Mamici de Martie-Aprilie 2008! (144)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

A,Naty,explicatia cu parul lui Samuel mi-a dat-o Miha(cred,sper sa nu incurc)...parul meu de pe picioare s-a dus in capul copilului!!!!

Cuscra,ce faci?ce face Printesa Teodora?VREM POZE!!!

Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL CASIAN -1 martie 2008
POZE

Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Valentina, iti creezi cont pe community.webshots.com, apoi esti foarte usor condusa pas cu pas cum sa-ti faci album si sa atasezi poze (add files). Dupa ce le-ai pus acolo, copiezi link-ul si il "paste" aici. Daca n-am fost clara, zi si repet

Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eve28 spune:

bubu05 toate analizele care le-ai enumerat tu eu le-am facut la prima sarcina si acum m-i s-a spus ca nu mai este nevoie sa le fac.Multumesc mult oricum.

O suferinta prea puternica!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Eve, pai daca ti-au iesit atunci bine poti sa-ti faci acum doar o biochimie, hemograma, ca, fe, mg, sumarul de urina si secretiile

Ce nu-mi place vremea asta ploioasa si innorata...ma trage la somn...

Oana 37+ cu bb Stefan
si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Iubirea mea
Poze

Mergi la inceput

Fetelor, v-ati gandit cat timp vreti sa stati acasa cu bebe? Si de ce?

Naty
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

eu as sta 2 ani in cap!..dar vreau sa-mi schimb jobul si creed ca pe la un an de bebe, ma apuc serios de trimis CV-uri si raspandit zvonul, iar apoi, depinde ce se intampla, ca gasesc, daca gasesc...daca nu, raman aici...

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Idem cu ce a zis Luny si la mine

Oana 37+ cu bb Stefan
si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Iubirea mea
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VALENTINA C spune:

Fierbinte subiect, asta cu statul acasa!

Ar fi doua raspunsuri: cat am vrea sa stam si cat putem. Eu probabil ca as sta cel putin un an, dar nu o sa stau decat pana la 1 septembrie, urmand sa ma intorc la munca. Motivul? Cei 6 milioane pe care ii primesc pt bebe. Si , sincera sa fiu, nu cred ca sunt singura care pleaca la serviciu din acest motiv. Am dreptate?

Valentina, 40s 2z , cu Matei care nu are chef sa iasa din burtica

Mergi la inceput

Ideal, si eu as fi stat 2 ani, dar in medicina e ff greu...cunosc un singur exemplu care a stat cate 2 ani cu fiecare din cei 2 copii dar e o exceptie. In rest, toata lumea se uita cam lung la mine cand spun ca vreau macar 1 an. Totusi mi-am zis ca imi asum riscul pierderii contactului cu profesia si al oportunitatilor ce ar putea aparea, pt ca destul am suferit pt copilul asta si mi l-am dorit ca sa nu-i acord, macar 1 an, toata atentia mea. Plus faptul ca n-am rude la care sa o plasez in brate jumate de zi fara grija. Argumentul financiar nu e la mine prea puternic, dat fiind ca nu e o diferenta chiar uriasa intre indemnizatie si salariul meu .
Oricum insa, ai dreptate Valentina. Si e o mare nesimtire ce se intampla, am mai discutat noi pe aici; parca ar fi o politica de DESCURAJARE a statului mamei langa copil.
Intrebarea o puneam acum pt ca, avand bebeii deja in brate sau pe aproape, viziunea se mai poate schimba...

Naty
Iulia mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VALENTINA C spune:

Naty, eu am luat hotararea de a sta pana in septembrie inainte de a naste, asa ca s-ar putea sa mi-o schimb dupa ce vine bebe, desi e cam greu.

Noi am hotarat ca din septembrie sa vina soacra mea la noi sa aiba grija de bebe cam un an, apoi o sa mearga la cresa, cu mine ( lucrez la o gradinita cu cresa care ii primeste de la 1 an si jumatate).

INTREBARE: care dintre voi, mamicile ati recoltat celule stem ?

Valentina 40s 2z, cu Matei care nu vrea sa iasa

Mergi la inceput