mamici de SPANIA 3

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maria_bunica spune:

quote:
Originally posted by Dbunny

geanina alvaro a facut reactie la vaccinul de la 18 luni? ca lui Dani i s-a inrosit zona unde l-au intepat...si-i tare carnea acolo...si-i cald...numai acolo, n-are febra, dar azi a adormit mai repede...poate are febra doar cateva liniute peste normal...
Daca maine tot asa umflat e mergem la urgente...

Dbunny cu Daniel(23.11.2006)
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
www.dropshots.com/dbunny_28" target="_blank">Filmulete cu Prichindelu

Cum se mai simte Dany???S-a mai ameliorat?poate ii mai alina durerea!

Totul e bine cand se termina cu bine!!!http://www.flickr.com/photos/24984384@N08/

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Irinusha

Hola!

Scuzati deranjul spanioloaicelor!
"El tiempo" asta ma dispera, mai ales ca nu gasesc si eu o prognoza calumea sau pe durata mai lunga ... si nu prea stiu daca sa ma mai bucur de soare si mare si ce haine sa luam la noi.
Asa ca apelez la voi!
Stiti cumva cum o sa fie vremea de la mijlocul la sfarsitul lui iunie in zona Denia?
Va raman datoare! Dau o bere virtuala, zau!
Numai bine!

Mamica de Cristian (alias Sensible Boy) & Amélie (alias Demolition Girl)

Imi pare rau ca nu te pot ajuta dar chiar nu stiu nimic de zona asta!!!Poate te pot ajuta celelalte fete!

Totul e bine cand se termina cu bine!!!http://www.flickr.com/photos/24984384@N08/

Mergi la inceput

GEANINA-voi ce faceti?Pe unde umbli de nu apari deloc pe aici?Sunteti bine?

Va pup pe toate si o zi buna

Mergi la inceput

OLIM-cum e in tara?Cum va descurcati?Cum s-a adaptat Alex?Poate treci si pe la noi putin sa ne spui cum merg lucrurile!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geanina-nica spune:

HOLA
In sfarsit am calculator,am avut ceva probleme cu el,acum e ok

Raportam o vanatae in frunte,m-ia azut din patutul lui a vrrut sa se dea jos si buffffffff a cazut ca si una albomdiga,asa m-am speriat,am fost la medic dar mi-a zis ca e bine daca nu vomeaza si nu are sintome de febra.Asa ca s-a ales cu un cucui

dbunny-
Alvaro mi-a facut ebra dar nu a ajuns la 38 si nu i-am dat nimic ia trecut de la sine.nu s-a facut rosu si nici nu s-a intarit.pune-i compresa cu apa rece.Sau i-a trecut ?un
A era sa uit,da intradevar in ziua respectiva era mai molesit mi-a dormit toata ziua.

Mergi la inceput

Irinusha-nici eu nu-s din zona dar am intrebat pe cineva si mi-a zis ca de obicei e cald ca si vara,asa ca haine de vara eventual o geaca de vara pentru seri.pana atunci te mai anuntam daca vrei. ti-am baut berea merci.
oricum aici se incalzeste vremea si soarele arde.

maria-lasa nu fi supi ca pana la urma toate se rezolva

si cu bb o sa vina el

Mergi la inceput

AM PUS POZEEEEEEE DACA va plictisitzi ia dati o fuga si va uitazi la poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmin012 spune:

Hola... nu stiu cand ati deschis acest subiect, ca pe vremea cand eram gravida nu v-am gasit si am crezut ca nu exista subiect cu mamici si gravidute de Spania, asa cum am vazut ca exista de Italia... chiar ma gandeam sa vorbesc cu colegele mele de odisee, Irina si Crisstiana, sa incepem noi unul... asa ca ma bucur sa va citesc...
Noi suntem in Cuellar, provincia de Segovia, dar ne aflam mai aproape de Valladolid... e cineva de pe aici?
Am si eu un bebe de 6 luni si un pic si tocmai am inceput diversificarea, dar fara prea mare succes. Azi i-am dat pure de fructe de la Hero si a mancat mai mult decat cele 2-3 lingurite pe care le manca cu chiu cu vai din cel acut de mine cu fructe proaspete... dar ma rog, gusturile nu se discuta...
Acestea fiind zise, am dori sa ne alaturam si noi grupului, fireste, daca ne primiti...

Jasmin si micutzul Lucas Daniel (28.11.2007)

www.flickr.com/photos/23373490@N02/" target="_blank">poze cu mogaldeatza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinusha spune:

Hola!

Geany, muchas gracias! :)
Tocmai ca asta stiam si eu ... doar ca anul asta a fost o vreme de cacao, frig si ploi. Si tot sper ca pana ajungem noi acolo (intr-o sapt.) sa se schimbe si sa fie iar "normal".
Speram ca stiti voi ceva ... ce nu stiu eu!
Ti-am vazut nazdravanul! Sa-ti traiasca frumuselul! :)

Jasmin, mama in ce oras stati ... wow! Am dat fuga o cautare si am vazut decat minunatii. Noi am vazut decat partea cu marea mediterana (de sus in jos) si Madrid-ul, dar nu mi-a placut :( - acum vreau sa vad si restul ... Stiam eu ca merita toata Spania!

Numai bine spanioloaicelor ... scuze de deranj, dar na, suntem indragostiti de Spania :) ... o sa mai bag un ochisor la voi! Sanatate!

Mamica de Cristian (alias Sensible Boy) & Amélie (alias Demolition Girl)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dbunny spune:

Jasmin bine-ai venit...de mult esti in Spania?
Ai nascut aici? ai incasat cecul bebe?
Dani la inceput nu agrea combinatiile foarte complicate de fructe, papa doar pruna, mar si vreo 2 feliute de banana...am tot incercat...ah! si-i puneam la blenduit cu fructele si 2 biscuiti mici fara gluten de la Milupa...Daca puiului tau ii plac fructele la borcan incerca sa-i storci putina lamaie peste fructele facute de tine...cele la borcan is mai acide ca cele facute in casa...
V-am vazut pozele, tare simpatici si frumosi

Geanina am vazut pozele...tare frumosi suntetitati apare-n poze?

Maria_bunica data viitoare ca n-au intrat lunile-n sac...

Noi suntem pe antibiotic...

Dbunny cu Daniel(23.11.2006)
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
www.dropshots.com/dbunny_28" target="_blank">Filmulete cu Prichindelu

Mergi la inceput