Gravidute si mamici de Cluj- 71
Raspunsuri - Pagina 12
anamica spune:
MihaelaGaby eu merg la Dr Butnaru, dar, desi el mi-a urmarit sarcina nu am nascut cu el. Eu am fost foarte multumita de el, e un profesionist si e fff calm, nu vorbeste mult dar raspunde cu multa rabdare la toate intrebarile. O consultatie dura cam 30-45 minute, ca eu mergeam cu listutzaaaaa de intrebari.
quote:
Originally posted by mihaela.gaby
Buna fetelor sunt noua in acest forum , spuneti va rog este cineva la dr butnaru
Diana si
Ana (13.09.2007)
mami_alexia spune:
Buna seara!
Alex, la primii dintisori Alexia nu s-a manifestat urat, a fost ok..acum in schimb are dureri foarte mari, poate pentru ca e vorba de canini sau poate pentru ca ies mai multi odata, are paractic toata gura umflata, si gingia de sus si cea de jos.
MAMI(Adriana) &
ALEXIA(28 aprilie 2007)
Ioana13 spune:
buna seara
Lore e faina masina aia? cit costa? ca nu gasesc pretu nicaieri sau unde mai sint jucarii de alea.
Anamica a iesit frumos balconu? Ce ai mai modificat?
Ioana mama de 
Patrick Alexandru (01.06.2007)
RAMONELLA spune:
Salutare!!!
Noi am fost azi al Iulius.L-am dus pe sotu si pe ficamea la papanasi.Mai ales pe ea.
Ca m-ati innebunit.Darrrr...am fost dezamagita.Nici nu se compara cu cei de la sinaia.Pai n-au pic de branza in ei.E numai aluat gol.In plus,parca n-au gust si sunt artificiali.Nu stiu daca ati gustat sa vedeti cum sunt goi...in fine,gusturile nu se discuta,dar eu astept o intalnire pe terasa la Sinaia sa pap niste papanasi adevarati.![]()
Ramonel,mami de
Bea(08.11.2007)
Poze
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=483dfce8d8617b598d6e04&skin_id=701&large" target="_blank">Montaj
Povestea nasterii
Victo spune:
elena, sa stii ca si eu ma gandesc la fel.datorita vaccinelor contra hepatitei ies valorile modificate. noi vedem asta pt ca am facut analize, dar copilul e perfect normal din cate vad eu..are apetit, doarme bine, mai ales noaptea..creste..e vesel..e vioi..jucaus, atent..sa stii ca si eu doar o luna ii dau si apoi nu o sa mai continui.acelasi diagnostic il am si eu. valorile la tine cum sunt? la mine faza e ca la unele analize au iesit ok..deci e cam aiurea cum azi sunt bune si peste o luna nu, ca totusi e vorba de transaminaze..care nu trec asa de la sine.
si eu zic sa nu mai chinuim copiii cu analize.o sa merg acum luna asta la ctrl, dar o sa ii spun drului parerea mea.sper sa nu se supere.
parca dupa vaccinul de 6 luni au o pauza mai mare dc nu ma insel..eventual voi repeta analizele inaintea vacc de la 1 an, parca at e urmatorul.dar ti-am zis, in sinea mea, stiu ca totul e super ok, asa cum am stiut si atunci cd am decis sa pastrez acest bb, asa stiu si acum.chiar nu am nicio ingrijorare.sunt sigura ca daca toate mamicile de aici ar face analize la bb, 80 % ar avea rez. asemanatoare.
ooooof..meli, tot citind despre drumurile tale la oradea incerc sa imi imaginez cat de greu imi va fi si mie in septembrie, cu drumuri la Bucuresti.da si stiu ca imi dau tot salariul pe biletele de avion si tot vin in fiec week-end.
nico, cu ce companie ai zburat la Buc? si cat a costat biletul?
da da ramo,..si noi vrem la sinaia, ca e mai aproape.:):)
mami de ingeras Stefanut(30 oct. 2007)
ALEX29 spune:
ANAMICA felicitari pt dintisor si pt fetitza papacioasa si imi pare rau ca si tu ai trecut prin experientza asta groaznica a cazaturii ,bine ca nu a patit nimic puisoru
RAMO :( imi pare rau ca nu ti au placut papanasii ,e duminica si nu era sefu pe acolo asa ca si or fi facut angajatii de cap ,o sa i parasc ![]()
ADRIANA draga eu am crezut ca asa o sa fie mereu cu dintisorii ,deci sa ma astept la vremuri grele :(
multe multe
pt ingerash
VICTO biletul cred ca i in jur de 100 EURO dus intors...mai multe detalii o sa ti dea Nico
noapte buna fetelor
INGERASHU MEU TIADRIS-3oct2007
elenuta23 spune:
alex29l-am intarcat pe dragos deoarece trebuie sa merg la dentist si necesit anestezie si eu nu ma risc , e mai bine asa k daca il alalptam si ramaneam insarcinata imi lua tot calciu si el si bb, era mai greu si apoi ii papap laptele la cel mic, acuma fiecare cum gandeste dar eu cred k i-a fost suficient 11 luni.
Elena si minunea ei Dragos
elenuta23 spune:
loresuper super masinutra , ii multi functionala dupa cum am vazut eu. ii 2 milioane???eu vreu sa ii aiu o masinuta cu acumulator, oare care e mai practica si utila??? de pe ce site ai comandat-o???pe cand iti vine??/ sa ne ziic cum ii , calitatea,,,,cat mai multe detalii
mersi
felicitari pt steluta si pt bb sasa cumite care doarme toata noaptea
Elena si minunea ei Dragos
sara2007 spune:
tu fetelor.....si Sara a primit tricicleta din aia.nu-i masinuat cum am vazut la lore ,ii o tricicleta....e roz cu ceva jucarii in fata,e superbaaa.si tot asa o impingi din spate,iar mai incolo o sa pedaleze ea.se gasesc in marasti.....prin zona Ira,pe partea dreapta cum te duci inspre someseni...costa 1 mil 600.....si este si pe albastru toata,e superba si aia.ma gandesc ca comandata trebe sa platesti si drumul,nu?mel,,,lasa ca trece si revi rapid la piti a ta,se vor termina si drumurile astea in curand
principalul e ca va iubiti si aveti liniste
n-am nici o idee unde ati putea merge pt cateva zile....mergeti la felix eventual.ramonella si eu as vrea la sinaia..........mai ales ca vine vreme frumoasa si putem sta cu carucioarele afara si este si aproape de noi.
ancab felicitari pt promovare...asa stiu si eu cand vrei al doilea bebe trebe sa-l intarci ep primul,cred si eu cu calciu...cu toate vitaminele din corp.v-am spus tu fetelor ca sara are tendinta de picior plat?are taica-so,se pare ca e ereditar
ioana
OanaAlina spune:
buna seara si de la noi!
cam cate apa le dati voi la bebei dupa ce papa? noi cu lingurita mai greu... trebuie dat ceai sau si apa este ok???
de la cate luni ii lasati noaptea fara sosetute?
Oana-Alina si
Maria-Teodora (30.10.2007)
comoara din viata noastra