Mamici de Martie-Aprilie 2008! (144)
Raspunsuri - Pagina 8
Kya spune:
Naty, Elara stiti ce nu prea mi-e mie clar? Cam la cate ore dupa operatie e realist sa incerci sa te misti? Eu o sa fac probabil rahianestezie, deci o sa fiu constienta. Banuiesc ca dupa operatie ma duc la terapie intensiva, si acolo stau cat?
In afara de durerea pe care o sa o am de indurat, chiar nu e nici un risc sa rup ceva pe acolo daca ma misc? (nu radeti daca e o intrebare toanta...)
Chiar nu stiu care e pragul meu de durere. In general suport destule, dar cum nu am mai experimentat o durere de genul asta, nu stiu cum o sa fie.
Kya
39+ cu
Sanziana
Pana la
AMR 2 zile
A inceput o mare dragoste
-------------------------
God didn't bring me this far, to leave me here!
mihatp spune:
Bubu05 nu e cinstit, lasa durerile pentru altele- nu ma stiam masochista, da’ omu’ cat traieste invata! Merci de galerie, sa speram ca o si aude.
Cred ca ai scapat de un stres cu cordonul, ma bucur tare ca s-a reasezat!
Natynic merci tare mult si tie, m-am vazut. Trebuie sa mai scot si fanioanele si semnele luminoase in fata portii poate-poate.
Dar m-ati mai linistit si dat rabdare in asteptarea asta. Incerc sa savurez cat pot senzatiile ce mi le ofera chiriasul, ca ma gandesc c-o sa-mi fie dor sa le simt.
Vad ca incet incet va retrageti la somnic, va doresc la toate noapte buna, odihnitoare!
40s+4z
Scor: Miha 0 - Luca 4
ariel_7000 spune:
declar ca am intrat in saptamana 40!!! cum era faza aia ca al 2 lea bebe vine mai repede, mai ales ca e baietel??? mai, sa vedeti voi ca teo se va naste exact cum a dat fiica-mea comanda, adica de ziua ei, pe 10!!! si eu care ma agit sa-i iau role cadou!!! pai il iau pe frate-su, il pun in cutie si ii pun funda si i-l fac cadou!!! si gata cadoul:))daca coincidea iar cu Pastele, ma scoteam si cu cadoul de Iepuras:))
stela, bine ai venit acasa!!! geo, se poate lua gluconat de calciu, pe gura, eu am luat o tona:))) dar totusi, e necesar?? pt ca se depune aiurea...la articulatii, in rinichi, nisip...eu as merge pe dolomit, care e sursa naturala de ca si mg:)
fetelor care ati nascut si cele care sunt pe cale, pe voi v-au durut/va dor sanii??? mie mi s-au umflat foarte tare, sunt fierbinti si ma dor rau de tot!!!
alexutza 5 ani si
Teodor Mihai
AMR:7 zile???
POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5207ed359c8adf213e5f23" target="_blank">alexutza 2003-2004
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5221eb237d9db27ce0b939" target="_blank">alexutza2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=522454e8697e14d6ce6966" target="_blank">alexutza2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=52253cfdd7ccfda00914d4" target="_blank">alexutza2007
ariel_7000 spune:
ANUNT IMPORTANT!!! POZE NOI!!!
http://good-times.webshots.com/album/563002101lRBymq
gecko, dedicatie speciala pt tine poza cu ratonul pe care il pup:)))
alexutza 5 ani si
Teodor Mihai
AMR:7 zile???
POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5207ed359c8adf213e5f23" target="_blank">alexutza 2003-2004
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5221eb237d9db27ce0b939" target="_blank">alexutza2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=522454e8697e14d6ce6966" target="_blank">alexutza2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=52253cfdd7ccfda00914d4" target="_blank">alexutza2007
mihatp spune:
neata!
nu vreau sa strig "lupul", dar m-am trezit prima data la 5,30 cu dureri si de atunci la 45 de min se intampla sa revina. au trecut 3 reprize. mai astept sa vedem caat de "adevarate" sau de "false" or fi pana sa declar festivitatile deschise "oficial".
in rest nici dop, nici apa
40s+4z
Scor: Miha 0 - Luca 4
gecko spune:

felicitari hagiyannis! 

Bine ai venit Daria Maria! O viata minunata alaturi de parintii tai!

gecko spune:
in primul rand va anunt ca am o puturosenie de internet
...mana in mana cu fiumiu
...sper sa reusesc sa trimit scrisorica:
CristiGoji sssstttt...
ca e secret.
pup sa nu ma spui.![]()
Lyvy si zi asa laptele a mers la acneea sugarului. oare la acneea taticului merge?????
ca al meu...de cand am ramas eu gravida i-a explodat fata. arata mai rau ca la pubertate
...si noi am pus pe seama hormonilor mei...sper sa nu inceapa sa si menstrueze...ca am incurcat-o
...eu din tampoanele mele nu ii dau.
Oricum, printre altele, la cursul de alaptare nu ne-a dat nici o crema pentru ragade si alte chestii din astea....a zis ca singurul cu adevarat bun este laptele matern dat pe sfarcuri si areole si lasat la uscat tzitzi....NU pe calorifer
.
adriuta...e inchiriat deja filmul. am zis sa profit ca sunt gravida. ca l-am vazut de foarte, foarte multe ori
...si l-am tarait si pe sot sa il vada...si m-am gandit ca acum gravida fiind
si probabil in expulzie...va fi ultima sansa de a ma mai lasa sa il inchiriez.
hmmm, si vrei numele meu...
greu mama, greu...e numele personajului principal (feminin bine-nteles
) din Quo Vadis de Henrik Sienkiewicz.
mstela bine te-ai intors acasa. acomodare cat mai usoara la noul rol...acela de mamica.
ariel7000 tare multe baloane ai acolo. si mersi de dedicatie
...dar ala nu e urs???? cred ca am avut o idee gresita de cum arata ratonul
.
mihatp...cum e cu durerea??? eu bag galeria ca altfel nu se mai poate. si anorexicele
astea de agitate cred ca au si uitat care e scopul lor la noi pe crenguta
.

Hai cu nascarea!!!

Hai cu membrana rupta!!!

Hai cu contractia dureroasa!!!

Hai Luca afara ca intru dupa tine si te scot de nas!!!

gecko spune:
si acum nota informativa din emisfera sudica:
NU am nascut!
contractii ioc!
membrane betonate!
meduza moarta si mumificata ramasa in col!
barza doarme beata 
prin ceva sant!