* Gravidute & Mamici de Iasi (45) *
Raspunsuri - Pagina 15
alynta27 spune:
Multumesc Oana de raspuns!
Alina-Mirela cu
DAVID 27.06.2007
Andrei
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
David
Cum a aparut Printul!
alynta27 spune:
Celia am vazut filmuletele copiilor! Sunt foarte frumoase!
Alina-Mirela cu
DAVID 27.06.2007
Andrei
David
Cum a aparut Printul!
danyelle005 spune:
Oana_Oana felicitari pt cei doi "samburei".
VonHelen si eu am fost racita in primul trimestru de sarcina si Amalia e bine, sanatoasa.
ca sa te mai linistesti putin, stiu ca e greu ca si eu eram stresata la inceput.
Michelle felicitari pt progresele lui Domi.
Kriss sincere condoleante pt pierderile suferite.
Miha, nu stiu motivele pt care esti suparata, dar nu pune la suflet toate vorbele rele pe care le zic unii oameni.
Eu am o problema cu Amalia, de fapt nu e chiar o problema deocamdata dar ar putea deveni; chestia e ca e foarte atasata de mine, nu pot sa o las sa stea cu altcineva ca plange f. tare. De exemplu sambata am fost invitati la o petrecere si am lasat-o pe Amalia la socri. Dupa vreo 2 ore m-au sunat disperati ca nu pot sa o linisteasca deloc. Cand am ajuns la ea si am pus-o la san s-a linistit ca prin farmec. Dupa aia am luat si pe ea cu noi la petrecere ca a fost in aer liber si am stat cu ea pana pe la 1 dimineata -parinti denaturati ce suntem. Mititica a dormit vreo 3-4 ore continuu cu toata galagia de acolo, muzica tare, chiuieli de ne minunam cu totii.
Si ieri am lasat-o iar la bunici vreo 2 ore dupa care a inceput iar sa planga dupa mine. Nu stiu ce sa fac....cred ca am sa o las mai des cu ei poate se obisnuieste.
daniela, mami de Amalia Maria-10.10.2007
addiana spune:
sa-i raspund repede oanei ca poate vrea sa se apuce de prajitura si revin mai tarziu...acum sunt foarte foarte 
deci reteta este si aici...eu am luat-o de pe culinar la retete in imagini dar nu stiu de ce de pe laptop nu pot sa deschid deloc forumul respectiv!!!
revin mai pe seara!
miha
multi multi!!!!
aeperju spune:
quote:
Originally posted by mariussimiucquote:
Originally posted by aeperju
Auziti, pt masa de seara cu ce pot amesteca branza calcica? cu orice fruct?
Eu as opta pentru iaurt.Stiu ca fructele nu sunt recomandate a se da pe seara.
Ii dai 2 mese pe zi de branzica?Sau n-am inteles eu bine?
Miha,mami de www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=1" target="_blank">2 picaturi pline de www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=13" target="_blank">curiozitate
Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...Cand viata iti ofera un pic de sare fa-ti o Margarita...
nuuuu, numai seara. dimineata ii dau piure de fructe, la pranz piure de legume si seara am inceput cu branzica cu un fruct.
emma
oana8188 spune:
quote:
Originally posted by alynta27
Salutare!
Miha te rog nu mai privi in tragic totul! Mai bine, daca poti, incearca sa ne explici ce se intampla!
Revin si eu in atentia voatra cu 2 intrebari mai vechi, care nu s-au bucurat de raspunsurile voastre:
1. Nepotelul meu varsa dupa mese. Care ar fi cauza? Lui David nu i se intampla!
2. La Bam Boo se gasesc lumanari de botez? Am vazut o data ca aveau unele foarte frumoase cu fluturasi, floricele! As vrea sa-i cumpar nepotului ceva deosebit!
Alina-Mirela cuDAVID 27.06.2007
Andrei
David
Cum a aparut Printul!
La nr. 2 nu stiu ce sa zic ca n-am mai fost in bamboo de mult timp.
La nr. 1: Si Alexandra mea a avut o perioada de cam 3 saptamani in care vomita in jet imediat dupa masa, dar nu la toate mesele, cam o data la 2-3 zile imi facea figura; manca foarte agitat; am inceput sa ii dam lapticul in 2 - 3 reprize, cu pauza de scos aerul; i-a trecut, dar nu stiu daca in urma eforturilor noastre sau din alte motive.
Oana
de Ana Alexandra
oana8188 spune:
quote:
Originally posted by VonHelen
nu-mi raspunde si mie cineva la intrebare? sunt nsarcinata in 4 saptamani si sunt racita (curge nasul tare de tot sau uneori e infundat si nu pot sa respir ), nu am febra , nu tusesc, doar o stare generala mai aiurea.
a mai patit cineva asa ceva? pot pastra sarcina? bebe este in pericol de a face vreo malformatie?
Felicitari pentru bebic! Din cate stiu eu, NU are cum sa se intample ceva decat daca iei medicamente ( care in marea lor majoritate sunt interzise in sarcina) sau daca faci febra. N-ai sunat-o pe d-na dr? Daca nu, eu zic sa o suni sa te linistesti
Am vazut ca ai postat mai recent ca nu ai de gand sa nasti in Iasi. Pot sa te intreb de ce?
Oana
de Ana Alexandra
ralnied1 spune:
quote:
Originally posted by mariussimiuc
Mi-e ciuda si in acelasi timp rusine de voi
Miha, nu ai de ce, da??? Sper ca ne-am inteles...
Si daca nu mai scrii pe la alte subiecte, de aici macar sa nu pleci, da? Ca daca pleci tu, plec si eu, uite-asa!
www.flickr.com/photos/24498379@N03/?saved=1" target="_blank">Poze recente
Foto Ralu
ralnied1 spune:
quote:
Originally posted by mariussimiucLA MULTI ANI sot de Raluca! Multa sanatate si numai bine.
Multumesc, Miha!
As fi vrut sa va pot servi cu felia de tortulet promisa si, mai ales pe tine cu cireasa, dar... nu am mai luat, din lipsa de finante.

Foto Ralu
ralnied1 spune:
quote:
Originally posted by Celia
La multi ani , sotului si mamei tale, Ralu! Sa fie sanatosi si sa te bucuri de ei.
Multumesc mult, Celia! Sa aveti si voi parte, toate fetele de aici, numai de bine in viata!
Foto Ralu

LA MULTI ANI sot de Raluca! Multa sanatate si numai bine.