Mamici de Martie-Aprilie 2008! (144)
Raspunsuri - Pagina 17
CristinaGoji spune:
Greu, Clau, greu...Nu vrei sa incerci sa-ti faci un wrap? Gasesti aici discutia despre acesta si modul de utilizare. Ti-l poti face chiar tu, daca gasesti stofa potrivita. Eu mi-am cumparat, pentru ca nu am reusit sa gasesc in Clujul asta materialul necesar.
Mami
38+ cu
Daria si Vladic (17.10.2006)
Vladic
barza
PIDANA spune:
Nici nu stiu daca a mai nascut cineva ca sa vin si eu cu felicitarile de rigoare, dar zic saapuc sa va scriu doua randuri cat pisica nu-i acasa- adica sormea.
Am reusit sa terminam si cu montatul centralei dar ce-a ramas in urma..... santier. iar acum imi trebuia sa zugravesc si bucataria si sa pun faianta, mai nasol ca o sa dureze pt ca lucram in regie proprie, adica al meu si tata care este super tipicar si se misca in reluare si tot ce face altul nu e bine si nu ii convine. In sfarsit. Au reusit ai mei sa ma scoata din pepeni intr-o saptamana mai rau decat socrii in cateva luni. Intr-o zi chiar am crezut ca ma ia nascarea pe strada, am experimentat niste contractii dureroase si intrasem rau in panica, dar noroc ca mi-a trecut.
Felicitari Ramo pt bb Andrei! Sa fiti sanatosi si sa cresteti mari repede! Recuperare rapida si mai ales laptic pe saturate !
Adela si Ali 76 

LA MULTI ANI ! Sa fiti sanatoase alaturi de cei dragi voua si tot ce va doriti sa vi se implineasca!
Am fost azi in Auchan si am reusit sa iau si pampersi pt bubulina mea, pret f bun la ei, adica ceva mai ieftin decat in cora (nr 2: 78 buc 41.5 ron, cei de 98 buc 51 ron), mi-am luat eu un sutien de alaptat, cateva sosete si un body + pantalonas rom-baby, iarasi pret bun (7.6 resp 6.8 lei buc), si alte maruntisuri.
Am fugit sa spal aragazul, sper sa ma descurc, nici nu stiu cum mai e de cand n-am mai avut astfel de activitati, am ramas singurica zic sa fac si eu ceva pt mama ca numai pe ea a cazut facutul curateniei dupa toata lumea si aici si mai ales dincolo la noi.
Pupici! Vine sormea acasa! Fug
Cred ca la semnatura trebuie sa pun 37 s nu 35.
Dana
35+ cu 
http://md.lilypie.com/hV78p2.png
mihatp spune:
da, barza este inca la baia mare, o tin bine, da-i cam lenesa, cred c-o prinde ziua de maine pe la mine. imi pare rau pentru cine o asteapta dar tare greu se misca. tot 30 min intre contractii. sigur trec in data de 7.
ma duc sa ma improspatez putin ca oricum nu se stie.
declar tonus bun, optimism...inca
40s+5z
Scor: Miha 0 - Luca 5
eve28 spune:
Criss multumesc chiar vroiam sa vb cu cineva care atrecut printr-o experienta asemanatoare.Cele pt coagulare se numesc intr-un fel anume , pot fi facute si la o clinica particulara?
Imi cer scuze ca te sttresez poate nu vrei sa mai vb despre aceste experiente, daca nu vrei sa imi raspunzi sa stii ca te inteleg si nu este nici o problema.
O suferinta prea puternica!
ccris_ccris spune:
Gecko, fugi mami de-aici, cum sa ma supar pe tine? Ce vina ai tu ca eu am streptococ si medicul mi-a recomandat cezariana? Asta e, puteam sa n-am streptococ si sa fiu nevoita s-o fac din alte motive. Eu sunt fericita c-am reusit sa duc sarcina si sper sa se termine totul cu bine, ca tare dorita si asteptata mai e bebelina noastra!
Cristina
37+
Andreea
AMR doar 16 zile!
Asteptand-o pe bebe
POZELE MELE
ccris_ccris spune:
Eve, nu-ti face probleme in ce ma priveste, imi place sa cred ca sunt o fire puternica si ca am depasit momentele acelea, mai ales ca eu vad deja luminita de la capatul tunelului: peste aproape 2 saptamani o sa-mi tin puiuta mult dorita in brate!
Poti sa ma intrebi orice! Pe mine faptul ca am vorbit si impartasit experientele mele m-a ajutat sa le depasesc.
Mie mi-a dat doctorul analize pentru sindrom antifosfolipidic, adica PT, AP, INR, APTT, RAPTT, FIBRINOGEN, PROTEINA C, PROTEINA S, ANTITROMBINA III, APCR, LUPUS ANTICOAGULANT, ANTICARDIOLIPIN NEGATIV si ANTI-B2 GP1 IgG NEGATIV. Cam astea sunt, dar nu s-a confirmat diagnosticul fiindca ultimele doua markere au iesit bine. O trombofilie pe undeva este, dar, ramanand insarcinata nu le-am mai facut. Analizele astea se pot face si in sarcina, dar pot aparea valori modificate, dar numai un medic hematolog iti poate spune.
Iti tin pumnii si nu te mai speria. Tu cand ai pierdut sarcina sau ce ai patit? Asta, bineinteles, daca-mi poti spune! Poti sa-mi trimiti si PM daca vrei.
Aa, sunt si clinici particulare care le fac, dar eu am facut ultimii doi markeri la Institutul Cantacuzino si restul la Spitalul Coltea, la hematologie. Acolo m-a trimis medicul meu.
Cristina
37+
Andreea
AMR doar 16 zile!
Asteptand-o pe bebe
POZELE MELE
ariel_7000 spune:
buna seara fetele!!! eu am o lene de ma doare....m-am trezit dimineata cu ditai balena, nu meduza, care dupa vreo ora a mai facut un pui si acum, pe la 5 inca unul....numai ca erau albi cu totii...m-a durut burta tareeeee, dar nu am avut contractii, durerea continuu, dar "surd"....si in spate de la coccis pana la rinichi....alte schimbari, sunt foarte irascibila, hamai si marai la toata lumea, ma dorrrrr saniiiii de nu mai pot si ii simt mari, umflati si firebinti! ma doare si capul, in concluzie sunt VARZA!!!
am fost la piata de mi-am luat o gramada de fructe si legume, am pus-o de un tabuleh, mama ce delcios mi-a iesit!!! apropos, mi-am adus aminte ca citeam pe undeva ca patrunjelul poate da contractii, asa ca mi se pare un mod perfect de a induce cu tabuleh, miam miam...
am luat niste capsuni superbe, dar fara gust, asa ca m-am "delectat" cu un castron cu poze de capsuni...
sunt macar bucuroasa ca am apucat sa-i iau cadoul alexutzei, asa ca stau fara griji, ca nu ramane fata nesarbatorita daca pe mine ma apuca nascarea. i-am luat role, ma bucur ca am gasit cu 3 roti, 1 in fata si 2 in spate, iar cand va invata sa mearga se pun in linie. au si cascsa, cotiere, genunchiere si manusi. o sa se bucure mult, dar sunt curioasa cat de mult se va bucura ala de va alerga dupa ea:)) eu stiu de pe acum ca nu voi fi eu:)
am vrut sa parchez, dar nu am reusit, pt ca agitatia care ma caracterizeaza in ultimul timp, bine stropita cu pepsi, nu m-a lasat...
alexutza 5 ani si
Teodor Mihai
AMR:7 zile???
POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5207ed359c8adf213e5f23" target="_blank">alexutza 2003-2004
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5221eb237d9db27ce0b939" target="_blank">alexutza2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=522454e8697e14d6ce6966" target="_blank">alexutza2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=52253cfdd7ccfda00914d4" target="_blank">alexutza2007
gecko spune:
si cum e aproape 12 noaptea...ma retrag la culcare...cine stie ... poate maine e ziua cea mare
. asa ca:

Haide Miha! Nastere cat mai usoara si recuperare cat mai rapida, flacau frumos, sanatos si papacios!

Iar pentru restul clubului

.....

Hai cu membrana rupta!!!

Hai cu contractia dureroasa!!!

Hai cu nascarea!!!

PS. am terminat de vazut si filmul. In seara asta ma rog la DD sa ma apuce si pe mine asa repede nascarea...si din trei push

si patru au![]()
![]()
![]()
![]()
...sa iasa bb Patrick
afara...si daca la nastere mai participa si Hugh Grant
(pe langa sot
)...mami nu se supara
....
PPS. nepoata azi o intreaba pe cumnata:
mami...a fost Easter-ul
? (ea stiind ca atunci va iesi prin buric bb Patrick). cumnata ii zice ca da...la care mintea unui copil de aproape 4 ani intreaba...si atunci cand iese Patrick...de Christmas
????...
Simo27 spune:
quote:
Originally posted by gecko
PPS. nepoata azi o intreaba pe cumnata:
mami...a fost Easter-ul? (ea stiind ca atunci va iesi prin buric bb Patrick). cumnata ii zice ca da...la care mintea unui copil de aproape 4 ani intreaba...si atunci cand iese Patrick...de Christmas
????...

Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,
si de SAMUEL CASIAN -1 martie 2008
POZE
Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!
aliceionescu spune:
Repede ca deja s-a trezit "micul balaur" si tre' sa ma prezint la post. Am reusit cu pozele!!!! Mai tarziu o sa revin si cu ceva vorbe.
http://community.webshots.com/album/563009617dVpamw
Data de pe poze n-are nicio treaba cu realitatea, da' era setat aparatul aiurea si asa a ramas....