Mamici de Martie-Aprilie 2008! (144)
Raspunsuri - Pagina 13
Simo27 spune:
A,Naty,explicatia cu parul lui Samuel mi-a dat-o Miha(cred,sper sa nu incurc)...parul meu de pe picioare s-a dus in capul copilului!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
Cuscra,ce faci?ce face Printesa Teodora?VREM POZE!!!
Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,
si de SAMUEL CASIAN -1 martie 2008
POZE
Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!
natynic spune:
Valentina, iti creezi cont pe community.webshots.com, apoi esti foarte usor condusa pas cu pas cum sa-ti faci album si sa atasezi poze (add files). Dupa ce le-ai pus acolo, copiezi link-ul si il "paste" aici. Daca n-am fost clara, zi si repet 
Naty
mamica
Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea
eve28 spune:
bubu05 toate analizele care le-ai enumerat tu eu le-am facut la prima sarcina si acum m-i s-a spus ca nu mai este nevoie sa le fac.Multumesc mult oricum.
O suferinta prea puternica!
bubu05 spune:
Eve, pai daca ti-au iesit atunci bine poti sa-ti faci acum doar o biochimie, hemograma, ca, fe, mg, sumarul de urina si secretiile 
Ce nu-mi place vremea asta ploioasa si innorata...ma trage la somn...
Oana
37+ cu bb Stefan
si
Vladutz (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Iubirea mea
Poze
natynic spune:
Fetelor, v-ati gandit cat timp vreti sa stati acasa cu bebe? Si de ce?
Naty
mamica
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea
luny spune:
eu as sta 2 ani in cap!..dar vreau sa-mi schimb jobul si creed ca pe la un an de bebe, ma apuc serios de trimis CV-uri si raspandit zvonul, iar apoi, depinde ce se intampla, ca gasesc, daca gasesc...daca nu, raman aici...![]()
LUNY
, mami de bebe MATEI CRISTIAN!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
bubu05 spune:
Idem cu ce a zis Luny si la mine ![]()
Oana
37+ cu bb Stefan
si
Vladutz (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Iubirea mea
Poze
VALENTINA C spune:
Fierbinte subiect, asta cu statul acasa!
Ar fi doua raspunsuri: cat am vrea sa stam si cat putem. Eu probabil ca as sta cel putin un an, dar nu o sa stau decat pana la 1 septembrie, urmand sa ma intorc la munca. Motivul? Cei 6 milioane pe care ii primesc pt bebe. Si , sincera sa fiu, nu cred ca sunt singura care pleaca la serviciu din acest motiv. Am dreptate?
Valentina, 40s 2z , cu Matei care nu are chef sa iasa din burtica
natynic spune:
Ideal, si eu as fi stat 2 ani, dar in medicina e ff greu...cunosc un singur exemplu care a stat cate 2 ani cu fiecare din cei 2 copii dar e o exceptie. In rest, toata lumea se uita cam lung la mine cand spun ca vreau macar 1 an. Totusi mi-am zis ca imi asum riscul pierderii contactului cu profesia si al oportunitatilor ce ar putea aparea, pt ca destul am suferit pt copilul asta si mi l-am dorit ca sa nu-i acord, macar 1 an, toata atentia mea. Plus faptul ca n-am rude la care sa o plasez in brate jumate de zi fara grija. Argumentul financiar nu e la mine prea puternic, dat fiind ca nu e o diferenta chiar uriasa intre indemnizatie si salariul meu
.
Oricum insa, ai dreptate Valentina. Si e o mare nesimtire ce se intampla, am mai discutat noi pe aici; parca ar fi o politica de DESCURAJARE a statului mamei langa copil.
Intrebarea o puneam acum pt ca, avand bebeii deja in brate sau pe aproape, viziunea se mai poate schimba...
Naty
mamica
Iulia mea
VALENTINA C spune:
Naty, eu am luat hotararea de a sta pana in septembrie inainte de a naste, asa ca s-ar putea sa mi-o schimb dupa ce vine bebe, desi e cam greu.
Noi am hotarat ca din septembrie sa vina soacra mea la noi sa aiba grija de bebe cam un an, apoi o sa mearga la cresa, cu mine ( lucrez la o gradinita cu cresa care ii primeste de la 1 an si jumatate).
INTREBARE: care dintre voi, mamicile ati recoltat celule stem ?
Valentina 40s 2z, cu Matei care nu vrea sa iasa