Gravidute si mamici de Cluj- 71

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns redai spune:

Oana nu locuim la casa.Am vrea noi.Stam intr-un bloc vila si avem balcoane foarte mari.Unul are vreo 9-10 m lungime pe aproape 2(daca nu ma insel).Poate ne luam casa in cativa ani, dar in viitorul apropiat in nici un caz.

Alex pofta buna.Pestele nu ingrasa.EU acum bag ciocolata si ma uit la un film pe PRO TV.

Ioana (mami de Sara) pupici multi.Fii tare mamico.

Cne nu are parola la userul comun si vrea sa o stie astept PM si va rasund.Aveti grija sa va fie activat.

Alex cum sunt buvitele?pete mari?sunt proeminente?au ceva alb in varf ca si cum ar fi urzicata?
Cel mai repede va dati seama, daca este alergie la ceva , daca ii apare si in jurul guritei,sub nasuc siapar des si pe langa gat.Alex ai grija cu banana.

David
www.hi5.com/friend/video/7575382--158238046--David--view-html" target="_blank">Stam in picioare

Intalnire 8 martie
Copilul se naste fara "instructiuni de folosinta".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenuta23 spune:

ioana13 da primi i-au iesit sus si unu jos astazi, dar il chinuie de numa,

ioana mama de sara eu il culc pe Dragos cu un body si pantalonasi parerea mea e ca o imbraci destul de gros mai ales k ii ff cald la tine acasa,
eu il culc cu body sau pijama subtire fara sosete, k si asa transpira ff tare iar pana in prezent nu am avut probleme.

pupiki noapte buna

Elena si minunea ei Dragos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenuta23 spune:

buna dimineata vad k sunt prima pe ziua de azi, cred si eu k ii duminika, insa noi acuma am luat masa iar dragos ii la mama de aseara, asa bine am dormit de numa, de mult nu m-am odihnit asa bine, de la 1 la 8 jumate . imediat mergem dupa el dar asa bine mi-a prins, yui yui.

o duminika placuta va doresc

Elena si minunea ei Dragos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puisorul spune:

Cam tarziu dar tot sunt prima la
Mi-a dormit azinoapte copilul ca dusa. De la 11 la 6 dimineata.
Ieri am fost si noi la doctorul Andreica si subscriu parerii generale ca e un dragut. Stefi e bine, sanatoasa dar tre sa mergem la ortoped de control.

Ani de Stefana (23.01.2008)

Mergi la inceput

Din pacate ieri am ajuns doar in Polus, deci nu am mancat papanasi.
Dar mi-am cumparat doua tricouri foarte dragute de la Motivi iar la Stefi un tricou si o jucarie din Carrefour.
Vai ce vreme urata

Mergi la inceput

Alex si Elena, felicitam bebei pentru dintisori.
Lore, ce pofta ne-ai facut... Abia astept sa se faca vreme buna sa iesim la iarba verde.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEX29 spune:

NEATZA
AU dosparut bubitzele ,tu LORE erau ca niste pete ,dupa ce i am facut baitza i a facut Clau masaj si in timp ce i facea masaj a observat ca int o parte pe spate mamarutza e mai rosie
tare m am speriat
nici vorba sa fie de la banana ,daca ar fii fost ii aparea mai demult
bine ca a trecut
totusi as vrea sa vb cu cineva de specialitate nu stiti pe nimeni ?

ai papat cioco la ora aia ???rusinica
si noi am mancat ca doi purcei

ELENUTZA23 tu de ce nu mai alaptezi ?s a intamp ceva cu lapticu?

INGERASHU MEU TIADRIS-3oct2007

Mergi la inceput

MihaelaGaby, bine ai venit. Din pacate nu stiu nimic despre doctorul Butnaru.
Alex, ce face Tiadris? Au trecut bubitele?
Cristina, Kitzi tot pe baricade?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns velenamaria spune:

buna dimineata si de la noi.

VICTO este vorba de hepatocitoliza...dar celelalte teste nu indica existenta acestui sindrom...oricum trebuie sa-i dam liv 52 o jumatate de lingurita de 2 ori pe zi. ii dau deja de o luna si ma gandesc sa nu-i mai dau...am mai vorbit si cu alte mamici ce au patit la fel...in timp s-a rezolvat problema, adica valorile au iesit normale.

INTREBARE. cand ati dat pentru prima data cereale la bebe la ce ora le-ati dat? imi e frica sa nu faca vreo alergie..se poate de la cereale?( milupa..orez cu porumb) mi-a recomandat doamna doctor sa-i dau seara...dar ma gandesc sa-i dau mai repede( adica pe la ora 17-18) in caz ca face ceva alergie sa nu cumva sa fie noapte si sa doarma sa nu vad eu...intelegeti??

va dorim o duminica placuta.

mami si edi

http://www.kodakgallery.com/I.jsp?c=6w4zuyz.c5qxmnvj&x=0&y=-v3oux6
http://www.kodakgallery.com/I.jsp?c=6w4zuyz.70cfcnbb&x=0&y=5th0zj

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antoni spune:

buna dimineata si de la noi!

gata cu binele, o duc pe piti azi la soacra, tare bine a fost cu ea. e o dulce, ne imita tot mai mult cu o gramada-face tai, danseaza, sta singurica in picioare si daca are de ce sa se tina se plimba prin casuca.in patru labe fuge asa repede dupa tine, hihi, parca-i un catelus.povesteste o gramada, daca ii scot sunete, le imita.ce mai, adevarata domnisoara. parul ne creste, incet dar creste,hihi.

Alex-puteau sa iasa de la caldura daca era ieri inainte de baita mai cald. ma bucur ca au disparut, mai verifica-le. sincer, nu prea stiu pe nimeni de specialitate.

imi dati niste idei de concediu pt paste?voi unde v-ati duce?dar fara piti vrem cateva zile.hm?va pupic pe toate, va doresc o zi frumoasa si pove saptamana viitoare.

Meli+Timea-Larisa

Mergi la inceput