* Gravidute & Mamici de Iasi (45) *

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ralnied1 spune:

quote:
Originally posted by ghinetz

Sunt total bulversata, asa ca o iau metodic, rand pe rand.
1. "daca vei mai fi memebru?" Pai esti nebuna? vrei sa divorteze sotul de mine ca nu-i mai fac prajituri? Treaba ta! ca eu una n-am bani nici de vaocati si nici doi copii nu cresc singura. sa-ti fie clar. Ti-ai luat scaune? Ca eu ma mut la tine.
2.Ti-e ciuda. Nu stiu de ce, dar intuiesc. Si mie. Dar nu stiu daca ter ajuta cu ceva
3.Tie rusine. Asta chiar nu pricep.
4. acuzatii...habar n-am despre ce vorbesti! Ceva-ceva intuiesc. Dar...ia baga-ti mataluta mintile in cap. "Cine e cel fara pacat sa arunce primul cu piatra" - ei, iti spune ceva? Asa ca, lumea - fie ea si virtuala - de asta e facuta, sa vorbeasca. Ca ne ascundem dupa nickuri care mai de care mai incogniticioase (na, ca am inventat si un cuvant) sau ca ne aratam fata...tot oameni suntem. Si vorbim, dom'le...cate in stele! Si cu cata usuratate ranim. Dar..."nu mor caii cand vor cainii" - cel putin asa zicea Nichita, ca tot vorbeam de el recent.

si eu, tot metodic, dupa Oana:
1. Miha e o nebuna... dar o nebuna in sens pozitiv, daca intelegeti ce vreau sa zic. Si daca Oana se muta la Miha, eu ajung din urma... Si vin cu unicul meu scaun din casa cu tot, dar vin, nu scapati de mine.
2. Mie mi-e o ciuda si mai mare. M-am exprimat public de la prima ora. Si eu intuiesc. Si daca Miha a avut bunul simt sa dea cu subsemnatul si sa zica ceva, m-as fi asteptat ca la fel sa procedeze si alte persoane, ceea ce nu cred sa se fi intamplat... Sau poate ma insel eu?
3. Inca o data, repet: Miha, n-ai de ce sa-ti fie rusine. Spre disperarea multora probabil, in ochii mei ai crescut, in niciun caz nu ai decazut, clar si asta?
4. De acord!

www.flickr.com/photos/24498379@N03/?saved=1" target="_blank">Poze recente
Foto Ralu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

Raluca, cu intarziere La Multi Ani sotului tau drag si mamei tale!!
intreba cineva, nu mai stiu cine, de ce nu apar si eu in pozele de la aniv sotului..raspuns: eu am fost fotograful(se vede,nu?)
tocmai a plecat sotul la tren..of of,mai, mai...
somn usor!

www.totsites.com/tot/alessiastefana" target="_blank">paginuta mea
Avem 5 luni!!
Cristina fericita de Alessia Stefana (16.10.2007)

Mergi la inceput

Multumesc, Cristina! Niciodata nu e prea tarziu. Mai ales acum, ca inca suntem in data de 7...

Dar sotul tau n-a plecat cu masina? SI... gata, ati ramas singurele? Sau aveti pe mama ta in gazda?

Foto Ralu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Multumesc dragele mele de sustinere. Ca de n-ati fi voi...as fugi in lumea larga...
Acu daca n-a fost sa fie sa bem pentru victorie,haideti sa bem de necaz... Schimbam locatia la mine sau mergem la Oana? Oana,daca tot m-ai vrut acu vin calare pe tine.
Deci...

Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...Cand viata iti ofera un pic de sare fa-ti o Margarita...

Mergi la inceput

Auzi, Miha, n-ai tu norocul sa fugi in lume fara noi , oricat ai vrea si ai incerca...

A... ce necaz, frate? Nu stii aia cu "Orice sut in fund e un pas inainte..." Parca asa suna, nu?

Foto Ralu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihamora spune:

Alynta - multumim frumos pentru felicitari. Eu nu stiu sa iti raspund la intrebari, si la bamboo nu am vazut niciodata lumanari de botez, poate sunt si nu le-am observat.
Daniela - multumim

Raluca - LA MULTI ANI MAMICII TALE SI SOTULUI!

Miha -

Michelle mamica lui Mario Dominic 15.05.2007

POZE

www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe SONIA!

Mergi la inceput

Multumesc, Michelle!

Nici eu nu-mi amintesc sa fi vazut lumanari de botez la Bamboo... Dar vorba ta, Michelle, poate erau si nu le-am vazut eu? Mai ales ca nu eram interesata...

Daca aveti rabdare si vreti sa vedeti Foto Cheile Bicazului-Tusnad Sunt unele chiar super pe acolo.

Foto Ralu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

quote:
Originally posted by ralnied1
A... ce necaz, frate? Nu stii aia cu "Orice sut in fund e un pas inainte..." Parca asa suna, nu?

Orice sut in fund este o lectie de viata.

Si orice sut in fund este un pas inainte spre pat la somn,ca nu mai pot.

Va pup,noapte buna.

Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...Cand viata iti ofera un pic de sare fa-ti o Margarita...

Mergi la inceput

Bine, fie de la mine de data asta... Te las sa pleci, da' maine esti prezenta aici, ne-am inteles?
Eu, treaza de la 7 dimineata, am tot sperat ca in seara asta adorm mai devreme. Dar nu am reusit...
Ma duc acum in patut, poate, totusi, cu putin noroc, nu ma mai prinde 2 noaptea treaza.
Noapte buna!

Foto Cheile Bicazului-Tusnad
Foto Ralu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghinetz spune:

'Neata!

. Aburinda. Alaturi ciocolatele Dinner Mints (o nebunie)

Oana, mama de baieti cucuieti: Stefan (11.03.2003) si Victor (12.07.2007)

"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"

Mergi la inceput