Mamici de Martie-Aprilie 2008! (144)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ccris_ccris spune:

Mihatp, atunci:

HAIDE MIHA! HAIDE BARZO! HAI CU NASCAREA!

Cristina37+Andreea
AMR doar 17 zile!

Asteptand-o pe bebe
POZELE MELE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Va e cunoscut? Surpraiz

Pozici noi cu Vladut, daca vreti sa-l vedeti(cu freza noua, de jmecher )

Sovi-hormonela , eu te pup cu drag sa-ti treaca si sa iesi din butoi! Ce super ca plecati la munte!

Gecko, m-ai dat gata cu sapunul si prosopul...si mai ce? Astea stiam ca trebuie la botez, pt. preot, dar la moasa...(la ortodocsi)

Oana 37+ cu bb Stefan
si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Iubirea mea
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ccris_ccris spune:

Uitasem sa schimb semnatura.

Bubu, ce misto, si la mine se maivede asa uneori. Si ce haios e Vladic!
Cred ca ma dus sa-l trezesc pe randunel ca mi-e foame, noi n-am mancat de pranz.
Va pup si mai intru diseara.

Cristina37+Andreea
AMR doar 16 zile!

Asteptand-o pe bebe
POZELE MELE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gecko spune:

si sa continui...cate putin...sa nu se infunde teava de internet...

miha...ma gandesc ca daca ramaneam in ro prindeam impreuna bleaga aia de barza si ti-o smotoceam bine de tot. ca eu acolo sau la stanca in cluj ma planuiam de nascare.

ccris_ccris sper ca nu te-ai suparat pe mine cu parerile mele aiurite. cel mai important e rezultatul final...minunea voastra de fata si recuperarea cat mai rapida.

sovi tocmai credeam ca ti s-au mutat arhivele statului in casa...ca ultima data ziceai ca aranjezi hartii si alte alea...dar nu ma gandeam ca iti ia atat. sigur...ca ce azi ni se pare cea mai buna solutie...maine am putea-o desconsidera-o. doar timpul ne va lamuri daca am decis bine sau nu.

valentina trebuie sa mai pun odata linkul ca sa vezi pozele. oricum sunt putine...doar asa ca sa nu ziceti ca sunt inexistenta.
da click pe pozaciu asta martian si ai sa le vezi

aliceionescu bine ai revenit pe crenguta.

clauclau...iar eu filozoafa in cresterea copiilor...ma vad eu cum pic examenul la practica. zic astea pe aici ca la 6 saptamani o iau copii razna...ca plang in continuu...ca trebuie suplimentata productia de lapte pentru nevoile lor...si ca trebuie lasati copii la san cat vor...ca sa stimuleze. si ca nu se linistesc ratonii decat cand productia este suficienta nevoilor...si daca copilul o zi intreaga cere sanul...o zi intreaga sa il dai. sigur, ca rebecca ta poate are colici...stii tu mai bine...dar ma gandeam ca poate fi si asa ceva. oricum...pupam pitica pe burtic sa treaca.

olgutzica unde umbli????????sper ca nu esti ingropata sub mormane de pampersi cacaciosi.

apropo, presiunea aia in coccige e inca acolo...dar nu indraznesc sa imi mai pun sotul sa imi palpeze capul bblului ca o ia razna.

naty stiu ce inseamna in medicina sa stai pe dreapta perioada mai lunga. dar Iulia este ceea ce ti-ai dorit...si ai luptat din greu pentru ea...cu siguranta TU vei sti care e cea mai buna optiune pentru ea si pentru tine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

Ametita rau barza asta, nici la Baia Mare, nici la Cluj...Gecko - tare as sari randul, dar dupa cum vad eu n-am nici o sansa. Ziceam ca daca tot e pe aproape sa-si faca drum si pe la mine...

Eu nu stiu cat o sa stau acasa cu bebe, faza e ca deja is de un an jumate acasa si cam imi piere rabdarea si mi se atrofiaza neuronul de la atata stat acasa, si am ceva crize de personalitate pe motiv de viata de casnica, tinand cont de cat de activa profesional am fost inainte. Insa, pe de alta parte, nu are cine sa ramana cu pruncii daca ma intorc la vechiul loc de munca, ar insemna sa nu-i vad decat in weekend, pentru ca lucram de la 8 la 8,9,10 seara, la o distanta de 40 km de Cluj, sau sa-mi caut altceva de lucru, mai compatibil cu noul meu statut de mama cu norma intreaga. Oricum, cel putin 1 an cred ca o sa stau.

Cris - bine ca te-ai obisnuit cu ideea de cezariana. Din ce am auzit eu de la fete, nu e deloc nimic de speriat.

Bubu - cunoastem inghesuiala asta pe la colturi, la noi se inghesuie in cealalta parte, cred ca o sa trebuiasca sa-mi caut ficatul undeva pe langa amigdale dupa ce nasc, ca sa-l pun la loc. Am vazut opera de arta a lui Vladut, precum si frezuliciul.

Sovi - la Cluj la maternitate vine preotul si citeste ceva rugaciune la prunc in primele zile de la nastere. Nu stiu,ma gandesc ca in orice spital este cate un preot care vine, pentru ca si cand am fost internata cu Vladic era preot la spitalul de pediatrie.

Mami 38+ cu Daria si Vladic (17.10.2006)
Vladic
barza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Gecko, va urmaresc din panda mea de barza . Cum o prind, cum ti-o arunc ! D-aia-s si low-profile, sa prind fortze pentru lansare, ca taaare departe mai esti ....

Elara !

Olga mamica de Ioana-Sofia, 25 feb 2008 - cu www.flickr.com/photos/olguselu/" target="_blank">POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Deci cunoasteti inghesuiala!
Cristina, super tare faza cu ficatul, vad si al meu sta acum pe el
Am ras rau de tot de opera lui Vlad, i-am pus-o in dosarel, sa le revedem la batranete Talentat piticul meu!

Oana 37+ cu bb Stefan
si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Iubirea mea
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

Gecko - deci tu ai ametit barza asta rau de tot, daca nasteai la BM sau la Stanca macar stia si ea o treaba, asa insa...Tu nu dormi? Baga-te maica la somn, ca nu se stie niciodata Stii tu vorba aia, de ce ti-i frica de aia nu scapi (asta o stiu pe pielea mea, ca si mie tare imi era drag somnul de noapte, si cand am aflat ca is iar...primul gand a fost - eu cand mai dorm??? ca inca nu am apucat sa dorm o noapte intreaga de cand s-a nascut Vladic )

Bubu - abia astept si eu sa fac dosarel .Deocamdata avem doar u cutiuta cu buricutul si parul de la botez

Clau - si Vladic se trezea dupa vreo jumatate de ora de stat afara si il apucau urletele, si, ca sa evit fazele astea, nu ma opream deloc pe traseu, adica il plimbam 2 ore continuu, nu indrazneam sa ma opresc nici macar sa-mi leg sireturile la adidasi Daca ti se pare utila metoda, eu zic ca merita incercat. Pentru mine era prea scump somnul lui Vladic, care in casa dormea maxim 15 minute, asa ca il plimbam ca macar afara sa recupereze cu somnul.

Mami 38+ cu Daria si Vladic (17.10.2006)
Vladic
barza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

Oana,super burticuta
si,Da,talentat Piticul tau

Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL CASIAN -1 martie 2008
POZE

Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Gecko, macar de-ar fi fost asta , ca as fi tinut-o toata ziua la san si nu vedeam cum se mai chinuie. Din pacate, acum nici san nu mai vrea decat 5 minute si o apuca stransul si frecatul picioruselor, se inroseste la fata si da drumul la san imediat. Ma streseaza ca din cauza durerilor de burtica mananca putin si vreau sa ma abtin sa-i bag completare cu formula. Azi i-am zis sotului sa-mi cumpere o cutie de lapte NAN 1 si cu ce vine el acasa??? M-au apucat toti nervii, mi-a adus NAN fara lactoza, pentru bebelusii cu intoleranta la lactoza si care se da numai sub supraveghere medicala. Asa ca pana la urma am luat-o ca pe un semn sa nu-i bag formula si sa mentin doar sanul.

Cristina, pai nu ma opresc deloc din plimbat ca stiu ce pericol ma pandeste! Dar tot atata doarme, o jumatate de ora! Asta e!

POZE

POVESTEA NASTERII

mamica fericita de Razvanel si de Rebecca!

Mergi la inceput