* Gravidute & Mamici de Iasi (45) *

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns addiana spune:

ziua buna! mai apar si eu....
ieri pe fuga si am uitat sa urez si eu la multi ani sotului de ralu si mamicii ei! asadar ralu la multi multi ani! multa fericire si sanatate! si scuze pentru intarziere!

azi a fost si inca mai este o zi superba si imi pare rau ca nu am ajuns in copou...poate maine daca nu se strica iar vremea!

alina nici eu nu cred sa fi vazut lumanari de botez la bamboo, lumari decorative sigur sunt. dar sa stii ca lumanarea poate sa fie oricum, conteaza mult aranjamentul din jurul ei, si eu cred ca unul din flori naturale arata super, simplu si elegant! si mai ales ca acum ai de unde sa alegi ce flori vrei si poti sa dai comanda si de flori "albastre"! eu la nunta am avut si la lumanari si in buchet trandafiri albastrii (si albi) si pentru ca era februarie si comanda nu a ajuns la timp, trandafirii au fost vopsiti cu spray auto!!!!

miha inca un si nici in....cot sa nu te doara!!!!

oana cum mai sunt baietii? sper ca le-a trecut raceala de tot!
pe mine m-a prins putin...muci si ma gadila putin si prin gat!!! chiar ma miram ca nu racisem deloc pana acum!!! cred ca m-am mirat prea tare!!! fetele sunt si ele cu muci...s-au gandit sa nu ma lase sa trec singura printr-o raceala!!!!!

din cate am citit se pune de-o intalnire la oana! reluam planurile cu martini, scobitori, cipandeii si altele???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

quote:
Originally posted by mephala30
Danelutza, pentru tine era ceaiul verde...sau nu te abati de la limonada si cafea?

Pricepui ca pentru mine era, multumesc si pentru ala... daca face bine la silueta vreau doua cani, dar pun si o tira de lamiie, oare merge ? ...fara zahar, bineinteles...

Daniela si micuta Isabella
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena de sus , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmuletze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns addiana spune:

quote:
Originally posted by Nonna76

poze de duminica

am avut impresia ca esti si tu printre bile...dar m-am inselat!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anymony spune:

Ralu , la multi ani cu intirziere pentru dragii tai-mama si sotul!
Noi...binisor...Ioana in convalescenta si eu in toiul gripei..nas infundat, git in pioneze...am inceput sa iau antibiotic pentru git ca doareeeeeeeeee.
Am iesit si noi afara azi -am stat vreo 2 ore. M-a foit fi-mea de numa, deh si-o scos pirleala ca o saptamina a stat in casa. A vrut si la biserica si la porumbei...iar cind sa o aduc in casa urletele de pe lume. plus ca era rupta de somn. Acum s-a trezit .
fug sa o hranesc si ...iar afara un pik...

Any si Ioana-Catalina (12.02.2006)

www.dropshots.com/anymony/" target="_blank"> poze Ioana-Catalina

Povestea nasterii Ioanei-Catalina

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=21fc06911023d376aa686b" target="_blank">Iubirea noastra Ioana-Catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Celia spune:

Oana, multumesc de aprecierile la adresa fiului meu. Cu cataratul..taica-su e antrenor ...eu doar cateva tentative de incurajare pentru Andrei.
Pai cand degust si eu turta dulce ca si eu m-am blocat pe foile alea din selgros si parca am uitat ca mai pot face si altceva...
Alina, multumesc.
Monica, ce fratiori ne arati tu acolo...pupici.
Ralu, multumesc de foto .Cheile Bicazului - Lacul Rosu-locurile noastre de suflet, dar n-am reusit sa ajungem de ceva vreme pe acolo.
Vonhelen, si eu am fost racita in primele saptamani de sarcina (nici nu stiam de sarcina la vremea aia...) dar noi nu luam medicamente decat in cazuri complicate...in rest ceaiuri, inhalatii cu propolis.
Emma, felicitari pentru datele lui Andreiutz.
Diana, sanatate multa tie si zgatiilor .
Any, sanatate multa .
Michelle, pupam plimbaretul Domi si pe a lui mamica.
Kriss, sa aiba Alessia pofta mare la meniuri alese de mami. Sa treceti usor peste lipsa lui tati de zilele astea.
Miha , ce ne mai zici de Amira? Perlute de Robert nu ne-ai zis demult...
Cristina cu Amalia, ce faceti?
Simo cu Matei,ce faceti?
Raluca si Casian , ce faceti?
Gabi, ce-ti fac ce-i trei baieti?

mami de www.onetruemedia.com/shared?p=4f08eb051f8799a2dda132&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andreea(30.09.2007) si www.onetruemedia.com/shared?p=4f518706fd1f0403459951&skin_id=6&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andrei(12.10.1998)
poze
intalnire DC Iasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crismary spune:

Buna mamici si burtici. N-am mai intrat de un secol pe forum. Ne confruntam cu o dermatita atopica si ca si cum nu era de ajuns, la mine s-a declansat o colica renala de m-au luat cu salvarea. Important e ca mergem inainte.
Rogu-va ziceti-mi si mie ce acte trebuie pentru indemnizatia de crestere a copilului ca nu am gasit pe prima pagina. Eu termin medicalul (pre si postnatalul) pe 7 mai dupa care ar trebui sa intru in CIC.

Multumiri si pupici la toata lumea.
Crismary, mamica lui Razvanel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Celia spune:

Crismary, sanatate multa tie si lui Razvanel. Urata e colica renala(din auzite)... In cazul dermatitei atopice am citit ca lanolina e cu efect.

Acte indemnizatie(din ce-mi aduc eu aminte ca am depus la dosar):
Cerere tip
Adeverinta-stagiu cotizare
Cerere angajator pentru CIC.
Copie CI mama
Copie CN copil
Extras cont –daca vrei virare indemnizatie in cont

mami de www.onetruemedia.com/shared?p=4f08eb051f8799a2dda132&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andreea(30.09.2007) si www.onetruemedia.com/shared?p=4f518706fd1f0403459951&skin_id=6&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andrei(12.10.1998)
poze
intalnire DC Iasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Darria spune:

17-20 aprilie expo pt. prichindei la polivalenta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghinetz spune:

Salutari. /Noi acum ne-am intors din plimbari. Am fost doar eu cu baietii. Victor a dormit tot drumul. Am stat la poale de Cetatuia, iar la intoarcere am baut o cafea eu si un ceai Stefan de la un automat din Dedeman. A fost frumos! Stefan a reusit sa nu doarma o dupa-amiaza si sa nu fie nervos/morocanos.

Nonna, ti-am simtit lipsa.

Diana, sa treaca mucii. Repede. Sa ne vedem in Copou cat mai curand.

Kriss, cat te admir ca iti place sa conduci...Trebuie sa ma mobilizez si eu.

Michelle, nu te-am uitat. Si nu stiu cum sa facem sa ne vedem...ca deja mi-e jena. Pupici lui Domi

Celia, de-as avea macar curaj sa urc intr-un copac - n-am urcat in viata mea intr-un copac, asa-s de fricoasa - m-as baga la o lectie de catarat. La Grote, nu? Faina pasiune.

Stie cineva unde se fac lectii de karate pentru un pici de 5 ani? (din dotare )Desi, tare mi-e ca la curaj ma mosteneste, dar macar sa incercam, ca tare isi doreste. Auzisem ceva de Sc 15

Oana, mama de baieti cucuieti: Stefan (11.03.2003) si Victor (12.07.2007)

"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

quote:
Originally posted by addiana
din cate am citit se pune de-o intalnire la oana! reluam planurile cu martini, scobitori, cipandeii si altele???

Noi le facem...acu sa vedem ce zice si Oana,daca e de acord.

Sanatate multa!

Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...Cand viata iti ofera un pic de sare fa-ti o Margarita...

Mergi la inceput