mamici de SPANIA 3

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns geanina-nica spune:

buenos dias-

jasmin-bine ne-ai gasit,
Sotul cunoaste forte bine CUELLAR,sora lui a stat acolo multi ani acum s-a mutat in PALENCIA.
Am vazut pozele,suntezi o familie super,sa-ti traiasca mogaldeata,si sa va aduca numai bucurii si fericire.
Cu diversificarea,si eu am inceput cu piureuri de fructe de la beby herro,si am continuat si pana acum cu cerealele de la aceeasi marca.

irinusha-intradevar SPANIA merita vazuta am fost prin multe regiuni si sotul e tare umblat si cunoaste toate regiunile,asa ca daca vrei ceva informatie.......a si deja s-a facut cald,si sper ca multe ploi nu o sa mai fie,aici se zice ca pana in data de 10 Mai,dupa numai calduri,si plajeam incercat sa vad pozele si nu pot.Sa-ti traiasca si tie minunatiile de ingerasi

Dbunny-da si papi apare intr-o poza unde doarme cu ALVARO.E mai invarsta decat mine cu 20 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geanina-nica spune:

dbunny-am vazut ca suntetzi cu antibiotic dar ce s-a intamplat?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinusha spune:

Geany, multumesc! :)
Poze n-am la semnatura, dar daca vrei sa ne vezi, uite aici albumele copiilor: www.cristian.in-guide.de si www.amelie.watch-in.eu/amelie
Si daca tot sunt "bine-venita" ;) vin si cu alta intrebare: cum iti place in Spania? Se traieste bine? Ce nu-ti place?
Gata, ca pe urma ma luati la fuga ... :)
Numai bine si sanatate!

Mamica de Cristian (alias Sensible Boy) & Amélie (alias Demolition Girl)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dbunny spune:

quote:
Originally posted by Irinusha

Geany, multumesc! :)
Poze n-am la semnatura, dar daca vrei sa ne vezi, uite aici albumele copiilor: www.cristian.in-guide.de si www.amelie.watch-in.eu/amelie
Si daca tot sunt "bine-venita" ;) vin si cu alta intrebare: cum iti place in Spania? Se traieste bine? Ce nu-ti place?
Gata, ca pe urma ma luati la fuga ... :)
Numai bine si sanatate!

Irinusha ma bag si eu in seama... in 1 Iulie implinesc 7 ani de cand sunt in spania...batuti pe muchie!! Pur si simplu iubesc viata de cand sunt in spania...totul e asa de normal...lucrezi - ai un salra pe cuvine, lucrezi mai mult, esti apreciata, iti permiti chestii basice care in romania numai visai..tip sa iesi saptamanal la restaurant, sa mergi la film saptamanal+ popcorn+ inghetata+ ce vrei tu fara sa te aruinezi, sa faci ce-ti pofteste inima...

Ceea ce m-a impresionat pe mine a fost caldura oamenilor cu care am fost primita ORIUNDE AM FOST CU INIMA CURATA...atat vreme cat mergi cu cinstea in fata...esti primit cum se cuvine!
In comparatie cu spaniolii, romanii sunt tot timpul incruntati, parca tot timpul ploua...si-i inteleg, gretutatile vietii...

Ce nu-mi place in spania: sistemul medical...nu-si prea bat capul oricat de privata ar fi clinica...eu am avut un avort si nimeni nu mi-a dat tratrament de sustinere de exemplu...in romania mi-ar fi dat un medic privat o gramada de progesteron si gravibidon...aici imi spuneau: lasa lucrurile asa cum sunt, sa vedem evolutia...pai ce evolutie, daca nu-mi dati tratament? la care ei: ce tratament ca nu esti beteaga, esti doar insarcinata...in fine...

Alt lucru pe de din jos de germania de exemplu: ajutor financiar pt familiile cu copii...muuuult pe dinjos de Deutchland...
Vreti sa va stabiliti in Spania?
Irinusha eu stau cam la 120 km de Denia, tot pe tarm...sunt deja 26-28 grade...si-o sa fie tot cald pana-n septembrie...

geanina...in urma vaccinului s-a iritat, a aparut o pata mare, tare ca piatra, pe picior, si luam antibiotic sa nu se infecteze, se cam scarpina...si era caldut piciorul...

Dbunny cu Daniel(23.11.2006)
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
www.dropshots.com/dbunny_28" target="_blank">Filmulete cu Prichindelu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_bunica spune:

Hola!!!

Am intrat pe fuga sa va zic ca am primit mesaj de la ONYX!Sunt bine,printesa creste...are mai bine de 4 kg si 54 cm!!!Numai ca are colici si multe gaze!!!

Bine ai venit JASMIN si sedere placuta printre noi!!!Si sa va traiasca grasunelul!!!

Am facut si noi declaratia de renta,bine ca am facut-o impreuna....si trebuie sa ne dea inapoi 670de euro!!
Fetelor am fugit!!!Ma duc sa fac baita ,sa pap ceva si apoi la nanita,ca nu mi-au stat picioarele pana acum si nu mai pot de oboseala!!!

Totul e bine cand se termina cu bine!!!http://www.flickr.com/photos/24984384@N08/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_bunica spune:

OLIM- am vazut si pozele!!!Mai dar ce zambaret e Alvaro in poze!!!

DBUNNY- sa ii treaca puiului durerea!!!

Va pup pe toate si noapte buna

Totul e bine cand se termina cu bine!!!http://www.flickr.com/photos/24984384@N08/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmin012 spune:

Fetelor, buna, va multumim tare mult de primire...

Dbunny, eu sunt aici de 1 an, dar de vreo 5 ani am tot lucrat in spania in contracte mai scurte. Nu am primit paga unica de 2500, ca nu indeplineam conditiile. E adevarat ca e o suma care te ajuta, mai ales la inceput cand ai atatea de cumparat, dar oricum banii se duc repede... spun asta pt ca unii oameni spun ca de-aia am venit in Spania sa nasc, ca sa iau banii, desi decizia de a naste aici o luasem de mult, ca sotul meu era aici si eu oricum nu voiam sa nasc la Giulesti, ca daca a nascut cineva la Giulesti poate ma intelege...
A, si ti-am vazut puiutzul, e tare blond si dragalas. Si Lucas a facut aceeasi chestie pe piciorus, de la vaccinul de 6 luni, acum vreo 10 zile. cred ca depinde de mana cu care i s-a facut vaccinul, cat de usoara este... cica trebuie masat in locul respectiv. Eu n-am facut asta dar a inceput sa treaca.

Irinusha, da, zona e frumoasa, e o zona istorica... desi sunt si zone mult mai frumoase, cum ar fi Canare... Dar nici Germania nu e o tara urata. Printre spanioli sunt si multi rasisti sau ignoranti care nu stiu nimic despre Romania dar se lasa influentati de faima rea a unora dintre romani. dar cum spune si Dbunny, daca esti un om cinstit si-ti vezi de treaba ta poti sa-ti faci si prieteni. Noi aici avem destui prieteni si printre spanioli si printre romani.

Geanina, multumim... am inceput sa-i dau si eu tarritos de la Hero si de la Nestle... totusi parca sunt mai bune decat cele de la Hero. Vad ca Lucas accepta pureurile de fructe, desi cele de legume si pui le arunc aproape pline. Dar tot e ceva. A, Palencia e destul de aproape, Dan a instalat niste panouri solare acolo si a stat in delegatie vreo saptamana. a stat la un hotel al unor romani intr-un sat de pe langa Palencia

Cunoaste cineva La Granja de Ildefonso? Am fost ieri acolo, la feria medieval, a fost tare frumos, am poze la semnatura...

Jasmin si micutzul Lucas Daniel (28.11.2007)

www.flickr.com/photos/23373490@N02/" target="_blank">poze cu mogaldeatza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmin012 spune:

quote:
Originally posted by maria_bunica

Hola!!!

Am intrat pe fuga sa va zic ca am primit mesaj de la ONYX!Sunt bine,printesa creste...are mai bine de 4 kg si 54 cm!!!Numai ca are colici si multe gaze!!!

Bine ai venit JASMIN si sedere placuta printre noi!!!Si sa va traiasca grasunelul!!!

Am facut si noi declaratia de renta,bine ca am facut-o impreuna....si trebuie sa ne dea inapoi 670de euro!!
Fetelor am fugit!!!Ma duc sa fac baita ,sa pap ceva si apoi la nanita,ca nu mi-au stat picioarele pana acum si nu mai pot de oboseala!!!

Euhorabuena pt proaspata mamica si pt bebelina!!! Sa fie sanatoase!

Jasmin si micutzul Lucas Daniel (28.11.2007)

www.flickr.com/photos/23373490@N02/" target="_blank">poze cu mogaldeatza

Mergi la inceput

maria_bunica daca mai ai ocazia sa-i transmiti lui Onyx...sa nu bea lapte normal ca toti bebeii au o oarecare intoleranta la lactoza (doar ca unii sufera 10 zile de colici si altii 4 luni!!)si se transmite prin laptele matern. In Mercadona, Carrefour, Eroski se vinde lapte baja en lactosa sau chiar sin Lactosa marca Kaiku...
ah! si tre sa dai de baut cu cei 670€...eu inca n-am rezultatul...un contabil tot incerca s-o aranjeze...parca vad ca tre' sa platim

Jasmin acelasi mercadillo medieval se pune si la noi anual...un deliciu! prajiturele arabesti, paine coapta, porumb fript, etc...spune-mi de sotul tau...e instalator de placas solares? a facut ceva curs sau a invatat din mers? ii merge bine afacerea? intreb, pt ca sotul meu, ex-fontanero, a acut un curs dar nu prea vad eu multa iesire cu placile astea, parca erau obligatorii la toate edificiile noi...dar nu le vad puse mai niciunde...

Imi plac pozele voastre asa atarnat ca liliacul cica e favorizant pt gaze...am intrenat medicul si mi-a spus ca daca-l scap in cap precis n-o sa mai fiu preocupata de gaze...noi am tras-o rau cu gazele...vreo 7 luni! banuiesc ca voi practicati posturi d'astea doar in joaca

Mergi la inceput

Jasmin Cu ce-i faceti baie in
www.flickr.com/photos/23373490@N02/2537002004/" target="_blank">cadita asta? coji de mere? flori de mac?

Va prezentam pe www.dropshots.com/dbunny_28#date/2008-06-09/11:56:26" target="_blank">Dani&Paco

Mergi la inceput