Mamici de Martie-Aprilie 2008! (144)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Gecko, super tare faza cu Christmas-ul!
Somn usor si hai cu nascarea!

Go, Miha, go!

Simo, multumesc pt. aprecieri! Voi stiti cum e cu primul desen ...primul etc.. din viata puilor! A mai desenat el pana acum, dar asta e chiar super!

Ariel, m-ai dat gata cu tabule , maine cred ca fac si eu, dar sa ajung la piata!

Dana, succes cu renovatul! Sa se miste mai cu talent baietii!

Oana 37+ cu bb Stefan
si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Iubirea mea
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

gecko, ala e raton stilizat!!! ursul nu are coada in dungi!!! si are si masca de bandit:))) si la noi a fost o disputa ca e raton, ac e urs, pana la urma au recunoscut "adversarii" ca e raton:))) mai am unul la mama, dar ala e alb:)))
eu am ras de m-am rupt ca am vrut sa-i iau lui teo un plus de la ikea, cica ar fi o girafa , albastra, cu o mutra de dinozaur si picioare de elefant!!! eu juram ca e dinozaur, cumnata mea ca e girafa!! pana la urma, ea a avut dreptate....chestia aia vroia sa fie girafa....mai era un crocodil cu fatza de hipopotam, un strutz cu fundul ca zmeura....pana la urma am renuntat...am zis ca induc copilul in eroare daca cumpar asa ceva...

cris, daca instinctul tau zice ca e bine, atunci chiar nu mai conteaza ce cred altii!!!

simo27, mai dar ce frezati sunteti si tu si bebe!

sovi, iesi din butoi!!!

miha, vad ca meduzim impreuna:))) eu sunt cu contractii mincinoase de 1 saptamana, ma fac ca nu le vad....la inceput le cronometram si eu, acum chiar ca m-am saturat!!! mai nasol e ca dor...

naty, te invat cu placere sa faci baloane:))) nu e greu, dar trebuie rabdare si amteriale bune...eu am avut niste super pensule care cheleau si vopseluri acrilice care nu mi-au ajuns si a trebuit sa fac eu tot felul de combinatii de culori:))....mie dupa 5 baloane, imi venea deja sa urlu!!! am si exagerat atunci am stat de la 6 seara pana la 5 dimineata si apoi toata ziua urmatoare sa le fac....baloanele de sus si norii le-a facut al meu, ca eu chiar nu am putut sa ma atarn pe pereti!

va multumesc la toate ca ati admirat "opera" noastra:))) nu e perfecta, dar e plina de suflet! am muncit cu atata dragoste la ea:), dar sigur nu voi vrea sa repet curand asta...

bubu si mie imi stramba teo burtica, o face ca pe modelino:))) uneori am senzatia ca vrea sa plece cu ea:)

sunt tare happy ca a venit cumnata mea pe la mine si mi-a adus un leganush frumos pt teo (de la bebele ei:))) e superb!!! si mi-a adus si carusel cu animalute din jungla, o frumusete si asta:)) abia astept sa ma joc cu ele!

alexutza 5 ani si Teodor Mihai

AMR:7 zile???
POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5207ed359c8adf213e5f23" target="_blank">alexutza 2003-2004
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5221eb237d9db27ce0b939" target="_blank">alexutza2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=522454e8697e14d6ce6966" target="_blank">alexutza2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=52253cfdd7ccfda00914d4" target="_blank">alexutza2007

Mergi la inceput

Da, Ariel, eu abia mai respir cand imi face burtica modelino!
Pai hai si tu cu contractia regulata!

Alice, e superba Thea micuta! O dulcica! M-a dat gata pozica cu blugisori!

Oana 37+ cu bb Stefan
Bubu mic
Iubirea mea
Poze

Mergi la inceput

alice si mie mi-a placut poza cu blugisorii:))) si aia cu talpita....pai asa arata o talpita de balaur mic???

bubule, si pe mine ma lasa fara grai modelino:) cat despre contractia regulata....eu nu mai stiu care pe care reguleaza aici...se pare ca ea pe mine:)) (scuze de limbaj sau mai bine zic de jocul de cuvinte:)))

POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5207ed359c8adf213e5f23" target="_blank">alexutza 2003-2004
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5221eb237d9db27ce0b939" target="_blank">alexutza2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=522454e8697e14d6ce6966" target="_blank">alexutza2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=52253cfdd7ccfda00914d4" target="_blank">alexutza2007

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by ariel_7000
bubule, si pe mine ma lasa fara grai modelino:) cat despre contractia regulata....eu nu mai stiu care pe care reguleaza aici...se pare ca ea pe mine:)) (scuze de limbaj sau mai bine zic de jocul de cuvinte:)))

POZE

Oana 37+ cu bb Stefan
Bubu mic
Iubirea mea
Poze

Mergi la inceput

gecko si eu il ador pe hugh grant!!! e delicos, cu freza lui zburlita, are fatza de copil obraznic:))) eu mor dupa tipii care fac "dungutze" pe obraji cand zambesc, miam miam!!!

imi mai plac si simpaticutzii aia de jude law si Matthew McConaughey:)))

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Si mie imi place Hugh Grant -mai ales ochisorii aia de te lesina...
Ariel, a trecut sotzul pe aici si s-a uitat, ti-a vazut postarea si semnatura si cica: "AMR?? Asta e termen din armata, de unde-l stie ea? Spune-i ca dupa 7 zile intra in trupele speciale"-pai, daca mai iese din tine un atomic, s-ar putea In alta ordine de idei, mai bine imi spui cum sa fac tabuleh ca...
Gecko, ce dezamagire...si io care credeam ca push

Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihatp spune:

m-am hotarat sa-mi port burta la plimbare ca daca ma stradui tot gasesc ceva de cumparat si m-am saturat sa numar contractii tot din 30 in 30.

ariel sper sa fie pe bune si la tine de data asta ca nu-s placute deloc.

40s+5z
Scor: Miha 0 - Luca 5

Mergi la inceput

Sovi, confirm si eu ca exista peste tot un preot la maternitati care iti citeste in primele zile o slujba pentru iesirea afara din maternitate (si-ti da apa sfintita, sa bei dimineata) iar pt copil se poate face o slujba de punere a numelui-oarecum ceva premergator botezului, sa zicem. Pe tine la Bv te poate ajuta insa Simo, nu Simo?

Naty
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea

Mergi la inceput

Alice, Thea e o scumpa, sa-i rontai urechiusele alea nostime din partea mea!

Naty
Iulia mea

Mergi la inceput