Gravidute si mamici de Cluj- 71
Raspunsuri - Pagina 9
sara2007 spune:
lore cred ca te-au injurat vecinii ca le-ati facut pofta de la miros nu de alta.nu?nu stiu ce-ai putea pune....mie sara de mult timp imi face asa,sara se ridica si ea in picioare daca are de ce sa se prinda.sta cateva minute in picioare singura si se poate duce de-a lungul patului si vad ca de 2 zile a inceput sa se tina de cate ceva si sa prinda curaj sa plece.cred ca in seara asta nu vine taica-so s-o vada ca este sambata.intotdeauna el sambata merge in obsession
ioana
redai spune:
Vecina de deasupra este si 
Da Ioana se ridica de orice se poate prinde.Se prinde si de picioarele noastre si se ridica.
David
www.hi5.com/friend/video/7575382--158238046--David--view-html" target="_blank">Stam in picioare
Intalnire 8 martie
Copilul se naste fara "instructiuni de folosinta".![]()
anca.b spune:
Ioana, mami de Sara, eu zic sa vizitam piscina saptamana viitoare, daca tot mergem la papanasi!
Anca si
Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
anca.b spune:
Oau, ce de pitici plimbareti avem aici: David, Sara, Alexia...abia astept sa ne laudam si noi cu aventuri din astea. deocamdata sintem la faza in care vrem sa ne ridicam tot timpul in fund (desi e un pic cam repede) si tipam daca mami nu ne ajuta.
Anca si
Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
redai spune:
Va doresc noapte buna si somnic usor.
David a mai inaintat un pic. In seara asta s-a intors de pe spate pe burta, in 4 labe si s-a asezat in funduletz.A si reusit sa cada si sa de-a cu capul.
Cine stie unde gasesc seturi de siguranta la preturi mai accesibile?Ma refer la coltare,pentru sertare,frigired, sa nu deschida usile glisante... Deja avem probleme de genu si trebuie sa ne " baricadam"
EU nu as incerca piscina din mall pentru copil.tot asha din auzite....
David
www.hi5.com/friend/video/7575382--158238046--David--view-html" target="_blank">Stam in picioare
Intalnire 8 martie
Copilul se naste fara "instructiuni de folosinta".![]()
OanaAlina spune:
Alex, Elena – felictari pentru aparitia dintisorilor! I-ati dat cu ceva pe gingii???

Redai – ptiiii!
Ce pofta de gratarele mi-ai facut!
Avantajul ca stati la casa....
Ce flacau “plimbaret” ai deja! Suuuuuper!
Oana-Alina si
Maria-Teodora (30.10.2007)
comoara din viata noastra
arleena spune:
[quote]Originally posted by ALEX29
.......
ARLEENA ,IOANA mai asteptati putzin cu piscinuca ,O SA ne spuna NICO cand sa mergem ,oricum clar ca o voi duce pe Tiadris la AQUINA ,imi place tare mult acolo ...
[quote]
daca te rog, imi dai un PM cu detalii despre aquina cand ai vreme??? cum ziceam aveti un debit mare la scris si nu prea am timp de forum si sa va citesc atatea pagini
spor la scris![]()

sara2007 spune:
tu fetelor cum ii culcati noaptea pe bebei?adica cu ce imbracati...cate pe ei?eu ori ii dau body cu maneca lunga si atunci ii dau o pijamaluta subtire.....ori body cu maneca scurta si pijamaluta mai groasa,plusata.ma tot gandesc oare nu-s prea multe?ca doar numai ii iarna.in camera sunt cam 21 de g.cred ca ma pun si eu al nani...sau macra sa incerc.daca nu sa ma uit putin la
o noapte frumoasa si linistita va doresc.noapte buna..![]()
ioana
ALEX29 spune:
fETELOR i au iesit niste pete rosii puiutzului pe spate ,ce sa ma fac ?
MELI draga tu ai fost recent in situatia asta ?
ai fost la dr cu ea ?
vreau so duc maine dar nu stiu unde sa merg
va rog mult mult
ARLEENA sa ti activezi pm 
va pup fetelor
stitzi ce facem noi acum ????
in 10 min e gata pestele ...sotzul meu s a apucat de gatit ,ati mai pomenit sa manance cineva la ora asta ?
GABI
ai o scumpa mica de fetitza si un ingerash
INGERASHU MEU TIADRIS-3oct2007