Mamici de Martie-Aprilie 2008! (144)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Alice, asta e...bine ca a facut matza falcutze. Sa stii ca atunci cand era Iulia inca in spital, "vecina" ei de patut era o fetita nascuta cu 690 g, de 3 luni in spital, careia mamica ii luase biberon (si tetina) Avent si parea ca se chinuie, iar asistentele au incercat odata sa-i dea lapte cu alta tetina si a mancat mult mai bine. Ziceau ca ar fi foarte dura. Asteptam poze.
Mihatp, ai vazut??? Daca te-am pus pe lista?

HAI MIHA!!!
Asteptam si pe Mihos...
...ca Gecko daca se inacapataneaza si nu-si pune datele, nu vine barza pana in emisfera sudica. Quo vadis, Gecko?...
Si nu in ultimul rand: Ariel, e BESTIALA camera cu baloane!!! Mi-a placut la nebunie, o vreau eu, mi-o daaaai?

Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ali_bia spune:

'neata!!!!
Scuze ca nu prea mai postez, dar de cand am venit de la spital am o senzatie de somn intr-una, de citit am citit TOT
Ma bucur ca a venit mstela acasica, felicitari pentru bebelina,sa stii ca am plans cand am vazut clipul cu Teo, m-au luat niste emotii de mi s-a zbarlit parul pe mine, abia astept si mai mult acum sa-mi vad si eu puiuta mea
Felicitari hagiyannis pentru Daria, sa-ti traiasca si multi ici din partea mea
Hai miha ca poate poate azi iti vezi bebele
Kya vai ce putin mai ai!!! bafta multa
Elara bine ai revenit pe crenguta
Gecko, tu nu, nimic ????
Naty
mai era ceva???
aaa.....la mine burta mea o ia rau la vale, alalta-seara si ieri a "curs" dar mult un fel de albus de ou dar transparent, asteptam sa vedem ce ne zice dr maine, in rest mai am contractii si ma apasa jos dar ff neregulat asa ca mai am de asteptat, cred....
Va pup pe toate
edit: aaaa..si camera lu' ariel super tare, sa o stapaneasca copii sanatosi...[pup

_
Mamica de Bianca(23oct2003) si acum de 2
Alina38+
Alexandra-Ioana

Pozele mele

AMR-max.8 zile pana la

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

Alice,felicitari pentru Thea Bulanasa...lasa,ca nu conteaza cine a fost de vina...copii cresc foarte bine si cu lapte praf!nasol cu experienta de la spital...prin ceva asemanator am trecut si eu cand l-am nascut pe David!dar,toate trec,toate se uita...asteptam sa vedem poze cu Minunea ta
Elara,bine ai revenit si tu pe crenguta
Gecko,Cristina si Miha,va doresc la toate sa vina AZI Barzaunele
Clau,imi pare rau de ziua de ieri...astazi poate o sa fie mult mai bine!

Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL CASIAN -1 martie 2008
POZE

Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

'Neataaa!

Ooo, hai Miha!

Eu ma simt mai bine azi, dupa ce ieri am stat aproape numai in pat, m-am trezit azi la 9 jum si sunt odihnita.

Naty, stau cumintica, nu mai fac pe viteaza, ca nu mai merge...bine, ieri am facut o supa dimineata si am pregatit masa de seara, dar in rest am stat la culcus.
Cu barza ametita, ce sa mai zic, sper sa vina si la mine mai repede, daca nu, vom sta in spital de Paste..la Vlad am nascut pe 2 ian, cand era pustiu, acumo sa nasc de Paste ...

Elara, f. utile sfaturile pt. fetele cu cezariana, la fel si Clau si Naty, eu citesc cu interes tot, ca nu se stie...(bine, eu nici nu ma gandesc la cezariana, dar e bine sa stii ce si cum)

Ariel, super pozele cu balonase! Le-a admirat si Vladut si a declarat ca sunt frumoase

Gekco, stai ca barza ametita e pe drum! se duce la Miha si apoi la tine urgent!

Eu astept sa se trezesca sotul sa-l pun la treaba, ca ma mananca rau sa pun mana sa fac eu...sper sa ma abtin

Oana 37+ cu bb Stefan
si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Iubirea mea
Poze

Mergi la inceput

Am aflat LIGIA-Gecko

POZE

Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Raspuns corect , Ligia. Frumos nume ai, shoparlitzo!

Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea

Mergi la inceput

BURTICA LA 39saptamani

39saptamani fara o zi
aaa..nu v-am zis ca bebelina mea are 3500g

_
Alina38+
Alexandra-Ioana

Pozele mele

AMR-max.8 zile pana la

Mergi la inceput

Frumusica burticuta,Ali...

POZE

Mergi la inceput

Multumesc Simo , si eu si pe bebe Samuel..

_
Alina38+
Alexandra-Ioana

Pozele mele

AMR-max.8 zile pana la

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eve28 spune:

buna dimineata mamicutelor si gravidutelor!
Am si eu o nelamurire acum nu m-i s-a dat sa fac analizele care le-am facut la prima sarcina ,au spus ca nu mai este nevoie si mi-au mai dat numai cateva pe care nu le facusem si inca niste analize pe care tb sa le fac la fundeni.Deja am fost la doi medici si au aceeasi parere .Poate cina va sa ma lamureasca si pe mine?
Imi este f frica si as dori sa fiu cat se poate de precauta.

O suferinta prea puternica!

Mergi la inceput