Mamici de Martie-Aprilie 2008! (144)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

cuscra cred ca o sa intre maine pe forum.va pupa pe toate

Stela 36+Teodora Traseul in burtica
ULTIMA SUTA DE METRI!!
Pozici www.onetruemedia.com/shared?p=50677c305de26d1ca1af23&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Povestea noastra..
"Am intrat, triumfatoare, in mult ravnita luna a 9 a. Doamne ajuta!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihatp spune:

Kya multumesc, acum sunt mult mai optimista! SUNT PE TRASEUL BARZEI!!! Poate de aia nu ajungea si la voi ca era incurcata cu mine

Lyvy felicitari, ai stiut cum sa-l alegi. sunt curioasa cum o sa-l indulceasca si pe al meu, combinatie de inginer/rock-er/motociclist

40s+4z
Scor: Miha 0 - Luca 4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Buna dragutelor!
Vin si eu putin la raport cu o stare de nu stiu cum sa-i zic...aseara m-a luat o durere de shale de-am zis ca nasc! Mi-am facut un dus mai cald si m-am bagat la nani, au mai cedat durerile, am dormit printre picaturi, iar la 4 jum dimineata m-au luat iar rau de tot. M-am trezit si am luat no-spa, m-am plimbat prin casa si mi-au trecut. Si toata ziua am stat in pat si am bolit. Am avut si niste crampe...whatever...toate belelele...sau ca tiganul la mal...

Mai, pai eu nu ma mai joc cu voi! Adica si Ursuleata si Cris nasteti inaintea mea?? vreau si eu!!!
Cris, felicitari pt. stabilirea datei, eu te vedeam "naturala"

Adriuta, sa stii ca e super alaptatul cu o perna sub cot, cum ai zis tu, eu numai asa am putut sa-l alaptez pe Vlad. Sau in pozitia culcat, cum avea Clau o poza cu Rebe.

Simo, imi pare rau de crizele tale...mai, dar ce-or fi?

Mamip, cam slabut, cam slabut...

Lyvy, felicitari randunoiului de nota 10! Si mersi pt. raspunsul cu fiolele.

Hagiyannis, felicitari mamico! Bine ai venit bebita, sa fii sanatoasa si papacioasa si mami sa aiba mult laptic!

Clau, tin minte ca si eu pateam asa cu Vlad cateodata la plimbare, cand i se punea pata urla pana acasa. Cand ajungeam in casa si-l dezbracam, gata, bucurie mare, radea si se juca...ma gandesc sa nu o jeneze ceva pe micuta...

Oana 37+ cu bb Stefan
si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Iubirea mea
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Mihatp, Gecko si Valentina, fac si eu galerie berzei pt. voi! S-a impotmolit la Bucuresti, la Giulesti , dar acum cred ca e pe drum

Gecko, da, m-am bucurat tare ca nu mai are cordonul in jurul gatului, mi-a facut dopler si se vedea ca e prin fata burticii. Data trecuta se vedea de ori circular...brrr..

Ariel, aoleo ce povestesti tu acolo de spitalul ala, mi se urca sangele la cap

Kya, ce putin mai ai!!!

Oana 37+ cu bb Stefan
si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Iubirea mea
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elara spune:

Buna seara, dragelor.

Nici eu nu v-am mai vizitat de multisor. Inca ma acomodez cu noul rol.
Din fericire suntem bine amnadoua. Eu am scapat si de frisoane, si de febra, si de mialgii. In continuare iau ergomet 2 pe zi. Mai am de luat inca 3 zile.

Uneori am ceva stari cam triste si de anxietate dar, din fericire, nu ma tin mai mult de cateva ore. Sper sa nu experimentez adevarata depresie post-natala. Ma bucur tare mult cand am stari bune de incredere si fericire. Nasol se mai joaca natura asta cu noi, cu dezechilibrul asta hormonal dupa nastere: desi nu am nici un motiv, ba am TOATE motivele sa fiu super-fericita (un copil dorit si sanatos, care mananca si doarme bine -e adevarat ca noaptea mai mult la noi in pat decat la ea in pat-, un sot minunat care ma ajuta si sta cu mine acsa ca si-a luat CO special pt noi, parinti, socrii, rude alaturi de noi, etc...) totusi... uneori imi vine a plange...
Dar depasim noi si etapa asta!

Kya, draga de tine..mai ai asa putin! Tin pumnii strans.
Cateva sfaturi: sa ceri calmant inainte sa te ridici prima data din pat dupa operatie. Eu avusesem ultimul calmant la ora 1 noaptea iar dimineata la 8, cand m-a ridicat o infirmiera la marginea patului (la cererea mea, nu cu forta) mi s-a facut rau: m-a luat cu calduri, mi-era si frica sa respir de tare ce ma durea, am inceput sa vad negru.
Daca ai calmante, durerea nu dispare dar devine mai usor de controlat asa ca ia-ti inima in dinti, invinge durerea si mobilizeaza-te cat de repede poti! Eu peste o ora de la ce ma povestit, fusesem mutata deja in salon, ma plimbam cu fata in brate, am spalat-o la poponet la baie, am schimbat-o....
Peste alte 2-3 ore deja urcam scarile la etajul superior sa merg cu fata la eco. Asistenta o luase in bratze si plecase. Eu: "pot sa vin?". Ea: "da, dar eu ma grabesc ca m-a chemat dr.". Si sa vezi ce fugeam sontac dupa asistenta de zici ca-mi rapea copilul...

Sa incerci sa te misti inca din pat, inainte sa te ridici. Nu vei putea face mari miscari, dar incearca. Iti va face bine. Eu am stiut totul de la Olgutza (pe care o pupacesc dulce ) si tare bine mi-a prins.
Apoi, vei vedea ca cu cat mai mult vei sta in pat, cu atat mai greu va fi la ridicat. Asa ca ridica-te des, ingrijeste-o pe Snaziana, stai cat de mult poti pe marginea patului, plimba-te, misca-te si va fi bine. Si foloseste si diclofenac supozitor: face minuni.
Dar cel mai tare analgezic e micutza ta minune. Ai sa vezi.

Sotul Stelei (am presupus corect?), multumim de vesti despre fetele tale.

MAMICI, am o intrebare: bebicii vostri va stropesc cu kk? E normal?
Ca a mea cand o schimb, daca stranuta...ma face varza. Schimb pantaloni mereu si eu si sotul...mereu trebuie sa fim atenti sa ii punem ceva la popou cand o schimbam ca altfel...Azi la baitza m-a stropit chiar pe bluza, ca din cauza durerilor de spate, ma asezasem in genunchi la marginea patului.
Eu am citit in Capraru (Mama si copilul) ca "la sugar culoarea si consistenta scunului nu trebuie sa ne poreocupe". Si nasa mea mi-a zis ca nu exista diaree la sugari si ca nu e problem adac aface putin mai lichid.
Insa ma gandeam sa vad ce ziceti si voi, pana saptamana viitoare cand mergem la neonatolog.

Va pup si va urez noapte buna.

Elara, mamica Mariei Roxana
"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni." Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elara spune:

Bubule, de cand nu te-am mai intalnit1
Confirm si eu: e f bine sa alaptezi cu perna sub bratz. Asa m-a invatat pe mien dr. Culcer.

Hagiyannis, ti-am scris si pe mess dar te mai felicit inca o data si aici. Sa-ti traiasca minunea!

Elara, mamica Mariei Roxana
"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni." Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Elara, la copiii alaptati natural scaunele dese si lichide, emise chiar exploziv, sunt ceva absolut normal-nu se intampla asa la toti dar se intampla. Stai linistita. In rest, 100% confirm tot ce ai sfatuit-o pe Kya (cu observatia insa ca mie abia dupa 24 de ore mi-au facut primul calmant pt ca relaxeaza uterul si apare retentia lohiilor-atentie! ca tu chiar ai avut problema asta!). Asa incat, Kya (ca si Cris si Ursu), incearca totusi sa suporti durerea fara sa te repezi chiar imediat sa ceri calmant. Acuma, in fine...fiecare e cu pragul dureros propriu, eu nu ca ma laud dar suport excelent dureri la care altii cad din picioare, nici sa stai cu dureri mari nu e bine. Ideea e insa ca in primele ore dupa operatie ai sentimentul clar ca NU POTI sa te misti de durere; ei, secretul e ca nu trebuie sa asculti de impresia asta, nu trebuie sa te menajezi si din ce te misti din aia e mai bine.
Bine ai revenit acasa Stelutza, cu minunea ta! Se poate lua fara probleme gluconatul de calciu pe gura, categoric.

Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Elara mii de Ma bucur din suflet pentru tine ca esti bine, si ca au trecut neplacerile. Cred ca in curand vor trece si baby blues, si totul o sa fie perfect!
Multam mult pentru sfaturi! O sa le urmez cu siguranta.
si pentru printesica Maria Roxana!

Mi-am schimbat si semnatura, ca au mai ramas doar duminica si luni pana marti dimineata! Acum ma uit la Kate si Leopold, si sunt topita toata. Cred ca e a 5 oara cand il vad, dar tot nu ma satur de romantism. Ca sa nu mai zic de Hugh Jackman

Kya 39+ cu Sanziana
Pana la AMR 2 zile

A inceput o mare dragoste

-------------------------

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Si, Elara, un pupic pe fiecare din talpitzele Roxanei-ca le-am vazut in poza.
Bubu, mami nu mai munic atat ca uite ce patesti, ce, crezi ca e intamplator? Si nu te bosumfla ca nasc fetele inaintea ta ca nu se stie, vezi bine ce barza chioara si aiurita avem!
Sovi, tot supi pe mine esti mai fato?!

Naty
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea

Mergi la inceput

Asaaa...Mihatp, precum poti vedea te-am trecut pe listutza. Asteptam barza sa-si vina in simtiri.
Si cu asta va zic noapte buna

Naty
Iulia mea

Mergi la inceput