Mamici de Martie-Aprilie 2008! (144)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

Alice,tare frumusica THEA...vad ca deja ai imbracat-o in blugi!Sa va traiasca!

Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL CASIAN -1 martie 2008
POZE

Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by natynic

Sovi, confirm si eu ca exista peste tot un preot la maternitati care iti citeste in primele zile o slujba pentru iesirea afara din maternitate (si-ti da apa sfintita, sa bei dimineata) iar pt copil se poate face o slujba de punere a numelui-oarecum ceva premergator botezului, sa zicem. Pe tine la Bv te poate ajuta insa Simo, nu Simo?

Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea

Da,Naty,asa-i

POZE

Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_andrei spune:

30 Martie
stelutaro (12.08.1975), 39+, cezariana Maria, 4250 g, 54cm, Apgar 9, Medlife-Bucuresti, dr. Popa Mirela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elara spune:

Naty si Luny, multumesc mult de raspunsuri.
Parca si Clau mi-a raspuns? Nu mai stiu dar iti multumesc si tie oricum. Intotdeauna m-ai ajutat cu sfaturi.
Mi se rupe inima de biata Rebeca.

Mi-e groaza de ce ma asteapta. Ma rog la DD sa ne ocoleasca.
Cine povestea ca nu-i dormea puiul in casa mai mult de 15 minute? Ca gaza mea doarme, manca-o-ar mama, cam toata ziua. Mananca si doarme...Eu stiu ca asa e normal, nu?
Nu toti bebeii dorm mult in prima luna?

Elara, mamica Mariei Roxana
"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni." Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

naty, eu m-am abatut putin de la reteta, dar a iesit ceva delicios!!!

adica, am pus 4 legaturi de patrunjel, dar mai mari, nu leshinate...cozile de la 4 legaturi de ceapa verde (e optional, eu ador ceapa, asa ca pun:))), 5 catei de usturoi, 10 roshii mai maricele (alea pe vrej sunt mai dulci in perioada asta), am mai pus si vreo 6-8 ridichii (optional), poti sa mai pui si marar. toate astea le-am tocat foarte marunt la robot, pe rand, adica mai intai rosiile, apoi cozile de ceapa, apoi ridichile cu usturoiul si la sfarsit verdeata (care mi-a cam dat bataie de cap, ca nu s etoca mic mic)....le-am amestecat in castron si am turnat ulei de masline (eu pun din ochi....cam 3-4 "ture" de castron...oricum eu ador uleiul de masline, asa ca pun frate, nu ma incurc!!!), zeama de la 1 lamaie, sare si condimente uscate (patrunjel, busuioc, cimbru). iese o salata dementiala!!! daca vrei poti sa o mananci ca atare sau pe post de salata pe langa frituri sau mai stiu eu ce alte minuni culinare:)....eu o prefer ca atare, cu putin branza feta in ea:)
pofta mare! (dureaza cam 10 min sa o faci...maxim!)

alexutza 5 ani si Teodor Mihai

AMR:7 zile???
POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5207ed359c8adf213e5f23" target="_blank">alexutza 2003-2004
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5221eb237d9db27ce0b939" target="_blank">alexutza2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=522454e8697e14d6ce6966" target="_blank">alexutza2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=52253cfdd7ccfda00914d4" target="_blank">alexutza2007

Mergi la inceput

cat despre trupele speciale:))) parca vad ca teo va fi mai atomicutz ca totzi din casa, la un loc!!! dar stii care e secretul, ca mie asa imi plac copiii:))) ATOMICI rau de tot!!! sa simtzi ca ii ai!!!

POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5207ed359c8adf213e5f23" target="_blank">alexutza 2003-2004
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5221eb237d9db27ce0b939" target="_blank">alexutza2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=522454e8697e14d6ce6966" target="_blank">alexutza2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=52253cfdd7ccfda00914d4" target="_blank">alexutza2007

Mergi la inceput

Ariel,iti spun si eu cu intarziere ca mi-a placut tare mult Camera cu Balonase,mai ales ca am citit ce mult ai muncit la ea...dar,a meritat efortul depus!Bravo!!!
profit ca doarme Barosanelul si merg sa ma uit la Passion,vai de cand nu am mai vazut...dinainte sa nasc...fuuuuuuuug

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

quote:
Originally posted by ariel_7000

naty, eu m-am abatut putin de la reteta, dar a iesit ceva delicios!!!

adica, am pus 4 legaturi de patrunjel, dar mai mari, nu leshinate...cozile de la 4 legaturi de ceapa verde (e optional, eu ador ceapa, asa ca pun:))), 5 catei de usturoi, 10 roshii mai maricele (alea pe vrej sunt mai dulci in perioada asta), am mai pus si vreo 6-8 ridichii (optional), poti sa mai pui si marar. toate astea le-am tocat foarte marunt la robot, pe rand, adica mai intai rosiile, apoi cozile de ceapa, apoi ridichile cu usturoiul si la sfarsit verdeata (care mi-a cam dat bataie de cap, ca nu s etoca mic mic)....le-am amestecat in castron si am turnat ulei de masline (eu pun din ochi....cam 3-4 "ture" de castron...oricum eu ador uleiul de masline, asa ca pun frate, nu ma incurc!!!), zeama de la 1 lamaie, sare si condimente uscate (patrunjel, busuioc, cimbru). iese o salata dementiala!!! daca vrei poti sa o mananci ca atare sau pe post de salata pe langa frituri sau mai stiu eu ce alte minuni culinare:)....eu o prefer ca atare, cu putin branza feta in ea:)
pofta mare! (dureaza cam 10 min sa o faci...maxim!)

Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea

Mergi la inceput

simo, merci mult!! si mie imi place camera baietilor tai....mai ales ideea de pat suprapus, pe care cred ca o voi folosi si eu peste cativa ani. deocamdata vom avea o canapeluta extensibila pt donsoara si patutul pt teo...dar cand vor mai creste, optez pt pat ca al vostru....ideal ar fi fost sa aiba fiecare camera lui,dar....nu am de unde:((( nu se stie niciodata insa ce surprize ofera viitorul!

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

Eu ziceam, Elara, ca-mi dormea Vladicul numa cate 15 minute, dupa care veghea urland vreo ora. Ufff, si acum ma trec fiorii cand imi amintesc de perioada aia . Si da, e normal asa cum e la voi, somnic mult!!!

Mami 38+ cu Daria si Vladic (17.10.2006)
Vladic
barza

Mergi la inceput