Mamici de Martie-Aprilie 2008! (144)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihatp spune:

vazut si eu poze de simo, se straduie sa-si ajunga fratiorul la crescut. foarte frumusei!
mai incerc la ariel dar tare greu merge reusesc sa le deschid, uneori am nevoie de zeci de minute sa-mi iasa.

naty, pe bune ca lipsa mea de pe lista a fost problema.
am continuat cu contractiile cam la 30/35 minute, de cand m-am trezit la prima (pe la 5,30), am numarat 10 bucati pana acum.

40s+5z
Scor: Miha 0 - Luca 5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ali_bia spune:

Atunci eu zic ca e cazul sa bagam majoretele la treaba, ca saracele s-au saturat sa stea atat pe tusa:

HAI MIHA!!!HAI MIHA!!!

_
Mamica de Bianca(23oct2003) si acum de 2
Alina38+
Alexandra-Ioana

Pozele mele

AMR-max.8 zile pana la

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Simo, super cadouasul lui Barosano, iar tu arati super!

Ali, chiar ca e la vale burtica ta, mai e putinel!

Nico, felicitari pt. TNS si bebica ok!

Miradi, bine ai revenit!

Eve, mi-am uitat dosarelul cu analize in masina...cand il recuperez iti zic ce analize mi-am facut eu la inceput. Nu te panica, o sa fie bine!
Aaa, stai ca am gasit dosarelul de la Vlad! Deci: biochimie, CA, Fe, MG, hemoleucograma completa, grupa si RH, hemostaza, serologie-sifilis-VDRL, toxoplasmoza, markeri virali, citomegalovirus, anticorpi rubella, anticorpi listeria, sumar urina, secretie vaginala(frotiu si cultura).
Acum parca mai erau si altele...dar n-am dosarelul sa le vad...

Oana 37+ cu bb Stefan
si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Iubirea mea
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aliceionescu spune:

Simo, multumim! Frumoase pozici!! Si mishto cadou de la bunici!!!! Nu ni-i imprumuti si noua pt. vreo saptamana?

Naty, o sa intreb in farmacie ce si cum, vad eu dc trec sau nu "Avent". Oricum, multumesc ca mi-ai zis, la cat e de lenesa fata mea la supt, cu siguranta n-ar face fata unei tetine rigide, din care tre' sa tragi cu forta! Vad eu cum ma orientez!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

hello!
ieri am iesit si noi la plimbare cu caruciorul pe la intrarea in IOR, am zis ca stam 30 min si am stat aproape 2! asa i-a placut lui Mufaaaa!!:))..a dormit, s-a bronzat! apoi am stat la ai mei pana seara!
simo, cum te mai simti?..iar criza?..chiar ca te sperii, normal....maaai, ce par misto are Barosanu'!!
gudinde pe tine si pe Monalac..ma gandesc la ea sa fie bine!
hagiyannis, felicitari si sa-ti traiasca micutza Daria, sa fie sanatoasa si papacioasa!!!
mami.p, chiar ma gandeamla tine, ce mai faci...hai,bre, ca mai e asa putin!!
elara!! si Matei face kk cu jet la schimbat, avem o adevarata strategie, tinem un scutec paravan sa nu faca praf peretii si mobila!
ariel, pe mine nu m-au durut sanii inainte de a naste..poate se instaleaza lapticul!suuuper pozele, si camera!!!
geckooo, mihaaaaa, hai cu nascareaa!!!!!!
clau, mami, cred ca esti obosita nrau...dar ce-i cu fata, colici?..la noi nu-i asa rau, inca, nu-s colici, doar frichineala de zi cu zi, dar sa-nteleg ca trebuie sa ma pregatesc moral..
ali ce burti maricica, e aproape termenul, asa imi pare!
miha, se indesesc vad contractiile, cam asa au inceput si la mine

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Simo, Barosanelul pare de vreo 6 luni, nu de una! Chiar ca e Greuceanu; peste nu mult timp il va apara cu strasnicie pe David care pare -deja -mult mai firav! Si cred ca daca nu-l tunzi, cum zic babele, pana la taierea motzului, adica la 2 ani, va avea atunci cosite impletite! Tie ce-ti face junghiul?
Alice, am zis...nu stiu personal cum e cu Avent, doar ce am auzit. Iar Iuliei ii place cel mai mult tetina BabyNova, suge f bine la ea (scrie ca e pt 0+ luni, special pt copii sensibili). Acum se descurca bine si cu Nuk si cu Chicco, dar pt inceput, la cineva lenes, poate ca trebuie ceva mai usor de folosit; astea nu-s recomandate daca si alaptezi concomitent cu biberonatul, ca sa nu se dezvete de san, dar daca mergi numai pe biberon, de ce sa nu folosesti ce-i e copilului mai usor?

Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

...vad ca Gecko n-a mai intrat...Te pomenesti ca?...

Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

Bubu,Miha
alice,il imprumut cu draga inima,ca Barosanelului ii place mai mult in brate...normal,NU?!
Luny,da are par,nu duce lipsa

Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL CASIAN -1 martie 2008
POZE

Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VALENTINA C spune:

Gecko, cum fac sa-ti vad si eu pozele?

Imi puteti spune, pe scurt, cum pot sa atasez fotografii, ca vreau sa vi-l arat si eu pe puiul meu, cand se va hoatari sa apara?

Nimic nou nici azi! Barza cred ca e la Miha, la Baia Mare, asa ca pana la Bucuresti mai are!!

In asteptare,
Valentina, 40s, 2z, cu Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

Naty,da,chiar ,si eu cred ca David o sa fie aparat de Samuel,nu invers...si sotul a zis ca dupa Botez il tunde...nu ne luam dupa teoriile de babe....durerea nu a mai venit...ma strange spatele dar atat!maine merg la un neurolog...sa vedem ce zice!a,si uite l-am pus jos in patut si se agita..normal,vrea numai in brate...vai,rasfatatul lu mama!!!te

Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL CASIAN -1 martie 2008
POZE

Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!

Mergi la inceput