* Gravidute & Mamici de Iasi (45) *

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

As vrea sa spun ca e buna ziua dar nu e asa,din pacate...
Vreau sa multumesc tuturor celor care au fost alaturi de noi la concurs. Si daca voi mai fi membru aici promit ca la altul nu ma mai inscriu.
Mi-e ciuda si in acelasi timp rusine de voi
ca nu am cum sa ma apar si sa dovedesc contrariul acuzatiilor care mi s-au adus. Ma rog,una din ele ca cealalta fu adevarata si m-am recunoscut vinovata.
Va pup si va doresc o zi minunata.

Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...Cand viata iti ofera un pic de sare fa-ti o Margarita...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Salutare!

Alina-Mirela cu DAVID 27.06.2007
Andrei

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David

David
Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

LA MULTI ANI sot de Raluca! Multa sanatate si numai bine.

Oana,era doar o sugestie... din ceea ce spun cartile.

Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...Cand viata iti ofera un pic de sare fa-ti o Margarita...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Celia spune:

La multi ani , sotului si mamei tale, Ralu! Sa fie sanatosi si sa te bucuri de ei.

mami de www.onetruemedia.com/shared?p=4f08eb051f8799a2dda132&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andreea(30.09.2007) si www.onetruemedia.com/shared?p=4f518706fd1f0403459951&skin_id=6&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andrei(12.10.1998)
poze
intalnire DC Iasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghinetz spune:

quote:
Originally posted by mariussimiuc

As vrea sa spun ca e buna ziua dar nu e asa,din pacate...
Vreau sa multumesc tuturor celor care au fost alaturi de noi la concurs. Si daca voi mai fi membru aici promit ca la altul nu ma mai inscriu.
Mi-e ciuda si in acelasi timp rusine de voi
ca nu am cum sa ma apar si sa dovedesc contrariul acuzatiilor care mi s-au adus. Ma rog,una din ele ca cealalta fu adevarata si m-am recunoscut vinovata.
Va pup si va doresc o zi minunata.

Sunt total bulversata, asa ca o iau metodic, rand pe rand.
1. "daca vei mai fi memebru?" Pai esti nebuna? vrei sa divorteze sotul de mine ca nu-i mai fac prajituri? Treaba ta! ca eu una n-am bani nici de vaocati si nici doi copii nu cresc singura. sa-ti fie clar. Ti-ai luat scaune? Ca eu ma mut la tine.
2.Ti-e ciuda. Nu stiu de ce, dar intuiesc. Si mie. Dar nu stiu daca ter ajuta cu ceva
3.Tie rusine. Asta chiar nu pricep.
4. acuzatii...habar n-am despre ce vorbesti! Ceva-ceva intuiesc. Dar...ia baga-ti mataluta mintile in cap. "Cine e cel fara pacat sa arunce primul cu piatra" - ei, iti spune ceva? Asa ca, lumea - fie ea si virtuala - de asta e facuta, sa vorbeasca. Ca ne ascundem dupa nickuri care mai de care mai incogniticioase (na, ca am inventat si un cuvant) sau ca ne aratam fata...tot oameni suntem. Si vorbim, dom'le...cate in stele! Si cu cata usuratate ranim. Dar..."nu mor caii cand vor cainii" - cel putin asa zicea Nichita, ca tot vorbeam de el recent.

Oana, mama de baieti cucuieti: Stefan (11.03.2003) si Victor (12.07.2007)

"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"

Mergi la inceput

Salutare!
Miha te rog nu mai privi in tragic totul! Mai bine, daca poti, incearca sa ne explici ce se intampla!
Revin si eu in atentia voatra cu 2 intrebari mai vechi, care nu s-au bucurat de raspunsurile voastre:
1. Nepotelul meu varsa dupa mese. Care ar fi cauza? Lui David nu i se intampla!
2. La Bam Boo se gasesc lumanari de botez? Am vazut o data ca aveau unele foarte frumoase cu fluturasi, floricele! As vrea sa-i cumpar nepotului ceva deosebit!

Andrei

David
Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput

Mihamora tot vreau sa il felicit pe Domi pentru progrese, dar nu reuseam! Bravo pentru mersul in patru si statul in picioare sprijinit!

Andrei

David
Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Celia spune:

Monica, sa va fie de bine iesirea in patru si consumatia.La cat mai multe iesiri.
Kriss, condoleante pentru asa pierderi in familie , aveti grija de soacra ta. Greu pentru tine cu plecarea sotului , dar bine ca e mama ta cu tine. Cercelusi doar in trei locuri se pun in Iasi : 1.bijuteria veche de langa Mitropolie (40 ron si i se da si cu un anestezic probabil -acolo i-a facut Miha Amirei), 2.bijuteria de pe Stefan cel Mare langa Cityfarm (25 ron -i-am facut noi Andreei dar nu au folosit nimic drept anestezic) 3. bijuteria Coriolan - Pta Nicolina - dupa 6 luni)
Miha , imi pare rau de situatia din concurs...dar parerea mea e ca nu ai facut nimic rau deci nu ai de ce sa-ti faci procese de vinovatie si mai ales nu e un motiv ca sa nu mai fii membru DC.
Oana, ce mai bucatarisesti? Si apoi Miha n-are scaune dar are covor ...asa spune Robertel -dragutelul.

mami de www.onetruemedia.com/shared?p=4f08eb051f8799a2dda132&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andreea(30.09.2007) si www.onetruemedia.com/shared?p=4f518706fd1f0403459951&skin_id=6&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andrei(12.10.1998)
poze
intalnire DC Iasi

Mergi la inceput

Celia, pai m-am blocat pe Negresa aia (de-i zic eu Turta dulce). Am facut-o si ieri, tot in forma de tort. E asa de buna!!! (Am uitat sa-ti spun ca am vazut pozele cu inotatorul si cataratorul tau! Bravo!!!Ai un baiat tare mare si frumos! Si temerar. Bravo lui. Si tu faci catarare, nu? Stiu ca povesteai candva. Esti tare! Te admir....)

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by alynta27

Salutare!
Miha te rog nu mai privi in tragic totul! Mai bine, daca poti, incearca sa ne explici ce se intampla!
Revin si eu in atentia voatra cu 2 intrebari mai vechi, care nu s-au bucurat de raspunsurile voastre:
1. Nepotelul meu varsa dupa mese. Care ar fi cauza? Lui David nu i se intampla!
2. La Bam Boo se gasesc lumanari de botez? Am vazut o data ca aveau unele foarte frumoase cu fluturasi, floricele! As vrea sa-i cumpar nepotului ceva deosebit!

Andrei

David
Cum a aparut Printul!

Alina, nu stiu sa-ti raspund la nici o intrebare. Incerc asa, din ce s-a mai discutat pe forum, dar nu am fost f atenta, ca nu ma interesa:
la 1...fie mananca prea lacom, desi prea putin probabil, daca se intampla de fiecare data. Fie are reflux. Pt acest ultim caz se recomanda sa nu doarma perfect la orizontala. Sa-i puneti sub sa;teluta cateva carti. (deci nu perna sub cap, asta am retinut) Probabil sa fie tinut putin in pozitie verticala dupa ce papa. Si poate mai stiu fetele mai multe. Eu cred ca ar trebui sa discutati si cu un medic.

Mergi la inceput