Mamici de Martie-Aprilie 2008! (144)
Raspunsuri - Pagina 15
bubu05 spune:
Barza ne tine in suspans! Sa vezi ce-o mai jumulesc fetele cand or prinde-o! 

Ma duc si eu putin in patut si revin pe seara!
Pupici!
Oana
37+ cu bb Stefan
si
Vladutz (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Iubirea mea
Poze
clauclau spune:
Cris, nu am auzit de anestezie generala la Medlife la cezariana, nu stiu ce sa zic...
La terapie ai voie si cu telefonul mobil si cu vizitatori!
Bubu, multumesc de sfaturi, o sa incerc bineinteles, fac tot posibilul sa-i fie mai bine. 
POZE
POVESTEA NASTERII
mamica fericita de Razvanel si de Rebecca!
gecko spune:
am disparut pe motiv de vizionat film
...Nine Months...pe care nu l-am terminat de vazut...pe motiv de neamuri in vizita
...cu care am stat ce am stat...dupa care a trebuit sa trec la capitolul...
telefoane saptamanale in italia, romania...sa imi asigur parintii, neamurile...ca minunea nu s-a intamplat inca
. telefonul cu mama a fost cel mai incurajator
... 1. VAI CE BURTA
MARE AI!!!!!...
2.BAIETII INTOTDEAUNA ISI DEPASESC CU 2 SAPTAMANI TERMENUL...uite eu pe fratetu ala mic l-am scos la 3 sapt post termen
....ah da, si ultima din intelepciunile mamei...intrebare daca am cumparat sapun si prosop pentru moasa...ca asa se da
....nu am putut-o lamuri ca aici suntem in australia si daca as face un astfel de gest...sarmana moasa ar crede ca ii bat apropo-uri ca e nespalata
. uneori tare dulce le scoate mama
...si e femeie inteligenta...dar traditiile astea is sfinte pentru ea
.
sovietica spune:
Hola!
Io-s tot cu hormonu... Sa imi ziceti Hormonela de acum![]()
Am citit rapid ce ati mai facut.
M-am minunat la pozici de Alex de Cory 

Sa va traiasca si sa aibe parte de tot ce e bun si bine pe lume!
Simo, barosanul vostru deja emana fortza :)
Am citit si de crizele tale
sper sa nu se mai repete!
Dalv, m-am emotionat tare de povestea cu adoptia. Bafta multa, sa va ajute Dumnezeu!!
Cris, bafta cu cezariana! Pe mine dr Predoi n-a incercat sa ma abureasca (asta daca mai gandesti ca poate vrea ceza pt comoditatea lui). Chiar inainte sa zic ceva, a zis: pai avem numai indicatii de nastere naturala! doar ca el vroia epidurala, eu nu prea.
Un
apasat pentru prietena noastra draga Gudinde. Daca stiu la ce folosesc voturile, votez si eu subiectul nostru. Oricum, multumim ca macar tu ne votezi :)
Geckoligia te-am admirat in poza, dama bine! Tare am mustacit la postarile tale.
Si eu astept ca la batranete sa tragem linia si sa decidem daca deciziile noastre cu privire la diversele metode de nastere si altele in domeniu, au fost cele mai bune.
Ariel, super-haioasa camera de bb!! mi-au placut enorm balonasele si culorile, si mai ales cea care le valida in poze :) (adica de tine)
Stela, bine ai revenit acasa!

Recuperare rapida si adaptare usoara la viata in 3! Fericire maxima!
Alice, imi pare rau ca te-a traumatizat spitalul :((( Dar totul e bine cand se termina cu bine! bb e sanatoasa, are falcute, mami se bucura, ce sa mai, e un super-tablou!
Ali, super burticu tau! ce bombeu
Vedea-i-as fructul!
Naty
chiar nu sunt supa, dar m-a prins o stare de leu in cusca...
Noi mai stam o saptamana pe acasa si apoi probabil ca vom pleca la Bv. +/- o zi, doua, in functie si de controlul pe care sper sa ajung sa il fac sapt care vine.
Cat am vrut eu sa fiu de curajoasa si sa ignor sciatica, acum e jocul de-a care pe care si uneori invinge ea. Cred ca voi pune punct oricarui gym de acum incolo.
In alta ordine de idei. Mie duhovnicul mi-a zis ca in prima zi de viata tre ca preotul sa citeasca nu stiu ce la bebe, la spital. Ati auzit de asta? ati facut careva asa ceva?si ca sa ma impartasesc inca odata inainte de nastere
Unde gasesc eu la Bv preot care sa faca astea, ca nu il vad pe randunoi ocupandu-se si de asta.
Simo, la Eva au preot pe langa?!
A, si tot simo, sa imi iau pompa de san cu mine la eva? Si adeverinta de salariat? Ca cica pretul total de nastere acolo e mai mare, dar e compensat si de asigurare.
Pup, ma duc pe teren sa culeg un patut de bebe, un cantar, o caditza si alte maruntisuri ce mai lipsesc.
A, si sa nu uit: Miha, e voie cu
? Hai Miha, hai cu nasterea de vis!!

sovi
37+ saptamani cu
sasha (de la Alexandru)
pozici
mihatp spune:
Sovi e voie, chiar nevoie ca vad s-au oprit, sper sa se intoarca
oricum as prefera cifra 7 de data de nastere
si doctor adus in zi de luni nu duminica noaptea...dar mai vedem
40s+5z
Scor: Miha 0 - Luca 5
gudinde spune:
Bubu
, sovi
,
Acu' n-aruncati cu rosii-n mine da zau daca mai stiu exact la ce folosesc voturile
. Era pusa pe forum pe undeva explicatia dar nu mai stiu. Batranetea

Simo27 spune:
Sovi,ti-am dat PM![]()
Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,
si de SAMUEL CASIAN -1 martie 2008
POZE
Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!
Simo27 spune:
Gudinde,merci de aprecieri

Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,
si de SAMUEL CASIAN -1 martie 2008
POZE
Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!
ccris_ccris spune:
Revin cu partea a II-a a scrisoricii:
Mihatp, ce sa fac, sa scot agitatele?
Alice, bine ai revenit pe crengutza! Spor la mamiceala!
Ali, oau ce burticutza! Sa-ti traiasca bebelina grasunica!
Incantata de cunostinta, Ligia!![]()
Eve, poate medicii considera ca unele analize nu trebuie repetate, daca ai avut rezultate bune . Te inteleg prin ce treci ca si eu am 2 sarcini pierdute la activ. Pe mine m-au pus sa repet analizele de toxoplasma, lysteria, citomegalovirus, rubella etc. si secretia de col. Iar in plus le-am facut pe cele de coagulare la Coltea. Bafta si cu incredere in tine si in D-zeu inainte!
Miradi, bine ai revenit si bine ca ti-ai revenit! Hai mai des la ciripeala!
Simo,
f frumos cadoul de la bunici, dar si bebeficiarul lui cu parul des.
Clau, imi pare rau ca va chinuie colicii! Mersic pt. raspunsuri.
Sovi, sa fie! Eu nasc cu Mendez, nu cu Predoi, poate au totusi viziuni diferite! Spor la shopping!
Cat despre statul cu copilul 2 ani acasa, si eu imi doresc asta, dar sa vedem cum ne vom descurca cu finantele. N-ar fi vorba ca n-am cu cine s-o las, ca doar stau cu ai mei in aceeasi curte, dar vreau sa fiu eu langa ea cat mai mult. Vazand si facand.
Iar despre bilantul de la batranete, Sovi si Gecko, mi-a zis maica-mea azi ca, daca pe vremea ei era liber la cezariana, poate ar fi facut si al doilea copil. Eu sunt singura la parinti.
Cristina
37+
Andreea
AMR doar 17 zile!
Asteptand-o pe bebe
POZELE MELE