* Gravidute & Mamici de Iasi (45) *

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nonna76 spune:

Prezenta la cafea.
Scuzati lipsa mea de ieri(nu ca nu se poate si fara mine).

Am citeva vorbe de zis

Ralu La multi ani mamei si sotzului.Sa-ti traiasca si tu sa te bucuri de ei.Si cu tortul poate la anu' ( deschide Miha cofetarie- ca sigur is mai bune torturile ei decit alea de ziceti voi ca-s bune)

Miha si nu fi asa suparata.Persoanele pentru care tu insemni ceva si cele care inseamna ceva pentru tine au inteles care-i adevarul.De restul nu trebuie sa-ti pese prea mult.Pe mine asta m-a invatat viata.(ma refer la ce zic unii sau altii-mai ales in necunostinta de cauza ).Si noi fetele de la iasi( asa va zice sotzul) nu prea ne-am mai gasi locul pe-aici fara tine.
Si cu mutatul lasati-o mai moale.Eu ma gindesc si la bietul Marius .Ce sa faca cu atitea femei in casa?

Kriss se face frumos afara si puteti iesi la plimbare.
Si la noi pleaca pe 19 tati pentru 3 zile dar vad ca nu ma arat prea suferinda.

In rest astept si eu caldura ca m-am saturat de ploaie.Am sa pun si citeva poze de duminica -ca iar am iesit la un suc/bere.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nonna76 spune:

poze de duminica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Cica se reia votarea...
Scuzati...dar nu m-am putut abtine.

Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...Cand viata iti ofera un pic de sare fa-ti o Margarita...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Buna dimineata...

Oana,dai o cafea si o ciocolatica?

Multumesc Monica!

E frumos afara si ar trebui sa ies...dar nu stiu incotro sa apuc...

Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...Cand viata iti ofera un pic de sare fa-ti o Margarita...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

neata
scriu rapid cat mai doarme..
ralu, nu e mama in gazda..nu vrea sa doarma la noi, cica nu poate
sotul a plecat cu trenul cu taica-su la inmorm..
are carnet, dar nu conduce..iar eu ador sa sofez..desi cateodata mi-ar placea sa mai conduca si el..

miha
, noi sa fim sanatosi..da-l incolo de concurs!am inteles ca ai facut publicitate pozelor..dar nu cred ca ai facut noi useri sa te votezi..de ce te-au acuzat? poate ai scris..dar nu am gasit eu..

Noi avem in plan sa iesim. merg sa imi indemniz si dupa aceea prin oras..
Azi incercam piureul de mar si piersica de la nestle..ca pe cel de la hipp cu morcov si mar l/am terminat..pana acum nu i-am mai dat piesica..
Ieri a papat binisor..dar inca nu se vad rezultate majore..avem 6,170 gr..si a inceput luna cu 6,030 parca..deci in aproape o luna a luat 140 gr..
dar la energia ei..cred ca da jos tot ce pune pe ea..

www.totsites.com/tot/alessiastefana" target="_blank">paginuta mea
Avem 5 luni!!
Cristina fericita de Alessia Stefana (16.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

... rusinica mie, apar cam rarut pe aici, dar daca mai este cafea, promit ca ma trezesc si scriu mai des... mai este cafea, sau imi da cuscra o limonada ?

Daniela si micuta Isabella
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena de sus , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmuletze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VonHelen spune:

quote:
Originally posted by danyelle005

VonHelen si eu am fost racita in primul trimestru de sarcina si Amalia e bine, sanatoasa. ca sa te mai linistesti putin, stiu ca e greu ca si eu eram stresata la inceput.

da, m-am mai linistit, multumesc pentru sustinere... sau cel putin asa imi place sa cred..oricum sunt paranoica, dar cine nu ar fi in locul meu !?
ma bucur sa aud ca bebeii altor mamici ce au trecut prin raceala in primele saptamani de sarcina sunt bine sanatosi, sper sa fie si al meu la fel.
am avut tot felul de cosmaruri azi-noapte pentru ca am citit o tampenie de articol( ca raceala in primul trimestru poate da malformatii, etc)...sper sa-mi zica si doctorita la urmatorul control sa nu-mi fac probleme din cauza asta.

"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te face parinte" Michael Levin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

ceaiul verde nu-ti face bine?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Vonhelen, nu-ti mai fa ganduri negre, zau ca nu merita, .
Gandeste-te ca vei avea o sarcina usoara si un bebe sanatos!

Danelutza, pentru tine era ceaiul verde...sau nu te abati de la limonada si cafea?

Nonna, sa va fie de bine iesirea, piticii au savurat-o cu toata fiinta lor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aeperju spune:

Ralu, frumoase poze....

NU mai reusesc sa scriu. S-a facut frumos afara si mai iesim si noi.
Am fost astazi si ne-a luat sange din degetel pt hemoleucograma (sa vedem daca ne da fier), am fst la vaccinul de 6 luni si avem 7.500 kg la 6 luni juma. Sunt ffff fmultumita!

emma

Mergi la inceput