* Gravidute & Mamici de Iasi (45) *
Raspunsuri - Pagina 9
anymony spune:
Ralu...nici la taxiuri n-ai noroc...nici la savarine...
Ce a consumat cu placere fi-mea azi au fost bilutele de osciloccocinum...macar astea...i-am dat si niste picaturi de ambroxol cu pacaleala ca e "apa fermecata "de la pitici...si sa stiti ca nu i-am dat nimic altceva cu gust naspa...adik si antibioticul-augmentin ES avea un gost bestial de capsuni...
Any si Ioana-Catalina (12.02.2006)
www.dropshots.com/anymony/" target="_blank"> poze Ioana-Catalina
Povestea nasterii Ioanei-Catalina
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=21fc06911023d376aa686b" target="_blank">Iubirea noastra Ioana-Catalina
ralnied1 spune:
quote:
Originally posted by mariussimiuc
Raluca,stau...Da am inceput cu cantatul de pe-acu,sa fiu sigura ca primesc si eu macar cireasa de pe tort.
Miha,

sincer acum, nu cred ca vrei acea "cireasa" de pe tort... Cel putin nu de la mine, zau asa...www.flickr.com/photos/24498379@N03/?saved=1" target="_blank">Poze recente
Foto Ralu
ralnied1 spune:
quote:
Originally posted by addiana
sa stii ca miha vrea tort!! a venit si cu corul!!!
am observat...

oare cine mai este acolo, cu ea?

Da' stau si ma intreb: ea-si inchipuie ca voi cumpara un tort de ala ca la nunta de aduce atatia oameni?
www.flickr.com/photos/24498379@N03/?saved=1" target="_blank">Poze recente
Foto Ralu
ralnied1 spune:
quote:
Originally posted by anymony
Ralu...nici la taxiuri n-ai noroc...nici la savarine...
Any, la drept vorbind, asa-s eu mai ghinionista de cand ma stiu... Nu doar acum...
Cred ca Ioana are ea ceva de te refuza asa politicos
Foto Ralu
anymony spune:
Ralu...nu imi fac iluzii...ca ioana se schimba asa peste noapte...
Mai si...eu vaz ca fetili astea incep partyul de pe acum....doar doar or prinde si ele ceva!!!
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=21fc06911023d376aa686b" target="_blank">Iubirea noastra Ioana-Catalina
ralnied1 spune:
quote:
Originally posted by anymony
Ralu...nu imi fac iluzii...ca ioana se schimba asa peste noapte...
Mai stii...
quote:
Mai si...eu vaz ca fetili astea incep partyul de pe acum....doar doar or prinde si ele ceva!!!
Da, ai vazut ca Miha tinteste sus de tot?
Tu la ce visezi?www.flickr.com/photos/24498379@N03/?saved=1" target="_blank">Poze recente
Foto Ralu
addiana spune:
eu gata! imi iau directia somn! domnul care sforaie nu ma mai asteapta....doarme de cand!!!! am reusit si am vazut si eu juno! vreau o comedie buna! sa rad putin...mai mult!![]()
asadar si prin urmare somn usor si noapte buna! 
ralnied1 spune:
Diana, eu-s cu Grey, dupa cum se stie... Pe stoc nu am comedii momentan. Doar niste Romance... alea de care v-am mai zis si pe care... tot n-am apucat sa le vad...
Noapte buna!
Foto Ralu
mariussimiuc spune:
Hmmm...ce cireasa ai tu acolo sus Raluca? ![]()
Si te mai astept mult? Sau ma duc la Diana? Vreau si eu o bucata de aia de prajitura...poate ma fac si eu mai intelijenta. 
Miha,mami de www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=1" target="_blank">2 picaturi pline de www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=13" target="_blank">curiozitate
Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...Cand viata iti ofera un pic de sare fa-ti o Margarita...
anymony spune:
Ia sa ma afund si eu adinc in retete...sa mai scriu citeva si....gata ca miine...o sa ma dispere copila.
o noapte faina si...sa visati tortul si cireasa ralucai.
pupi