Mamici de Martie-Aprilie 2008! (144)
Raspunsuri - Pagina 14
bubu05 spune:
Valentina, pai esti o fericita ca lucrezi la gradi si poti lua piticul cu tine! Asa da, si eu sta mai putin acasa...
Oana
37+ cu bb Stefan
si
Vladutz (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Iubirea mea
Poze
eve28 spune:
Multumesc mult Bubu
o sa le fac pe cele care le-ai mentionat tu cu toate ca dr nu mi-a mai spus sa le refac, pentru linistea mea sufleteasca.
O suferinta prea puternica!
Simo27 spune:
Valentina,eu am recoltat celule stem!!!
Si eu vreau sa-mi schimb locul de munca,mai aproape de casa,dar clar o sa stau 2 ani langa bebe!!!![]()
Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,
si de SAMUEL CASIAN -1 martie 2008
POZE
Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!
bubu05 spune:
Eve, cu placere! pai ca sa stai linistita e bine sa le faci, sunt doar analize uzuale si merita repetate. 
Eu "am planificat" sa-l dau pe Vlad la gradi(in toamna sau la primavara) iar tanti care sta cu el sa se ocupe de cel mic si asa sa ma pot intoarce la servici. Dar nu tin neaparat
Eu sunt de principiul stat 2 ani acasa cu copilul. La Vlad a contat enorm in dezvoltarea lui prezenta mea. De bani nici eu nu sunt multumita, plus ca eu mai platesc si pe tanti, pe langa celelalte cheltuieli, dar macar sunt sigura pe randunoiul meu, pupa-l mama pe el! 
Oana
37+ cu bb Stefan
si
Bubu mic
Iubirea mea
Poze
gudinde spune:
Fetelor
Am si eu o intrebare: voi de ce nu votati subiectul? Ca vad ca doar eu si mihatp am prestat in aceasta directie.
clauclau spune:
Si azi a avut crize puternice de colici. Se pare ca este apogeul lor si tot citind despre asta am vazut ca intr-adevar la 6 saptamani sunt cele mai puternice . Nimic nu mai pare sa o ajute, toate picaturile mele sunt acum apa de ploaie. M-am plimbat cu ea in brate si i-am cantat pana a luat-o somnul. Sa vedem cat se poate odihni caci de obicei se trezeste tipand intr-o crampa de burtica. Vaiii, abia astept sa treaca nemernicii astia de colici! 
Eu o sa stau acasa cu Rebecca cel putin 1 an, ideal ar fi 2 , dar diferenta de bani este mare la mine. Desi nu acesta este aspectul important pentru mine, daca randunoiul se descurca bine cu toate cheltuielile stau fara doar si poate 2 ani cu ea. Aceasta perioada nu o sa se mai intoarca niciodata si vreau sa particip la toate etapele dezvoltarii ei de la bebelus la copilas : prinsul primei jucarii in manuta, primii pasi, primele cuvinte ...
POZE
POVESTEA NASTERII
mamica fericita de Razvanel si de Rebecca!
bubu05 spune:
Clau, incearca si cu feonul, sa-i dai cu aer cald la burtica, peste body, poate o ajuta. Cateodata si zgomotui feonului o poate linisti
. Eu tin minte ca il tineam pe Vlad pe genunchiii mei, pus pe burtica si facea la partzuri, o gramada! Imi pare rau pt. micuta ca se chinuie si pt. tine, mami, la fel!
Gudinde, am votat si eu, dar cu ce ne ajuta??
Oana
37+ cu bb Stefan
si
Bubu mic
Iubirea mea
Poze
ccris_ccris spune:
randunici,
Ce vreme de cacao!
Te trage la somn, ca bani de numarat n-avem, copii am facut (sau, ma rog, sunt pe vine)...
M-am mai obisnuit nitel cu gandeul de ceza, asta e. Acum imi incolteste-n minte alta grija, sa nu mi se rupa membranele mai inainte , ca, dupa a zis si Mendez, se pune problema eficientei cezarienei. In fine, speram ca va fi bine.
Pana una-alta, Kya, iti tin pumnii pentru marti, dar abia maine seara scot agitatele, sa stii.
Gecko, Luny, aveti dreptate, aceeasi impresie o am si eu, ca ii este mai comod medicului cu czariana, dar, gandindu-ma mai bine imi este si mie mai comod, pe langa asa-zisul comfort psihic al datei certe (care la mine nu este). Ma gandesc ca, fiind si grasa, as supune organismul la un efort prea mare in timpul nasterii, plus ca am si problema cu hemoroizii... Raman la parerea ca D-zeu le aseaza el intr-un fel anume. Si, oricum mai mult de 2 copii nu vroiam, asa ca... Plus ca se poate transmite sau nu streptococul la bebe, dar daca se transmite, imi dau cu pumnii cap ca am fost iresponsabila.
Sorb fiecare sfat al vostru legat de recuperare si multumesc Elarei si lui Naty pentru asta, Clau, te astept si pe tine cu sfaturi, desi am citit inca o data povestea nasterii. Cum ati trecut voi, o sa trecem si noi peste asta, asa-i Kya?
Clau, saru-mana pentru raspunsuri. Stii cumva daca la Medlife au fost cezariene facute si cu anestezie generala? La terapie au voie sa te viziteze sotul, parintii? Sau macar iti da voie cu telefonul mobil?
FELICITARI, HAGIYANNIS! SA-TI TRAIASCA BEBELUL, SA FIE SANATOS SI PAPACIOS, IAR TU SA TE PUI REPEDE PE PICIOARE!
Chiar ma intrebasem ce mai e cu tine.
La fel si cu Ilucae si toate celelate randunici din lista aceeas lunga de la prima pagina!
Adriutza, dar am inteles ca nu e musai sa faci anestezie generala la ceza. Eu nici nu stiu daca vreau.
Stelutza, bine ati venit acasica! Multumim tata Geo pentru ca ne-ai tinut la curent!
Lyvy, sa-ti traiasca randunoiul de nota 10 si priceput pe deasupra!
Bubu, multam, si eu tot la fel ma vedeam!
Ariel, wow, ce pozici frumoase!

Gecko, esti incurabila!
Tine-o tot asa!
Trimit prima parte a scrisoricii, ca mai am de citit si revin!
Cristina
37+
Andreea
AMR doar 17 zile!
Asteptand-o pe bebe
POZELE MELE
mihatp spune:
fetelor am revenit dupa un somn. utima contractie dureroasa am "inregistrat-o" la 2.05, dupa care am adormit, asa ca nu stiu, banuiesc ca n-au fost macar atat de dure incat sa ma trezeasca sau s-au oprit.
m-am trezit ca mi-a trebuit la toaleta, cu chin am reisit ceva, e clar ca-si croiecte loc sa iasa ca de 2 ori intr-o zi nu-s tare obisnuita.
vreau sa stau doar cat imi va ramane din concediul post natal. stiu ca este important pentru bebe dar celelalte atarna tare greu in balanta.
vara trecuta ne-am mutat la casa, in aceeasi curte cu parintii mei, deocamdata stam chiar in aceeasi casa ca noi mai avem de lucru la a noastra, asa ca ar fi cine sa ramana cu Luca. O sa profit de programul de 6 ore pana la terminarea primului an.
40s+5z
Scor: Miha 0 - Luca 5