* Gravidute & Mamici de Iasi (45) *
Raspunsuri - Pagina 7
addiana spune:
ralu gasesti tort gata facut, si sunt chiar frumoase!
doar nu vroiai sa fac poza papucilor cand erau imprastiati?? ar fi trebuit sa pozez prin toata casa dupa ei!!
mariussimiuc spune:
Raluca,mai am una.Daca vrei vino repede...
Diana,eu nu am facut nishodata prajitura intelijenta,dar din cate stiu,cam asa ar trebui sa fie,sa aduca la gust cu crema de zahar ars.
Any,la fel e si Robert,ca si fetele Dianei.Ar bea o sticla de nurofen si ar papa o cutie de pastilute de vitamina C.
Lui chiar ii face placere sa fie racit. Raceala="silopel". Si chestiile mai nasoale le ia,e pelican de felul lui. ![]()
Miha,mami de www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=1" target="_blank">2 picaturi pline de www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=13" target="_blank">curiozitate
Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...Cand viata iti ofera un pic de sare fa-ti o Margarita...
addiana spune:
miha
pelicanul!
am mai facut de multe ori prajitura asta, dar nu mi s-a parut sa aiba gust de crema de zahar ars! oare doar acum mi-a iesit cum trebuie???!!!!
edit: poate inainte aducea la gust, dar pt mine insesizabil, dar acum..."crema" din mijloc parca e chiar crema de zahar ars!!!! imi aduc aminte ca mama ne facea cate un ceaun de crema de-asta si ne lasa sa mancam pana ni se facea rau!!!![]()
ralnied1 spune:
quote:
Originally posted by addiana
ralu gasesti tort gata facut, si sunt chiar frumoase!
doar nu vroiai sa fac poza papucilor cand erau imprastiati?? ar fi trebuit sa pozez prin toata casa dupa ei!!
stiu ca prajiturile sunt fff gustoase
Si oare in Kaufland gasesc lumanarele de alea sub forma de cifre, pentru tort?
Ba da, trebuia sa faci si o poza cand sunt imprastiati, cum zici tu, sa ne convingi... Asa, eu nu te cred...
www.flickr.com/photos/24498379@N03/?saved=1" target="_blank">Poze recente
Foto Ralu
ralnied1 spune:
quote:
Originally posted by mariussimiuc
Raluca,mai am una.Daca vrei vino repede...![]()
asta e santaj pe fatza, dom'le... Stii ca-s singura si nu pot iesi la ora asta, n-am nici macar bani de taxi. Esti convinsa ca nu pot veni si de aceea vei ramane tot tu si cu ultima...

Foto Ralu
ralnied1 spune:
quote:
Originally posted by addiana
am mai facut de multe ori prajitura asta, dar nu mi s-a parut sa aiba gust de crema de zahar ars! oare doar acum mi-a iesit cum trebuie???!!!!
eu as patesc de fiecare data: cand nu-mi iese ceva, repet de mai multe ori faza... Adica o dau in bara de N ori...
Dar cand iese ceva cum trebuie, sa ma bati si nu stiu cum de am reusit... Si a doua oara, fff rar mi se intampla sa mai nimeresc...
Foto Ralu
anymony spune:
Ralu, gassti in kaufland cifre, si ornamente faine daca vrei...
OFFF, cecopii cuminti aveti!!!
si a mea lua nurofen ca era "dushe"-adik dulce dar acum nu stiu de ce nu il mai ia...
Any si Ioana-Catalina (12.02.2006)
www.dropshots.com/anymony/" target="_blank"> poze Ioana-Catalina
Povestea nasterii Ioanei-Catalina
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=21fc06911023d376aa686b" target="_blank">Iubirea noastra Ioana-Catalina
addiana spune:
ralu cred ca gasesti si la tuffli lumanare sau in oricare alta cofetarie? eu am ramas in urma
...ce sarbatoriti? parca anii de la nunta au fost! pana la ziua ta mai e... si totusi parca cununia civila si nunta nu au fost in aceeasi zi....![]()
mariussimiuc spune:
quote:
Originally posted by ralnied1
Are cineva habar faca la Tuffli pot sa gasesc maine un tortulet gata facut, sa cumpar???
Se iegzasta!
Papam tort de la Tuffli?

Multi ani traiasca,multi ani traiasca....LA MULTI ANI!!!!

Miha,mami de www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=1" target="_blank">2 picaturi pline de www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=13" target="_blank">curiozitate
Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...Cand viata iti ofera un pic de sare fa-ti o Margarita...
addiana spune:
any acum nu il mai ia pt ca nu sigura ca nu ii dai alta amareala!!!! adica a prins "greata" de orice medicament!
ralu am facut o poza la cat de ordonata era camera lor...acum vrei sa fugaresc papucii cu aparatul foto???
mie mi-a placut prajitura asta de prima data cand am facut-o...mi se pare usoara, si nu e foarte dulce... adica e buna si pt doua zgatii de-ale mele.... de cand cu ele ma feresc de cremoase, prefer prajiturile gen tarta! dar un ecler nu e niciodata refuzat...si nici o savarina!!!!!!!