel radacina nici eu nu am vazut pe aici!

OLIM- nu te mai ingrijora ca totul o sa fie bine ai sa vezi!Alex e un baietel cuminte care o iubeste tare de tot pe mami si nu ii va face greutati!

aveti grija de voi!

Totul e bine cand se termina cu bine!!!http://www.flickr.com/photos/24984384@N08/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dbunny spune:

Feliz día de la Madre!

Ce-ati primit de ziua mamei(spaniola)?

Dbunny cu Daniel(23.11.2006)
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
www.dropshots.com/dbunny_28" target="_blank">Filmulete cu Prichindelu

Mergi la inceput

noi avem tati in italia, asa ca asteptam pana vine sa vedem ce ne aduce.Mai am o luna si plec acasa, abia astept
va pup pe toate si va doresc sa aveti o saptamana excelenta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geanina-nica spune:

HOLA MAMICI -AM REVENIT SI EU
dupa o absenta bine meritata,ioi tu fetelor asa a fost de bine acasa,nu va spun ce am mai mancat pe acolo sa nu va fac pofteam vazut ca vorbeati de mancare de acasa

dbuni-am sosit DUMINECA acolo nu prea am stat pe net pot sa zic ca deloc,mi-am luat liber hihihihihihi din toate punctele de vedere am profitat la maxim de toate.

Mi-a fost dor de soarele de aici,acolo am prins o vreme cam nasoala, o zi ploua cealalta iesea soarele un pic.dar cu toate aceastea a fost super,Daca am putea sa unim SAPANIA cu RO ar fi misto.

CE SA va mai zic preturile sant ridicate mai ceva ca si aici,am ramas,
doar la Apartamente in CLUJ au scazut preturile si stiu din sursa sigura ca mai scad.Acum renteaza sa-ti faci casa daca ai pamant,asa ca m-am hotarat sa ne facem casa.
Si calitatea apartamentelor lasa de dorit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geanina-nica spune:

ALVARO-s-a simtit ca in rai, va da-ti seama toata lumea ii facea pe plac,i-am facut un mini parculet in curte,cu topogan casuta de plastic si leagam,cutie cu nisip,era foarte fericit,la vara ne mai intoarcem o tura,

DUMINECA nu am ajuns bine ca am scimbat hainele din bagaj si LUNI am luat-o din loc,acum suntem la VALECIA,am venit sa facem un restaurant,intr-un satuc PUIG.Stam pana vineri,asa ca o sa profitam de soare si plaja.

VA PUP PE TOATE si bine v-am regasit muuuaaaaaaaaaaaaa

Mergi la inceput

salutare tuturor
geany, bine ai revenit, abia astept sa plecam si noim au mai ramas doar 25 de zileCat despre apartamente nu prea stiu ce sa zic, eu pe al meu am primit in iarna 120.000 si acum 140.000 asa ca de scazut nu vad unde,Am intelesca scad cele vechi, si mi se pare normal sa fie asa.Daca stii undeva ieftin la cluj sa imi zici te rog ca noi vrem sa mai luam unu.
In alta ordine,r estu pe unde umblati?
va pupam pe toate
geany bafta cu restaurant in Puig s profita de minivacanta

Mergi la inceput