mamici de SPANIA 3
Raspunsuri - Pagina 9
olim spune:
mai fetelor, numad e rau se aude despre romani.
ati vazut la stiri romanii care au furat un AudiQ 7 si au omorat 3 persoane printre care si o romanca ce lucra la capsuni de cativa anid e zile.Si pe cei 15 romani prinsi in madrid care furau numai parfumuri si ochelari scumpi si trimiteau marfa in romania

Ar fiic azu sa ii prinda si sa iit trimita la inchisoare cativa ani buni
RUSINE LOR!
Astia chiar nu emrita tinuti in Spania, si en miram ca ne pun cartele sa nu itnram in magazine, pai mi se pare normal
Mami si www.flickr.com/photos/olimpiabota/" target="_blank">Alex
maria_bunica spune:
quote:
Originally posted by Dbunnyquote:
Originally posted by olim
dbunny, dar asta e doar 5 ore, eu anul trecut la 7 ore fara sambata luam 900 de euro nomina plus comision.
Sa vedem acuma cum o fii, ca pe aici cam asa se dau intre 600.700 de euro, si sunt locuri unde lucrezi si sambata.
Pai am inteles ca se dau 200 si apoi cate 50 de euro se desconteaza de la nomina lunar.
Mai fetelor, eu cred ca chestia cue conomia, iigratia si paro e o polititca spaniola sa scoata imigrantii din spania.Ati vazut ca este lege ca daca te intorci definitiv in tara taprimesti tot somaju plus un ajutor de la stat.
Eu nu lucrez sambata...am contract de 30 de ore saptamanale ceea ce e arhisuficient.
Faza cu cei 200€ n-am auzit-o pana acum...
Ati citit pe net ca o gramada de romani au fost expulzati din italia, si vor mai fi controale...cica au probleme mari cu imigrantii..
Maria bunica povesteste-ne despre tine: vreti bb de mult? aveti dosar in lucru pe undeva? ce tratamente luati, ce analize ati facut?
Dbunny cuDaniel(23.11.2006)
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
www.dropshots.com/dbunny_28" target="_blank">Filmulete cu Prichindelu
Pai despre bebe am tot discutat mereu....numai ca nu prea am avut curaj sa fim responsabili pt o fiinta atat de mica!Am luat anticonceptionale 3 ani si de 2 luni am inceput pauza,ca apoi sa putem concepe un bebe!As vrea sa fac o pauza de cam 8 luni ca sa fiu sigura ca nu vor fi probleme....cum parerile sunt impartite!Numai ca...cateodata parca nu mai avem rabdare!Nu facem nici tratament,nu am facut pana acum nici analize in privinta asta!Eu am facut prin ianuarie testul Papanicolau si a iesit ok...si analizele la sange pt ca mi le-a cerut medicul de familie,ca sa imi poata prescrie in continuare anticonceptionalele!Totul a iesit bine!Asa ca acum ne ramane doar sa avem rabdare!Si apoi daca nu voi putea ramane insarcinata(pt ca nu am fost niciodata pana acum de cand mi-am inceput viata sexuala)vom merge la medic!

Totul e bine cand se termina cu bine!!!http://www.flickr.com/photos/24984384@N08/
maria_bunica spune:
Urat ce se intampla in ultimul timp!De vreo 2 sapt in fiecare zi trebuie sa dea la stiri ceva si despre romani!

Am ajuns iar en el puncto de mira...asa cum sunt romanii din Italia!![]()

la toate si un sfarsit de saptamana placut!
Totul e bine cand se termina cu bine!!!http://www.flickr.com/photos/24984384@N08/
olim spune:
maria spor la treaba la prestat
toate la vremea lor.
da adevarul ca deja s-au saturat spaniolii de romani si este de inteles.Dar totusi ii condamn ca nu au legi mai aspre, daca furi de 300 de euro nuiti face nimic, dar te pot prinde de 100 de ori pe zi cu 300 de euro, si nu patesti nimic.Cred ca ar fii cazul sa inceapa sa faca o triere mai serioasa cand renoveaza tarjetele.
Am inteles ca in Italia daca nu ai un venit minim de 900 de euro esti invitat sa parasesti Italia, cred ca si aici se va ajunge cat de repede la probleme din cauza unora si mai ales a romilor, care ne fac de rusine peste tot nde ajung
Sunt si printre ei oameni deosebiti, dar majoritatea ne fac de ras prin lume

geanina-nica spune:
BUNA -fetelor chiar aseara am povestit si cu sotul,despre romanii astea care ne fac de rusine,si aici in ALCALA,avem o cunostinta la politie si ne povesteste,tot felul de tampenii pe care le fac compatrioti nostrii,ar trebiu pe care-i prinde sa-i trimita direct in tara nu sa ii inchida si dupa sa le de-a drumul dupa o saptamana.
in fine,al meu baiat mi-a dormit azi pana la 11.30,s-a trezit pe la,8 azi dimineata a papat lapte si a adormit la loc.
ONIX-eu cred ca a nascut,de aceea nu intra sa speram ca e acasa bine si are grija de printisor
OLIM-Te pregatesti de plecare ?
MARIA-eu am ramas insarcinata dupa 4 ani,asa ca nu-ti face griji.cand o sa intrerupi anticonceptionalele,o sa reusesti.BAFTA.
O DUMINECA PLACUTA LA TOata lumea aici a iesit un pic soarele speram ca va dura toata ziua
Dbunny spune:
maria bunica eu credeam ca de mai mult timp cautati bb...dar 2 luni nu e nimic...noi am reusit dupa 20 de luni
olim...ai fost la murcia la corte ingles dupa bibe bebedue? sa spui cand mergi poate facem cumva si ne vedem...eu stand la vreo 60km de murcia...
geanina...daca vreti sa va casatoriti pregateste buzunarul ca aveti de tradus si legalizat cateva acte bune...plus ca in Romania existand un edict inaintea efectuarii casatoriei, intarzie aia de la primarie vreo 2-3 luni in ati aproba actele, deci aveti grija cum alegeti data...
si totusi onix n-a mai intrat de vreo luna....speram ca totul sa ie ok...
Dbunny cu
Daniel(23.11.2006)
Dbunny spune:
Din 14 aprilie n-a mai intrat Onyx...ea avea fecha de parto spre sfarsitul lui aprilie, si zicea ca n-or s-o lase pana la sfarsit...deci Mariuca ar avea deva vreo 3 saptamani...hai mami spune-ne ceva...
Nici Mirela10 n-a mai intrat, nici Nicole_es...cum e Alessia mica?
Dbunny cu
Daniel(23.11.2006)
geanina-nica spune:
DBUNNY-multumesc,am sa ma duc totusi pana in Madrid,la ambasada,eu vreau sa ne casatorim aici,tu unde te-ai casatorit acasa sau aici?
actele le am-certtificatul de nastere
-pasaportul
-si am inteles ca tre sa-ti dea ceva de la ambasada.
ALCEVA MAI TREBUIE?
Dbunny spune:
quote:
Originally posted by geanina-nica
DBUNNY-multumesc,am sa ma duc totusi pana in Madrid,la ambasada,eu vreau sa ne casatorim aici,tu unde te-ai casatorit acasa sau aici?
actele le am-certtificatul de nastere
-pasaportul
-si am inteles ca tre sa-ti dea ceva de la ambasada.
ALCEVA MAI TREBUIE?
Declaratie cum ca nu esti casatorita in ro, dovada sederii in ultimii 2 ani;ti le da toate la ambasada, ...nu mai stiu dar am dat cam 400€ pt stampilele consulului...trebuie sa duci tu la ambasada toate actele traduse si cu stampila de la Haga pe ele, si consulul ti le legalizeaza...
Dbunny cu
Daniel(23.11.2006)www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
olim spune:
salutare tuturor
va dorim sa aveti o duminica frumoasa

nu am fost in murcia, si nici nu cred ca mai am timp sa merg, ca de azi in 2 saptamani pelcam acasa, am sa caut in romania poate, desi alex bea numai cu chicco, si acum nu ii gasesc de 2 saptamani deloc
El bea cu bibe de la sticla angulara, si tetine separat nu se vand de alea mari, numai mici, si cu alea nu ii palce, ii curge pe langa si nu se satura.Mai caut paote luni am noroc.
va pupam pe toate