Gravidute si mamici de Cluj- 71
Raspunsuri - Pagina 8
anca.b spune:
Andreea, nu avem poze...nu am vrut sa va facem pofta prea mare!![]()
. Doar Alex cred ca are o pozica cu Monica si bebeii. lasa ca veniti si voi saptamana viitoare si ii vedeti "pe viu".
Anca si
Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
anca.b spune:
Adriana, incearca sa o lasi numai putin singurica, cat sa faca unul-doi pasi pana sa ajunga in bratele tale. asa o sa-i treaca frica si va creste treptat nr de pasi pe care ii face singura.
Anca si
Stefan (13.01.2008)
anca.b spune:
Meli, nu s-a stabilit inca: joi, vineri? doar locatia e sigura, ca sa poata gusta si fetele care nu au fost saptamana asta papanasii de la Iulius Mall.
Anca si
Stefan (13.01.2008)
redai spune:
Salutare si de la noi.
Meli mersi de PM.Sunt un pic mai bine acum.
Kitzy eu cand am inregistrat copilul tot nu am primit nici un livret .
Da Alex, am facut frigarui, mititei, gratarele.Numai bunatati.Una din fete a gustat din ele![]()
David
www.hi5.com/friend/video/7575382--158238046--David--view-html" target="_blank">Stam in picioare
Intalnire 8 martie
Copilul se naste fara "instructiuni de folosinta".![]()
sara2007 spune:
buna seara fetelor......in sf scriu si eu l ao ora mai rezonabila nu?pai aluat filtru ca sa-si faca cafea,ca el e un fumator inrait si bea multa cafea....si probabil unde sta nu are.dar in it are unul identic.si oricum ar zice ca e al lui...in fine.zicea ca-mi i-a is tv,dvd-ul si home cinema.am zis ca nu i le dau.sa-si plateasca prima data datoria la taica-meo si pe urma.ca are peste 1000 de e de un an si ceva.
nu le-a mai luat se pare ca,cu toate ca avenit si aseara si azi dim s-o vada pe sara si sa-i mai aduca cate ceva.bun venit meli.....cred ca nu te mai saturi s-o pupi pe printesa.
felicitari alex si elenuta pt dintisorii celor mici,ii drept elene ca cateodata ma musca si pe mine de mor.o face din joaca mai mult....sau cand n-are chef de supt sau somn.dar o atentionez si stie smechera ca n-a facut bine.stiti ce mai face?se taraste si imi stinge calc
cred ca nu-mi place sa ma vada aici,ar vrea tot timpul sa ne jucam....ca e o fire care se plctieste f repede,ii trebuie tot timpul ceva nou.
se tine f bine in picioare si face cativa pasi singura.bineinteles daca sunt in spatele ei sa ma simta
ioana
redai spune:
Ioana(mami de Sara) oare trebuie sa iau ceb=va aparatoare la calculator?mai am un pic si ajunge si el sa il stinga.![]()
David se ridica singur in picioare.Se apuca de orice si se ridica.NU stie inca sa mearga in 4 labe , dar se taraste. Ced ca a invatat de la jocurile lui taica-sau
David
www.hi5.com/friend/video/7575382--158238046--David--view-html" target="_blank">Stam in picioare
Intalnire 8 martie
redai spune:
Anca.b eu la balcon ii spun terasa.E adevarat ca e mai mare decat unul normal.Si da,azi am facut fripturica pe gratar pe balcon.Cred ca m-au injurat vecini.....numai ca ala de deasupra dadea gauri.
David
Intalnire 8 martie
Ioana13 spune:
Alex si Elenuta felicitari pt dintisori!
Elenuta i-au iesit cei de sus primii?
Ioana de cind a inceput Sara sa merga singurica?
Adriana nu mai e mult si isi da drumu si gata, ai fetita mare. O pup pe zimbareata
Lore se ridica David in picioare? Patrick nu se ridica singur, numai ajutat (nici nu schiteaza ca ar vrea sa faca asta singur).
Ioana mama de 
Patrick Alexandru (01.06.2007)
sara2007 spune:
ioana13 multumesc ,ii drept ca nu m-am uitat de mai bine de 10 zile pe mail.eu am auzit de piscina de la mall ca nu-i f curata,acum anu tsiu ce sa zic,ca n-am vazut cu ochii mei,am auizt si eu de la altii.
ce vreme...
am iesi si noi...dar sara inca-i tot racita.acuma ma uit pe euforia la o emisiune si am vazut ceva despre electrostimulare.......ati facut careva asa ceva?
ioana