mamici de SPANIA 3

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns geanina-nica spune:

PRINTZISORUL meu mi-a facut febra cred ca de la vaccin.MI-A zis asistenta ca poate sa aiba reactie,saracutzul asa il dureau piciorusele ca nu vroia nici sa mearga,dupa ce s-a trezit.

olim-asa e i-tzi dau astea un cearceaf,asa i-i zic pe aicisi noi pupam pe ALEX

daca nu te superi ce probleme ai avut cu fostul tau sef?

PUPICIM PE TOATE FETELE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_bunica spune:

OLIM-ai inteles bine...se da o foaie A4!Am mers si eu cu sotul saptamana trecuta ca sa revoveze tarjeta si ni s-a acrit de coada!Am ajuns la 10 la extranjeria si am plecat la ora 14 de acolo!Am avut 100 si ceva de persoane inainte noastra!Pacat ca nu se mai dau tarjetele.....ca doar se platesc taxe...asta e!Felicitari pt sentencia ......

pt tine si ALex!

GEANINA-pt Alvaro sa ii treaca febra si sa nu il mai doara piciorusul!
DBUNNY-sI pt voi!

Eu sunt bine fetelor...azi am fost cam ocupata!A trebuit sa merg in locul sotului la cita de la chirurgie....pt ca s-au mai amanat un pic lucrurile ca iau gasit ceva nereguli in sange si intre timp trebuie sa mai facem si o oprire la hematolog!Asa ca am mers eu azi ca sa nu mai lipseasca degeaba de la munca!Apoi am facut si cateva cumparaturi,curatenie si mancare!Am mancat si apoi am fugit si la munca!Maine trebuie sa merg doar pana la gestoie sa vad ce imi zice despre renta sotului si in rest ma voi odihni!!!

Ma bag la nani ca sunt rupta de oboseala!Va pup pe toate si pe maine!!!

Totul e bine cand se termina cu bine!!!http://www.flickr.com/photos/24984384@N08/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dbunny spune:

Geanina pupam flacaul sa treacaI-ai dat apiretal? sau Dalsy...

La noi la extranjerie intotdeauna am avut preferinta de comunitario... nu stiu cum si de ce dar pe tarjeta mea scrie regimen comunitario, si-i veche de 4 ani deja...poate din cauza c-am cerut-o in urma casatoriei cu un cetatean spaniol..., chestia e ca treceam in fata tuturor marocanilor, ecuatorianilor, africanilor....
Incercati si voi...cand ajungeti acolo mergeti direct in fata cu un document si spuneti ca sunteti comunatario...ca de exemplu un englez nu se pune la rand cu restul imigrantilor...

Maria_bunica ce gatesti bun?
Olim...trimit imediat pm...poate in vara asta dam o fuga pana in Vera(avem niste preteni care ne bat la cap sa mergem sa mancam peste in Aguilas, ii aproape de voi?)...la plaja, ceva...timp de juma de zi...ne-am duce noi la hotel dar nu ne permite buzunarul...

Dbunny cu Daniel(23.11.2006)
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
www.dropshots.com/dbunny_28" target="_blank">Filmulete cu Prichindelu

Mergi la inceput

BUNA!!!!!!!!

Azi nu am mai gatit nimic ca mai avem de ieri!!Am facut varza cu baicon si a iesit foarte buna!!!!Eu in general gatesc mancare romaneasca.....cand sunt la bar mananc mancare spaniola!!!Sa vad daca am chef sa le prepar maine la sefii mei niste sarmale ca vor sa probeze!!

la toate si o zi buna in continuare!

Totul e bine cand se termina cu bine!!!http://www.flickr.com/photos/24984384@N08/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dbunny spune:

Si ca sa fie echipa complecta cresc dobanzile la imprumuturi. mai multe detalii aici

Weekend-ul asta fac www.culinar.ro/forum/continut/Retete-in-imagini/18429/Sarpe-marocan/" target="_blank">Sarpe marocan, am sa anunt daca iese bun...

Dbunny cu Daniel(23.11.2006)
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
www.dropshots.com/dbunny_28" target="_blank">Filmulete cu Prichindelu

Mergi la inceput

DBUNNY-MULTUMIM
NU I-AM dat nimic ca i-a trecut dela sine si i-a fcaut 37.8 asa ca nu i-am dat.

AM fost la politzie si noroc ca am cunoscut pe cineva,(nu am astepata deloc)mi-a si dat foaia,e o foaie verde.dar nu serveste ca sa te indentifici cu ea asa ca........tre sa porti pasaportul cu tine sau buletinul ro.

azi am avut o zi de curatenie,cum a plouat am profitat,acum o sa iesim puitin,la plimbarica
va pup petoate

aaaaa MARIA-VIN SI EU LA SARMALE la sotul asa-iplac sunt sigura ca si la sefii tai o sa placa mhhhhhhhhhh

Mergi la inceput

Buna!!!!!

Pai sa stii ca le-a placut!!!Numai ca asa s-au minunat ca erau din foaie de vita!!!!Ziceau ca nu credeau ca in viata lor or sa manance asa ceva!!!!!!!!Au avut succes pana la urma sarmalele mele!!!Le-am dus si iaurt Danone Griego si au mancat tot!!!

VA PUP PE TOATE SI UN SF DE SAPTAMANA PLACUT!!!

Mergi la inceput

buna eu tarziu pe aici,m-am uitat la eurovision,si asa m-am inervat ca nu mai am somn.

maria-nici eu nu am mancat in vita de vie,sper sa ajung sa pap,sunt sigura ca sunt foarte bune.
Se fac la fel ca si celelalte?

olim-m-ai facut sa rad cu comentariile la eurovizion,ti-am pus o intrebare si nu mi-ai raspuns
Ai mai avut somn dupa?

va pup si noapte buna,ma duc sa ma uit la un film.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

geany scuze dar nu am vazut intrebarea, pe ce pagina era ma duc sa caut

Mami si www.flickr.com/photos/olimpiabota/" target="_blank">Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

geany am gasit intrebarea, daca nu dorm, pai cum sa dorm, aveam sperante, dar asta e, si acum ma uit la Jordi la Noria ca e mare scandal.Rusine la productora lui Buenafuente, oricum eu nu il supar, e de o aroganta rara
noapte buna tuturor

Mami si www.flickr.com/photos/olimpiabota/" target="_blank">Alex

Mergi la inceput