Mamici de Martie-Aprilie 2008! (144)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Naty, Elara stiti ce nu prea mi-e mie clar? Cam la cate ore dupa operatie e realist sa incerci sa te misti? Eu o sa fac probabil rahianestezie, deci o sa fiu constienta. Banuiesc ca dupa operatie ma duc la terapie intensiva, si acolo stau cat?

In afara de durerea pe care o sa o am de indurat, chiar nu e nici un risc sa rup ceva pe acolo daca ma misc? (nu radeti daca e o intrebare toanta...)

Chiar nu stiu care e pragul meu de durere. In general suport destule, dar cum nu am mai experimentat o durere de genul asta, nu stiu cum o sa fie.

Kya 39+ cu Sanziana
Pana la AMR 2 zile

A inceput o mare dragoste

-------------------------

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihatp spune:

Bubu05 nu e cinstit, lasa durerile pentru altele- nu ma stiam masochista, da’ omu’ cat traieste invata! Merci de galerie, sa speram ca o si aude.
Cred ca ai scapat de un stres cu cordonul, ma bucur tare ca s-a reasezat!

Natynic merci tare mult si tie, m-am vazut. Trebuie sa mai scot si fanioanele si semnele luminoase in fata portii poate-poate.

Dar m-ati mai linistit si dat rabdare in asteptarea asta. Incerc sa savurez cat pot senzatiile ce mi le ofera chiriasul, ca ma gandesc c-o sa-mi fie dor sa le simt.

Vad ca incet incet va retrageti la somnic, va doresc la toate noapte buna, odihnitoare!

40s+4z
Scor: Miha 0 - Luca 4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

declar ca am intrat in saptamana 40!!! cum era faza aia ca al 2 lea bebe vine mai repede, mai ales ca e baietel??? mai, sa vedeti voi ca teo se va naste exact cum a dat fiica-mea comanda, adica de ziua ei, pe 10!!! si eu care ma agit sa-i iau role cadou!!! pai il iau pe frate-su, il pun in cutie si ii pun funda si i-l fac cadou!!! si gata cadoul:))daca coincidea iar cu Pastele, ma scoteam si cu cadoul de Iepuras:))

stela, bine ai venit acasa!!! geo, se poate lua gluconat de calciu, pe gura, eu am luat o tona:))) dar totusi, e necesar?? pt ca se depune aiurea...la articulatii, in rinichi, nisip...eu as merge pe dolomit, care e sursa naturala de ca si mg:)

fetelor care ati nascut si cele care sunt pe cale, pe voi v-au durut/va dor sanii??? mie mi s-au umflat foarte tare, sunt fierbinti si ma dor rau de tot!!!

alexutza 5 ani si Teodor Mihai

AMR:7 zile???
POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5207ed359c8adf213e5f23" target="_blank">alexutza 2003-2004
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5221eb237d9db27ce0b939" target="_blank">alexutza2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=522454e8697e14d6ce6966" target="_blank">alexutza2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=52253cfdd7ccfda00914d4" target="_blank">alexutza2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

ANUNT IMPORTANT!!! POZE NOI!!!

http://good-times.webshots.com/album/563002101lRBymq

gecko, dedicatie speciala pt tine poza cu ratonul pe care il pup:)))

alexutza 5 ani si Teodor Mihai

AMR:7 zile???
POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5207ed359c8adf213e5f23" target="_blank">alexutza 2003-2004
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5221eb237d9db27ce0b939" target="_blank">alexutza2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=522454e8697e14d6ce6966" target="_blank">alexutza2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=52253cfdd7ccfda00914d4" target="_blank">alexutza2007

Mergi la inceput

neata!

nu vreau sa strig "lupul", dar m-am trezit prima data la 5,30 cu dureri si de atunci la 45 de min se intampla sa revina. au trecut 3 reprize. mai astept sa vedem caat de "adevarate" sau de "false" or fi pana sa declar festivitatile deschise "oficial".
in rest nici dop, nici apa

40s+4z
Scor: Miha 0 - Luca 4

Mergi la inceput

Bine ai venit in clubul "40"!!!

40s+5z
Scor: Miha 0 - Luca 5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gecko spune:

felicitari hagiyannis!
Bine ai venit Daria Maria! O viata minunata alaturi de parintii tai!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

MIHA

Mami 38+ cu Daria si Vladic (17.10.2006)
Vladic
barza

Mergi la inceput

in primul rand va anunt ca am o puturosenie de internet...mana in mana cu fiumiu...sper sa reusesc sa trimit scrisorica:

CristiGoji sssstttt...ca e secret. pup sa nu ma spui.

Lyvy si zi asa laptele a mers la acneea sugarului. oare la acneea taticului merge????? ca al meu...de cand am ramas eu gravida i-a explodat fata. arata mai rau ca la pubertate...si noi am pus pe seama hormonilor mei...sper sa nu inceapa sa si menstrueze...ca am incurcat-o...eu din tampoanele mele nu ii dau.
Oricum, printre altele, la cursul de alaptare nu ne-a dat nici o crema pentru ragade si alte chestii din astea....a zis ca singurul cu adevarat bun este laptele matern dat pe sfarcuri si areole si lasat la uscat tzitzi....NU pe calorifer.

adriuta...e inchiriat deja filmul. am zis sa profit ca sunt gravida. ca l-am vazut de foarte, foarte multe ori...si l-am tarait si pe sot sa il vada...si m-am gandit ca acum gravida fiind si probabil in expulzie...va fi ultima sansa de a ma mai lasa sa il inchiriez.
hmmm, si vrei numele meu...greu mama, greu...e numele personajului principal (feminin bine-nteles) din Quo Vadis de Henrik Sienkiewicz.

mstela bine te-ai intors acasa. acomodare cat mai usoara la noul rol...acela de mamica.

ariel7000 tare multe baloane ai acolo. si mersi de dedicatie...dar ala nu e urs???? cred ca am avut o idee gresita de cum arata ratonul.

mihatp...cum e cu durerea??? eu bag galeria ca altfel nu se mai poate. si anorexicele astea de agitate cred ca au si uitat care e scopul lor la noi pe crenguta.

Hai cu nascarea!!!
Hai cu membrana rupta!!!
Hai cu contractia dureroasa!!! Hai Luca afara ca intru dupa tine si te scot de nas!!!

Mergi la inceput

si acum nota informativa din emisfera sudica:

NU am nascut!

contractii ioc!

membrane betonate!

meduza moarta si mumificata ramasa in col!

barza doarme beata prin ceva sant!

Mergi la inceput