Mamici de Martie-Aprilie 2008! (144)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihatp spune:

Kya inteleg prea bine starea, mai bine zis starile, prin care treci

40s+4z
Scor: Miha 0 - Luca 4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Pai...acu nu stiu daca are vreo legatura...dar eu o scot pe Iulia la cel putin o ora DUPA ce a mancat (pe considerentul sa nu verse daca o zgaltai cu carutul) si...ea nu plange!

Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

helo
Stiri proaspete.Au venit fetele.Stela deocamdata ii da sa manance bebitei.Cine stie daca gluconatul de calciu injectabil se poate lua si oral?

Stela 36+Teodora Traseul in burtica
ULTIMA SUTA DE METRI!!
Pozici www.onetruemedia.com/shared?p=50677c305de26d1ca1af23&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Povestea noastra..
"Am intrat, triumfatoare, in mult ravnita luna a 9 a. Doamne ajuta!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_papatot spune:

gecko...sarumana de incurajari cu epizdurica...si eu zic tot asa, ca n-oi muri...vba aceea, cate-am tras si nu m-am ras, nici de asta nu m-oi tunde!si legat de treaba cu sa fie lumea sanatoasa dar sa vina sa le confirmi tu, eu radeam cu 2 veri de-ai mei, care sunt frati...ea e medic si el e preot...si la vremea respectiva le-am zis...fratilor, facem asa...eu ma fac avocat si-i bag in rahat cu procesele, ii trimit la tine sa-i faci bine si tu ca o sora buna ce esti, ii trimiti la frati-tu, sa manance si el...vba vine, ca el e un om extraordinar si nu concepe sa ia oamenilor bani pt serviciile lui...

adriutza, pupici dulci pentru tine si baietelul cu ochi de taciune!

livycule, tie ce-ti mai face falcutze - dulci?

clau, sa mai comentez oare pozicile cu Rebecca mica? neaaaaaaaaaaa...treaba e evidenta!

ma bag in patic, ca ma faulteaza Honey...se pare ca nu-i mai ajunge soseaua!

Doar 8 zile pana cand o vom strange in bratzuca pe
fetitza noastra iubita, Honey Ioana !

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=51be13e67dfb912b27f7f1&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">POVESTE FARA SFARSIT
mami_papatot +38 Honey Bunny
POZICI
Sunt cucoana-n casa mea!
BEBE-N BURTICA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gudinde spune:

Eu stiu ca gluconolactatul de calciu nu se mai fabrica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VALENTINA C spune:

Naty, la mine nu are legatura barza cu faptul ca nu sunt pe lista. M-am trecut acolo de cum am aflat ca sunt insarcinata, adica de ...ceva timp. Numai ca DPN s-a tot modificat de la ecografie la ecografie, ca nici nu mai stiu cand ar trebui sa nasc.

Cert e ca avem 40s 1z si foarte putina rabdare. Si exact acum, in ultima perioada , bebe se fataie foarte tare cand ar trebui sa dorm , adica seara pe la 11. Si cum burta mea e un balon pe cale sa explodeze...e cam nasol, ca doare...

Ca sa se intample ceva, azi am facut miscare mai multa decat in ultimele saptamani. M-am plimbat toata ziua, si m-am ales, se pare, cu o minunata febra musculara.

Apropo, voiam sa va spun ceva ce ma mira, dar imi face mare placere: bebe reactioneaza imediat cu un sut atunci cand ii vorbeste tati, in orice moment al zilei ar fi. Vi s-a intamplat?

Pupici,
Valentina, 40s, 1z, cu Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

Am luat noi dar e in fiole injectabile si nu stim daca poate fi administrat si oral

Stela 36+Teodora Traseul in burtica
ULTIMA SUTA DE METRI!!
Pozici www.onetruemedia.com/shared?p=50677c305de26d1ca1af23&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Povestea noastra..
"Am intrat, triumfatoare, in mult ravnita luna a 9 a. Doamne ajuta!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Papacica ce bine ca ai mai scris!
Da, programate suntem urmatoarele, dar mai are barza niste drumuri de facut - se stiu fetele care o asteapta cu sarg . Dar daca vine la mine prima, promit ca o jumulesc bine, si ii fac vant mai departe.
ce m-ai mai distrat cu "epizdurica"

Lyvy asa e, miroase a pene de barza!

Mihatp acum ca esti pe lista, te-a luat barza in evidenta, si imediat apare si la tine. Saraca, nu stia unde sa vina!

Adriuta sper sa vin cu povesti care sa-ti intareasca parerea despre cezariana. Eu am zis ca dupa o pauza de vreo 3 ani, ma mai inscriu la o odisee... asa ca te astept si pe tine!
Aaa, si tot vreau sa-ti spun dar uit: sunt absolut superbe pozele voastre din studio! Taaare mult mi-au placut

Stelutza si bebelina Teo bun venit acasa dragelor!
Multumiri speciale randunoiului Geo pentru ca ne-a tinut la curent!!!

Kya 38+ cu Sanziana
Pana la AMR 3 zile

A inceput o mare dragoste

-------------------------

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lyvy spune:

Adriutza, sa vezi si sa nu crezi, de dimineata am dat pe fatuca lui Iris cu laptele meu, si dupamasa, s-au retras bubitele si besicutele cam 80 % din ele, nu mi-a venit sa cred ce miraculos poate fi laptele de mama.SUPERTARE!!!

Mami, printesica mea sta acuma pe burta la taicaso si vorbesc ei tot ce vrei acolo, randunoiul incerca sa-i spuna povesti dar am constatat ca nu prea le mai stim integral pe cele din copilarie, si mai remixam si recombinam pana mai studiem .

Pai vreau sa-mi laud randunoiul din dotare, in prima saptamana cand am venit acasa tot ce am facut eu a fost sa alaptez, in rest totul randunoiul, adica schimabat scutece, imbracat, dezbracat, plimbat, alintat, si tot ce trebuie, parca de o viata face asta, eu sunt tare nepriceputa, dar incet am inceput si eu sa invat, mie mi-e cam frica sa o manevrez cum o face el, aaa, si la baita numai si numai el o tine pe fata , eu sunt tare fricoasa. Toate ziua , cand e acasa, o pupaceste , ii vorbeste, mi-e asa de drag, AM UN RANDUNOI DE NOTA 10.

Ma duc , ca incepem programul de baita.

Livi Mamica de Iris Miruna

Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

Cuscra ,bine ai venit acasa!

Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL CASIAN -1 martie 2008
POZE

Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!

Mergi la inceput