* Gravidute & Mamici de Iasi (45) *

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ralnied1 spune:

quote:
Originally posted by addiana

ralu cred ca gasesti si la tuffli lumanare sau in oricare alta cofetarie? eu am ramas in urma ...ce sarbatoriti? parca anii de la nunta au fost! pana la ziua ta mai e... si totusi parca cununia civila si nunta nu au fost in aceeasi zi....

da, cununia civila a fost pe 5 martie...
nunta... pe 17 iunie, da' atunci cred ca va salut de la mare, ca sper sa fiu in concediu (sau la munte, depinde...)...
Pai luni e ziua sotului (si a mamei mele totodata...)
Si am de gand sa-l astept cu un mic tortulet maine noapte cand se intoarce de la Tusnad. Macar atat, ca altceva nu i-am luat... Si vreau sa fac o pizza maine dupa-amiaza. Si o prajiturica cu mere.

www.flickr.com/photos/24498379@N03/?saved=1" target="_blank">Poze recente
Foto Ralu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns addiana spune:

mai duamna cu iegzasta..... stii cat mi-a luat sa pricep ce-ai scris?? mi se incolataceau circumvolutiunile (sau circumferintele mintii mele!!!!)

deci pt cine e la multi ani? sotului de raluca?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Iiiii....bati apropo la savarina mea? Tu ai bani de taxi?

Raluca,am incercat sa-ti fac comanda la un taxi,da cica n-au taxiuri in zona.

Miha,mami de www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=1" target="_blank">2 picaturi pline de www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=13" target="_blank">curiozitate

Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...Cand viata iti ofera un pic de sare fa-ti o Margarita...

Mergi la inceput

aha deci e ziua sotului...si a mamei!
am impresia ca miha a inceput cu la multi ani ca vrea si ea tort! vezi ca acum vrea sa se scoata dupa faza cu savarina...cica ti-a chemat taxi!!!
miha sa stii ca eu am bani de taxi si sunt si in zona, dar in acelasi timp am si o lene....

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by addiana

mai duamna cu iegzasta..... stii cat mi-a luat sa pricep ce-ai scris?? mi se incolataceau circumvolutiunile (sau circumferintele mintii mele!!!!)

Miha,mami de www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=1" target="_blank">2 picaturi pline de www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=13" target="_blank">curiozitate

Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...Cand viata iti ofera un pic de sare fa-ti o Margarita...

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by mariussimiuc

Papam tort de la Tuffli?
Multi ani traiasca,multi ani traiasca....LA MULTI ANI!!!!

Papam, papam... da' stai sa vezi daca gasesc maine niste bani pe la cineva... Dupa aia va zic daca mai papam sau nu
Vezi, eu nu-s asa ca tine si dau la toata lumea...

Merci de urari... Da' mai este timp, stai incet...

Foto Ralu

Mergi la inceput

quote:

Raluca,am incercat sa-ti fac comanda la un taxi,da cica n-au taxiuri in zona.

auzi, cum naiba se face ca niciodata nu se poate gasi rezolvare la vreo problema de-a mea, ei...?

Da' pot lua de aici un taxi, ca sigur sunt... Numai sa platesti tu cand ajung...

Foto Ralu

Mergi la inceput

Raluca,stau...Da am inceput cu cantatul de pe-acu,sa fiu sigura ca primesc si eu macar cireasa de pe tort.

Diana,intelijenta lenea asta a ta...Mai bine sa stea la ea acasa...

Mergi la inceput

a... si va dau si pizza daca apuc sa fac...
si o berica, un suculet, ce poftiti...

Diana, mie nu mi-e lene, da' n-am bani de taxi... Da, stiu ca Miha e smechera... Hmmmmm... de parca n-as cunoaste-o sau parca ar fi prima data cand incearca sa se scuze...

Foto Ralu

Mergi la inceput

quote:

Papam tort de la Tuffli?
Multi ani traiasca,multi ani traiasca....LA MULTI ANI!!!!

sa stii ca miha vrea tort!! a venit si cu corul!!!

Mergi la inceput