* Gravidute & Mamici de Iasi (45) *
Raspunsuri - Pagina 19
ghinetz spune:
quote:
Originally posted by Darria
17-20 aprilie expo pt. prichindei la polivalenta.
Adica gen Kidex, Baby expo???
Oana, mama de baieti cucuieti: Stefan
(11.03.2003) si Victor
(12.07.2007)"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"
ghinetz spune:
quote:
Originally posted by mariussimiucquote:
Originally posted by addiana
din cate am citit se pune de-o intalnire la oana! reluam planurile cu martini, scobitori, cipandeii si altele???
Noi le facem...acu sa vedem ce zice si Oana,daca e de acord.
Sanatate multa!
Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...Cand viata iti ofera un pic de sare fa-ti o Margarita...
De acord, de acord. Doar ca la mine acum e mai deranj si pana la curatenia generala de Paste (pe care o tooot aman) eu nu fac decat la suprafata. Asa ca...daca nu va deranjeaza ca geamurile-s nesterse...cu drag
Edit: curatenia asta...la suprafata dispare dupa cel mult o ora. Asa, ca prin magie...Oare de ce???
Oana, mama de baieti cucuieti: Stefan
(11.03.2003) si Victor
(12.07.2007)"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"
Darria spune:
Oana: da, Kidex. Nu am mai scris numele fiindca doar asta se organizeaza la noi, in Is.
mariussimiuc spune:
quote:
Originally posted by Celia
Acte indemnizatie(din ce-mi aduc eu aminte ca am depus la dosar):
Cerere tip
Adeverinta-stagiu cotizare
Cerere angajator pentru CIC.
Copie CI mama
Copie CN copil
Extras cont –daca vrei virare indemnizatie in cont
Cu nr de inregistrare de la angajator si vizata de ITM.
Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...Cand viata iti ofera un pic de sare fa-ti o Margarita...
mariussimiuc spune:
quote:
Originally posted by ghinetz
Edit: curatenia asta...la suprafata dispare dupa cel mult o ora. Asa, ca prin magie...Oare de ce???
Nici eu n-am gasit raspunsul la aceasta intrebare desi il caut in fiecare zi...
mephala30 spune:
Crismary, cu dermatita atopica ne-am confruntat si noi. A trecut cu tratament homeopat, Drenor cutanat, si hidratare cu creme gen Trixera, Atoderm.
Sanatate multa!
Danelutza spune:
Sanatate la toti bolnaviorii si bolnavioarele 

Mephala ce-ai pus in ceaiul ala ca ma doare burtica ? 
mariussimiuc spune:
quote:
Originally posted by Danelutza
Mephala ce-ai pus in ceaiul ala ca ma doare burtica ?
Daca te-ai aruncat si tu la 2 cani deodata...
alynta27 spune:
Salutare!
Danielle eu am citit ca bebeii dupa 5 luni fac o criza de anxietate si se manivesta prin vointa de a sta in brate la mami si tati si refuza alte persoane.
Oana multumesc de raspun! Acum e mai bine nepotelul meu! Nu mai varsa ca la inceput! Deja e foarte rar!
Addiana sa stii ca si eu m-am gandit sa cumpar o lumanare "oarecare" pe care sa o pun in valoare cu flori naturale! Multumesc de pont!
Miha ma bucur ca vezi mai in "roz" problema!
Oana, Miha sa vedeti ce chef ne va cuprinde de treaba in Saptamana Mare! Si mai vin si cumparaturile, mancarea, nerabdarea de a ajunge la Paste, mersul la Inviere!
Nici eu nu m-am omorat cu curatenia de Paste! Ideia e ca nici nu facem mare lucru ca acusica ne vom muta la casuta noastra cu ajutorul lui DD! Fetele, voi luati copii la Inviere, noaptea? Macar jumatate de ora? Eu ma gandeam, daca e frumos afara, sa il luam si pe baiat! Al meu e mai intarziat la somn, asa ca nu ar fi o problema! De Revelion mi s-a culcat la 2 noaptea!
Alina-Mirela cu
DAVID 27.06.2007
Andrei
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
David
Cum a aparut Printul!
alynta27 spune:
Nonna frumoase pozele de duminca! V-ati distrat fain!
Alina-Mirela cu
DAVID 27.06.2007
Andrei
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
David
Cum a aparut Printul!