Gravidute si mamici de Cluj- 71

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elenuta23 spune:

alex29laptele era bun si mult dar ne dorim al 2 bb si asa am fost nevoita sa il intarc iar acum ma bucur mai ales k saptamana aasta iau iestit 3 dintisori si cred k imi facea o rana la san de numa, la cat de tare il doare era vai de mine.

MihaelaGaby bine ai venit iar eu iti recomand pe dr Rotaru Daniela ii o draguta, scumpa si te ajuta , e alaturi de tine mai ales lla nastere daca tre sa sta 12 ore e prezenta cu tine, nu te lasa nici o clipa singuram tot respectu fata de ea. o recomand la toata lumea , e o femeie deosebita in comparatie cu Butnaru,

pupiki

Elena si minunea ei Dragos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_alexia spune:

Uf, ce vreme urata...
Elena, nu iti face rani la san cu dintii decat daca il lasi sa te muste.Dar nu il poti lasa ca nu suporti durerea.Dar cand suge nu ii simiti dinti ca pe o durere, iti spun din proprie experienta.
Bineninteles ca eu fac de garda noaptea..Alexia se trezeste cam o data la 2-3 ore.Cand scapam de dinti fac petrecere.

MAMI(Adriana) & ALEXIA(28 aprilie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns redai spune:

Salutare si de la noi.

Acum am comandat pt David ASTA.
Abia astept sa vina sa vedem daca ii place.Si sa vina vreme buna sa iesim si pe afara cu ea.

Alex cum ai descris tu bubitele par a fi o rectie la apa.Eu de ex. dupa ce ies din apa mi se fac niste pete rosii.Dispar cam intr-o ora dupa baie.Eu zic sa nu te stresezi.Poate a fost un pic mai caldutza apa sau cum i-a facut Clau masaj.

David
www.hi5.com/friend/video/7575382--158238046--David--view-html" target="_blank">Stam in picioare

Intalnire 8 martie
Copilul se naste fara "instructiuni de folosinta".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

Adriana, asteptam invitatia la party

Al meu bebeloi a dormit a doua noapte intreaga....sa vedem...si-a facut program cu adevarat sau, ca orice minune, o sa tina numai trei zile...

Anca si Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

Am primit si eu doua stelute!!! Yupiiiii!!!!

Anca si Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puisorul spune:

Slaba activitate pe aici.
Lore, nu putem vedea masinuta.
Meli, o saptamana care sa treaca repede iti urez sa te intorci la piti.
In legatura cu discutia despre mers la medic degeaba. Nici eu nu am mers pentru ca aveam ceva probleme ci pentru ca aveam nelamuriri. De exemplu: crema la fundulet - totdeauna la schimbarea scutecului, curatatul in gurita- doar cand se fac depozite albe pe limba sau buze, masajul- o sa imi dea un filmulet ca habar nu am cum se face, etc.

Ani de Stefana (23.01.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puisorul spune:

Adriana, venim si noi la petrecere
AncaB, felicitari pentru steluta noua si bebele cuminte. Nu ca sa te dezamagesc dar si Stefana a dormit acum vreo doua saptamani doua nopti intregi dar dupaia si-a revenit . Poate tu o sa fii mai norocoasa.

Ani de Stefana (23.01.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns redai spune:

Am reusit sa pun alt link cu masinutza www.cauti.ro/jocuri_si_jucarii/jucarii/compara_preturi--Berchet~~Masinuta_multifunctionala_441800.html" target="_blank">AICI
Nu este situ-ul de pe care l-am comandat.
David
www.hi5.com/friend/video/7575382--158238046--David--view-html" target="_blank">Stam in picioare

Intalnire 8 martie
Copilul se naste fara "instructiuni de folosinta".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEX29 spune:

LORE super tare masinutza ,f f faina
legat de petele ce i au aparut suspectez ceva la sotzul meu credddddddd ca a spalat o pe mititica cu produsele noastre ...nu stiu inca dar aflu eu ,aseara io fi fost frica sa mi spuna adevaru ...daca e asta ...hmmmmmmmm
ANCA felicitari pt stelutze si mai ales pt somnorila
ADRIANA draga mai potzi ???lasa ca trece
cum a fost Alexia la inceput cand i au aparut dintisorii ?
Tiadris e super ok ,saliveaza mai mult dar cam atat ,oare asa o fii tot timpul ,,,sper ca da
sa stii ca i simnt dintisorii cand papa ,e e ok ,,,inca
ELENA si noi mai vrem un bebe ..nu prea inteleg ,de ce trebuie sa intarci copilu daca mai vrei un bebe ?
MELI mersi mult ,ce fetitza mare ai ,de abea astept sa o cunosc ,draga de ea ce vorbareatza e
de Pasti noi plecam la BH cred co sa fie f f frumos
vreti sa faceti Pastele fara bebe ?:(...

INGERASHU MEU TIADRIS-3oct2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamica spune:

Salutare fete dragi, ce dor mi-a fost de voi!!!!!!
Noi am terminat cu snatierul, acum avem din nou casa frumoasa si curata!!! Daca stiam de la inceput ce dezastru se face cred ca n-as mai fi avut curaj sa ma apuc, dar acum sunt happy ca e totul gata!

Anca draga felitari pt botezul dragalasului si frumuselului Stefan! Arati super, mercic de poze!

Inca mai am de citit din urma, ca tare harnicutze ati fost!

Acum sa va anunt ca avem si noi un DINTISOR, papam din ce in ce mai bine (supica, pireuas cu legume si neaparat cu carnita, fructisoare si cereale pe care i le fac cu laptic de la mine), dormim toata noaptea si e ca un argint viu, nu sta o clipa!!!!!
Am tras si o super sperietura ca a cazut din pat, din fericire nu a patit nimik dar am crezut ca a picat pamantul pe mine ca a cazut dragalasa, din vina mea, ca am lasat-o dormind pe patul mare.
Va pupik si revin

Diana si Ana (13.09.2007)

Mergi la inceput