Mamici de Martie-Aprilie 2008! (144)
Raspunsuri - Pagina 11
miradi spune:
Buna randunici ! Nu am mai scris demult ,dar am citit mereu si m-am bucurat alaturi de toate mamicile pentru venirea puiului pe lume.sa fie toti puiutii sanatosi ,sa creasca mari si frumosi !

Am trecut printr-o raceala ingrozitoare cu multa tuse care m-a tinut 2 sapt ,saracul bebe cred ca l-am scuturat rau
Acum mi-a iesit o infectie la secretia de col ,pentru care trebuie sa iau antibiotic ,nu-mi prea place dar asta este sa fie bine.Marti mergem sa facem la ecografie sa vedem cum sta bebe si ce mai face si probabil ca vom stabili si data pentru cezariana.Deja nu mai am rabdare ,sa vedem ce zice marti si sa treaca mai repede saptamanile astea ,putine dar grele![]()
Am vazut poze cu piutii vostri niste minuni mici si dulci foc !
Sa dea D-zeu sa vina barza cat mai repede la cele care asteapta !
Astept cu nerabdare sa aud ca s-a mai nascut un pui si o mamica este fericita !
http://community.webshots.com/user/mira_geo
Mira mamica de Andreea-Maria (19.08.2004) si
36+
Medeea-Elena
natynic spune:
Eve, depinde despre ce analize e vorba...fiindca unele intr-adevar nu are rost sa le repeti fiind facute de curand, mai ales daca iesisera ok.
Ali,ce burtica ai! Chiar ca a luat-o la vale...Mai e putin!
Naty
mamica
Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea
mihatp spune:
va multumesc tare mult fetelor, sper sa nu va dezamagesc si sa fie vreo lighioana mascata in barza. deocamdata au scazut durerile, dar ele inca exista.
raman in transmisiune directa si promit sa-i fac program barzei daca e cea adevarata asa cum se primesc "comenzile".
eve imi pare rau ca nu-ti pot da nici o informatie ca sunt la prima sarcina, dar ma gandesc ca se schimba corpul de la o saptamana la alta.
40s+5z
Scor: Miha 0 - Luca 5
natynic spune:
Hello, Miradi, uite ce bine ca mai vine cate o mamica sa dea un semn de viata si sa ne spuna ca e bine bebe din burtica. Ti-am vazut si pozele, esti tare frumoasa si Andreea ta la fel! Mai vino pe la noi.
MIHA, NU TE LASA!!! Ia barza de ciuf si scutur-o bine!!
Naty
mamica
Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea
Simo27 spune:
am pus poze noi:aici...si cu noua mea frizura
Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,
si de SAMUEL CASIAN -1 martie 2008
POZE
Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!
miradi spune:
Multumim Naty!
Am vazut si noi pozele micutei Iulia ,stiu cat de greu a fost pentru voi dar ma bucur ca sunteti bine si am admirat mereu puterea ta si pe Iulia care este o minune de fetita !
http://community.webshots.com/user/mira_geo
Mira mamica de Andreea-Maria (19.08.2004) si
36+
Medeea-Elena
Ali_bia spune:
Simo 
e super Il Barosano si cadouasul de la bunici 
Naty mersi mult 
sper sa fie putin de tot
miradi 
bine ai revenit, imi pare rau ca ai racit , bine ca acum esti bine
aa..am vazut si pozite
tare frumoase sunteti..
_
Mamica de Bianca(23oct2003) si acum de
2
Alina
38+
Alexandra-Ioana
Pozele mele
AMR-max.8 zile pana la 
Nicoleta spune:
Salut, mamici.
Eu am mers ieri la TNS, a iesit foarte bine, asa a zis medicul meu, nu am contractii, activitatea cardiaca a lui bebe este foarte ok, misca destul de mult, ca nu i-a convenit domle sa aiba locuinta micsorata de elasticele alea... tot lovea in "dispozitive".
In rest, in afara de faptul ca ma umflu, am impresia ca nu mai fac pisu asa ok, adica nu mai are presiune...ieri am terminat tratamentul cu antibiotic... of, mi-a zis medicul sa nu ma stresez sa imi refac analizele mai devreme de 2 saptamani, dar sunt panicata cam tare... DAca nu a disparut microbul de la urocultura???
Naty, poti face preeclampsie si cu tensiunea mica?? OOof, parca sunt dusa cu pluta in ultima vreme... numai ganduri urate prin capul meu...
La Brasov ploua, e urat, pe mine ma doare in gat, lui Stefan nu i-a trecut tusea... dar macar ne apropiem de liman cu curatenia... am perdele in toata casa acum, saptamana viitoare primesc draperii pentru camera lui bebe... si cam atat.
Duminica frumoasa!
Nicoleta
38+ (cu Matei, DPN 19.04.2008) si mami de Stefan (27.01.2003)
AMR MAXIM 14 de zile
eve28 spune:
Naty tb sa fac niste analize pentru glada tiroida , pentru listeria , nu stiu ce sa spun...Intradevar dr. mi-a spus ca eu din punct de vedere medical nu am nici o problema ,stiu ca sunt paranoia dar cred ca se intelege de ce...
O suferinta prea puternica!
Simo27 spune:
Ali,merci
...

Miradi,bine ai revenit si tu pe crenguta
...azi vad ca e zi mare,multe randunici se intorc acasa
...poate vine si SEFA
Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,
si de SAMUEL CASIAN -1 martie 2008
POZE
Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!