mamici de SPANIA 3

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maria_bunica spune:

Buna fetelor!!!

GEANINA-sunt foarte bune si se fac la fel...mas o menos!!!

Asa ce m-am enervat si eu aseara cu Eurovisionul asta!!!!Abia am reusit sa adorm de nervi!!!Am ramas cu un gust amar!!!Pacat....am fi meritat un loc mult mai bun!!!
In rest nu prea am noutati......am program de maimutarit cu nepotelul pe mess ca e in Romania la ai mei!!!Si in seara asta mi-a dat sa mananc prin webcam floricele,iaurtel si mi-a dat sa beau suc si daca ii spuneam ca nu mai vreau se supara si ma certa!!!Apoi a vrut sa il iau in brate si si-a dat seama ca nu se poate si a inceput sa planga.....vroia la mine!!!

Si tot in seara asta inainte sa inchid mi-a zis:UBESC...UBESC!!!vA dati seama ca am inceput sa plang si m-am topit toata!!!

pe toate si o saptamana frumoasa va doresc!!

Totul e bine cand se termina cu bine!!!http://www.flickr.com/photos/24984384@N08/

Mergi la inceput

Daca vreti sa il vedeti...am pus cateva poze cu el in album!!!

Totul e bine cand se termina cu bine!!!http://www.flickr.com/photos/24984384@N08/

Mergi la inceput

OLIM- mai ai putin si pleci si tu in Romania!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

maria e un dulcic nepotelu tauce ochi frumosi are, sa iti traiasca si sa ii fac repede un verisor
si eu am avut nervi cu Eurovisionul, dar deja m-am obisnuit, in fiecare an e la fel
va dorim o saptamana frumoasa tuturor, eu maine ma duc sa imi depun actele de paro, caci acum mi-au iesit.Seful meu anu trecut dupa ce a aflat ca sunt insarcinata, a incercat sa ma faca sa renunt si cum nu i-a mers, cand s-a terminat contractul nu mi l-a renovat.L-am dat in judecata si a fost obligat sa imi plateasca tot pana in 15 mai plus o indemnizatie substantiala, plus sa plateasca toate asigurarile pe tot acest timp.
va pup pe toate

Mami si www.flickr.com/photos/olimpiabota/" target="_blank">Alex

Mergi la inceput

Olim-multumesc mult!!!Pai sa dea DD sa fie cat mai repede si la mine un bb!!Deja nu ne mai protejam deloc.........deci cine stie cand o sa va dau vestea cea mare!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geanina-nica spune:

olim-nici nu ma mir ca nu ai vazut intrebarea la inceput ca la ce viteza aveam la scris toate
Eu l-a inceput asa m-am inervat dar dupa am inceput sa ma distrez cu fetele de pe forum
mai ai un pic si o sa fi in RO.pleci cu WIZZAIR?
AI MAI FOST CU EI.?

d bunny-am inteles sau tu ai fost cu ei(WIZZAIR)?DACA DA CE PARERE ai despre ei?si avioanele lor?as vrea ca in vara sa ma duc si eu cu ei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geanina-nica spune:

MARIA-asteptam vestea cea mare,cu barza ........
sa-ti traiasca nepotelul,e un muuuuuuuuumos,si ochi vad ca-s din familie

onix-ce mai faceti voi?sper ca sunteti bine.

si fetele celelalte oare ce mai ziceti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dbunny spune:

quote:
Originally posted by geanina-nica

d bunny-am inteles sau tu ai fost cu ei(WIZZAIR)?DACA DA CE PARERE ai despre ei?si avioanele lor?as vrea ca in vara sa ma duc si eu cu ei.

Fratele meu, nu eu. Zice ca-i ok, ca si Blueair de altfel...nimic inclus in bilet, doar apa. Cred ca-i cea mai eftina optiune...si opereaza si la Cluj...
Eu am calatorit in februarie cu Blueair..o singura data am mai zburat cu Malev din Madrid acu 4 ani, si a fost mult mai bine, inlcusiv meniu de papa inclus in pret, dar Malev-ul nu opereaza in romania, am zburat la Budapesta...
Daca zburati din Madrid puteti prinde oferta buna chiar si cu Taromul...

Maria_bunica ti-am admirat nepotelul...nazdravan rau. Deci in curand ne dai vestea cea mare, da?

eurovisionul...erau 2 perechi de prieteni la cina sambata la ora cu pricina, si cand a cantat Spania am fugit toti in sufragerie...mama ce ne-am mai ras de chiquilicuatre...ca de obicei Spania face ridicolul...cica e o politica si asta...ca sa nu castige Spania...fac pe prostii, ca nu intereseaza sa se organizeze in spania alun viitor, prea multe cheltuieli cu organizarea, si prea mic presupuesto-ul...

Dbunny cu Daniel(23.11.2006)
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
www.dropshots.com/dbunny_28" target="_blank">Filmulete cu Prichindelu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

salutare
nu am mai zburat cu wizzair, dar sper sa fie ok, azi dimineata am trimis din bagaje, sa nu am mare lucru de dus, sic aruciorul il trimit vineri.
de dimineata am fost la paro, era o gramada de lume, si nimic de lucru, sper sa nu ma cheme iunie cat stau acasa.Mi-am facuthuella digital, asa nu mai trebuie sa ma duc la oficina sa imi renovez tarjeta de desempleo.
maria, asteptam vesta cea mare, D AJUTA SA FIE BINE.Sa nu uiti sa iei acid folic.
va pup pe toate si va doresc o seara faina

Mami si www.flickr.com/photos/olimpiabota/" target="_blank">Alex

Mergi la inceput

Buna!!!
Fetelor va multumesc la toate!!Ochii sunt mostenire de familie ca si frate-miu si cumnata-mea au ochii albastri-verzi!!Sper acum ca si bb meu sa aibe ochii asa!!!Deja visez prea mult.....Sa dea DD sa fie cat mai repede!!!

Fetelor cand aveti putin timp si chef sa imi explicati si mie ce si cum cu acidul asta folic!!Ca sincer nu stiu despre ce e vb!!!

Va pup si aveti grija de voi!!!

Mergi la inceput