mamici de SPANIA 3
Raspunsuri - Pagina 11
dayanara spune:
buna fetelor, va citesc des rau de tot dar nu prea am timp sa raspund, acu m.ati facut tare curioasa care e faza cu somajul si plecatul in tara? va rog da.ti un link ceva si de cand e legea in vigoare, am prieteni in somaj ..pe mine oricum nu ma pot trimite cu toti banii din lume in romania, sa.mi dea si o insula si nu vreau deci eu in romania ma intorc impuscata in cap sau la schimb cu puscaria :))))
ivan si dayanara
olim spune:
Am gasit asta [http://www.lahora.com.gt/notas.php?key=28911&fch=2008-04-14]-
dbunny, nu am fost in oras maine ma duc la vera, sa vad ce gasesc si poate dau o fuga in murcia la thader, joi sau vineri, sa vedem, ca marius vine acasa miercuri si vreau sa ma duc cu el la urgenta ca nu se simte foarte bine
oricum mai povestim, 
va pupam pe toate si va dorim sa aveti o zi excelenta
Mami si www.flickr.com/photos/olimpiabota/" target="_blank">Alex
geanina-nica spune:
olim-insanatosire grabnica,sotului
NOI suntem bine incercam sa facem pe olitza,dar asa mai cu greu,ca nu prea vrem.
Dbunny-da cam asa am vrea sa ne casatorim,dar asa numai la sfat cum zici tu sa semnezi niste acte,eu am fost casatorita o data,acum e mai mult pentru copil....dar oricum suntetzi invitate la despedida de solteras toate
PUPICI LA TOATE
Dbunny spune:
Din cate am citit pe pagina de la agencia tributaria, cei 400€ se dau anul viitor, anul asta nimic. Mai multe informatii www.aeat.es/wps/portal/Navegacion2?channel=4661747f1ef69110VgnVCM1000004ef01e0a&ver=L&site=56d8237c0bc1ff00VgnVCM100000d7005a80&idioma=es_ES&menu=2&img=12" target="_blank">aici
Mi-a iesit declaracion de la hacienda a pagar 600€ si sotului 1120€
. si anul trecut a iesit de platit mai mult de 2000 dar am dus-o la un contabil si pan la urma mi-au dat inapoi 150€...oare anul asta platim?
Dbunny cu
Daniel(23.11.2006)
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
www.dropshots.com/dbunny_28" target="_blank">Filmulete cu Prichindelu
maria_bunica spune:
quote:
Originally posted by olim
Am gasit asta [http://www.lahora.com.gt/notas.php?key=28911&fch=2008-04-14]-
dbunny, nu am fost in oras maine ma duc la vera, sa vad ce gasesc si poate dau o fuga in murcia la thader, joi sau vineri, sa vedem, ca marius vine acasa miercuri si vreau sa ma duc cu el la urgenta ca nu se simte foarte bineoricum mai povestim,
va pupam pe toate si va dorim sa aveti o zi excelenta
Sa dea DD sa nu fie nimic grav si sa iasa totul bine!Poate o fi doar oboseala!

Totul e bine cand se termina cu bine!!!http://www.flickr.com/photos/24984384@N08/
maria_bunica spune:
quote:
Originally posted by Dbunny
Din cate am citit pe pagina de la agencia tributaria, cei 400€ se dau anul viitor, anul asta nimic. Mai multe informatii www.aeat.es/wps/portal/Navegacion2?channel=4661747f1ef69110VgnVCM1000004ef01e0a&ver=L&site=56d8237c0bc1ff00VgnVCM100000d7005a80&idioma=es_ES&menu=2&img=12" target="_blank">aici
Mi-a iesit declaracion de la hacienda a pagar 600€ si sotului 1120€. si anul trecut a iesit de platit mai mult de 2000 dar am dus-o la un contabil si pan la urma mi-au dat inapoi 150€...oare anul asta platim?
Dbunny cuDaniel(23.11.2006)
Mda........deci mai avem de asteptat!Pai de ce nu incerci si anul asta sa mergi la un contabil........sa vezi poate nu mai platesti!!

Totul e bine cand se termina cu bine!!!http://www.flickr.com/photos/24984384@N08/
Dbunny spune:
quote:
Originally posted by maria_bunicaquote:
Originally posted by Dbunny
Mi-a iesit declaracion de la hacienda a pagar 600€ si sotului 1120€. si anul trecut a iesit de platit mai mult de 2000 dar am dus-o la un contabil si pan la urma mi-au dat inapoi 150€...oare anul asta platim?
Mda........deci mai avem de asteptat!Pai de ce nu incerci si anul asta sa mergi la un contabil........sa vezi poate nu mai platesti!!
Astept sa vina contabilul nostru din concediu medical in 2-3 Iunie, caci daca nu mi se incaseaza cam 35-40€ pe bucata pt confectionare...deci inca 80€

Dbunny cu
Daniel(23.11.2006)www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
Dbunny spune:
Olim totu-i ok cu Marius? Ai gasit tetine?
Dbunny cu
Daniel(23.11.2006)
geanina-nica spune:
NOI am avut zi de vaccin,vaccinul de la 1.6luni,l-am facut acum,nu a plans mult saracutzul doar cand l-a intzepat,in piciorus i-a trecut destul de repede,
asa de mila mi-a fostmai avem la 2 ani si scapam un pic de vaccinuri.
Cum am venit acasa nici nu a vrut sa pape s-a si culcat.
LA declaracion de la renta eu nu ma bag ca nu o fac.nu lucrez.
maine ma duc sa-mi iau sita pentru schimbare de tarjeta,aici la noi am auzit ca tre sa mergi de pe la 2 noaptea sa stai la coada,sa iei numar,si dau doar 15 numere.
Eu nu inteleg suntem un oras plin de emigranti si nu numai romani ca si de alte nationalitati,si dau intr-o zi doar 15 numere sunt batuti in cap
.
olim spune:
salutare
geany noi aici am mers de seara si am stat la rand sa imi dea cita, si apoi tot de seara am stat sa intram primii, am dormit in 2 ianuarie in fata la ejtranjerie, si am inteles ca acuma iti dau doar o foaie nici macar nu e tarjeta

pupici lui Alvaro
dbunny, multumesc de intrebare
, e mai bine, dar maine mergem la Huercal Overa, si o sa vad si de tetine si trecem si pe la urgenta, ca daca stai dupa cita ajunge la anu.Poate ajungem si la Murcia, dar inca nu stiu exact, ce zici vii intr-o plimbare, trimite-mi un pm cu telefonu tau, ca paote trecem prin Cartagena si mai povestim-
maria
tu ce mai zici?
onyx asteptam poze cu puiutul
pupam toate fetele

a sa nu uit azi am primit sentinta definitiva in juicio cu sefu, ar de platit o suma enorm de mare pt mine si nimic pt averea lui![]()