mamici de SPANIA 3
Raspunsuri - Pagina 16
geanina-nica spune:
OLIM- DRUMMMMMMMMMMMM BUNNNNNNNNNNN SI SA NE AUZIM CU BINEEE!!!!!!!!!!
MARIA-acum rabdare,si perseverenta.........

vad ca tot tarziu scri,nu esti obosita?
maria_bunica spune:
Buna!!
Va multumesc mult la toate pt incurajari!!!
GEANINA- foarte obosita nu sunt numai ca am o saptamana intreaga in care nu prea ma ia somnul!!!Ma pun in pat pe la 3 dar fortat si imi ia mult pana ma ia somnul!!!Tinand cont ca aici apare ora Ro pare cam tarziu....numai ca inainte ora mea de somn era 1-2,dar adormeam imediat.....acum...!!!De la serviciu ajung in jur de 12-12 jum!!!Dar vinerea ies la 22,pt ca vine baiatul care se ocupa de pus copas si sambata si duminica lucrez dimineata,de la 9 la 16!!!Imi place cel mai mult sa lucrez dimineata....dar deocamdata mai stau asa..pana apare ceva pt dimineata!Chestia e ca acum m-am dat peste cap cu somnul ca daca adorm la 4 apoi ma trezesc tarziu,nu mai am chef de facut nimic,pana la urma ma anim....fac cate ceva si gata se face ora de plecat la serviciu!!!Asta e acum....sper sa imi revin!!!
Va pup si o zi buna in continuare la toate fara exceptie!!!
O sa intru si deseara cand ajung acasa!!!
Totul e bine cand se termina cu bine!!!http://www.flickr.com/photos/24984384@N08/
Dbunny spune:
ardeiash eu am stat in Murcia 1 an, acum stau in cartagena care apartine tot de Murcia, la 55 km...
Spunei amicei sa mearga la Nueva Condomina este autobus e in afara orasului, centru comercial mare mare...acolo este Primark - tzoale super eftine, H&M - tzoale faine, de calitate si nu-s scumpe...3.90€ un tricou pt fiimiu...de exemplu... e aproape de Ikea si Thader...In thader(alt centru comercial) este un magazin numit C&A cu preturi bune...
Daca vine in Cartagena are de vazut: castelul paunilor cu vedere imensa spre mare si port, Portul, submarinul Peral(primul submarin din lume) o groaza de muzee aproape gratuite, pieturi artezanale, sarbatori locale(in spetembrie) etc
Daca doriti orice fel de info, dati un pm...mai ales daca sta aproape de Cartagena!
Fetelor am intrat sa va spun ca vineri 6 Iunie fac greva transportistii in toata Spania din cauza preturilor...asa ca aprovizionati-va camara in az ca-i apuca damblaua si n-avem transport de alimente timp de o saptamana...in special lapte pt copii, scutece, apiretal, una alta, ok?
Dbunny cu
Daniel(23.11.2006)
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
www.dropshots.com/dbunny_28" target="_blank">Filmulete cu Prichindelu
Dbunny spune:
Olim drum bun si sa ne auzim cu bine!
geanina eu am vazut pe blueair in august pt mine si Paco&Dani dus intors la 700€ total...
maria Bunica eu asa stateam cu okii-n tavan cand am ramas gravi...poate poate...
Dbunny cu
Daniel(23.11.2006)
maria_bunica spune:
Buna!!!
DBUNNY- sa stii ca mi-a mai zi cineva chestia asta!!!Astazi nu am mai dormit cand am ajuns acasa cu toate ca ma simt obosita si sa vad ce se intampla deseara!!!Am zis ca mai astept o saptamana si daca tot asa continui,am avut si cateva stari de voma ieri,azi si ieri ameteli ,plus faza cu somnul o sa imi fac un test!!!Numai ca vreau sa mai ast pt ca daca nu o sa fiu o sa ma cam dezamagesc un `pic!!!
Deja au inceput grevele,cam in toate domeniile....cam naspa!!!![]()
Va pup pe toate si un sf de saptamana placut va doresc!!!
Totul e bine cand se termina cu bine!!!http://www.flickr.com/photos/24984384@N08/
Dbunny spune:
quote:
Originally posted by maria_bunica
Am zis ca mai astept o saptamana si daca tot asa continui,am avut si cateva stari de voma ieri,azi si ieri ameteli ,plus faza cu somnul o sa imi fac un test!!!Numai ca vreau sa mai ast pt ca daca nu o sa fiu o sa ma cam dezamagesc un `pic!!!
Deja au inceput grevele,cam in toate domeniile....cam naspa!!!
Tinem pumnii!!!
Ieri mi-am vizitat fratele intr-un orasel din Valencia, care vara trecuta era plin oki de romani(cu frate-mio in apartament mai stateam 2 perechi) si-acum au plecat toti acasa... nu mai vezi picior de roman la terase, pe strazi...nu mai este de lucru...
Se prevad timpuri grele...al meu sot e in somaj de 2 saptamani si nu gaseste de lucru...
Va pup
Dbunny cu
Daniel(23.11.2006)www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
Dbunny spune:
maria bunica ai facut testul?
Dbunny cu
Daniel(23.11.2006)
Dbunny spune:
geanina alvaro a facut reactie la vaccinul de la 18 luni? ca lui Dani i s-a inrosit zona unde l-au intepat...si-i tare carnea acolo...si-i cald...numai acolo, n-are febra, dar azi a adormit mai repede...poate are febra doar cateva liniute peste normal...
Daca maine tot asa umflat e mergem la urgente...
Dbunny cu
Daniel(23.11.2006)
Irinusha spune:
Hola!
Scuzati deranjul spanioloaicelor!
"El tiempo" asta ma dispera, mai ales ca nu gasesc si eu o prognoza calumea sau pe durata mai lunga ... si nu prea stiu daca sa ma mai bucur de soare si mare si ce haine sa luam la noi.
Asa ca apelez la voi!
Stiti cumva cum o sa fie vremea de la mijlocul la sfarsitul lui iunie in zona Denia?
Va raman datoare! Dau o bere virtuala, zau! 
Numai bine!
Mamica de Cristian (alias Sensible Boy) & Amélie (alias Demolition Girl)
maria_bunica spune:
quote:
Originally posted by Dbunny
maria bunica ai facut testul?
Dbunny cuDaniel(23.11.2006)
Am facut azi testul!!!Si nu sunt insarcinata!!!Poate va fi alta data!!Eu nu am mai intrat pt ca am fost cam suparata cu serviciul!!Probleme de comunicare!!Dar azi am pus cartile pe masa si am ramas placut surprinsa ca nu s-a suparat nimeni!!!Deci m-am mai linistit!