Gravidute si mamici de Cluj- 71

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elenuta23 spune:

geamina ce copil frunos ai, sa iti traiasca !!! are niste ochi , sa aveti drum bun si sa aveti parte de un timp frumos pe cand veniti acasa.

sutem asa de agitati cred k de la dintisori astia, pana la un an cred k ii ies vreo 10 daca in 4 zile iau iest 2 deja, nu papa aproape nimik , seoboseste si nu vrea sa doarma.....greu e si cu idntisorii astia, bine k l-am intarcat pananu iau iesit dintisori, poate ma musca de titzi si era mai rau,

chiar urat timp ii dar eu cred k ii dau sa pape si iesim k ii tare raut.

ioana maam de sara nu pot sa cred k a facut asa ceva, il baga la amanet sau ce face cu el???unde il duce??? lasa-l in pace daca atata poate dar oricum poate acuma realizezi cu cine ai stat, toate rautatile lui o sa te ajute sa treci mai usor , ai grija de tine si de sara,

pupiki

Elena si minunea ei Dragos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dpop spune:

victo, legat de transaminaze, stii cum e, ca valorile normale sunt luate asa dupa statistici, curba lui gauss, se taie valorile mai mici si mai mari. dar poti sa fii normal si daca ai peste ceea ce se considera maxim de ei. daca mergi la analize la cabinete diferite vezi ca maximul la rombel e diferit de cel de la interservisan.

bex, eu merg lunar cu irina la andreica, pt ca doctorita mea de fam e ff naspa, nu zice nimic, nu a venit sa-si faca vizitele obligatorii prin lege cand era irina mica... in fine, de aia ma duc la cineva care se pricepe. acuma vreau sa incep diversificarea, si vreau sa ma iau strict dupa doctor, nu din reviste/cartulii ca n-am incredere.

nico, tu ce faci cu nuntile, ca nu m-am prins?

ati zis ceva de inot la bebelusi? ca vreau si eu sa mergem cu irinuca.

mami de irina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

Victo, ai dreptate, e o vreme de kko!!
Si eu nic nu am unde iesi! ovi e la lucru, masina e la el si nic o sansa sa vina azi mai devreme de 8 seara ca sa apucam se mergem undeva toti trei.
poate maine....sper

Anca si Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana13 spune:

Elenuta si la Patrick i-au iesit deodata cei 2 dintisori de jos, asta de o luna si 2 saptamini... si de atunci pauza. Acum se vede ceva la incisivii de sus, dar nu stiu cind o sa sparga. Asa ca noi la 10 luni avem 2 dintisori si fontanela destul de mare, dar dr a zis ca e ok, nu se vede ca nu ar avea destul calciu.

Ioana mama de
Patrick Alexandru (01.06.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

ioana eu ieri doar ce am fost la ortoped si marim la 3 pic de vygantol, pt fontanela si nu-s ce pe la coaste.tu cat ii dai acum?

mami de ingeras Stefanut(30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

fetelor, care aveti bebei mai marisori...trebuie sa merg la o zi de nastere a unui copilas de un anisor. ce as putea oare sa-i iau cadou? of course ca are de toate.... voi de ce v-ati bucura daca ati primi pt copilas? ca ma gandesc ca ei sunt prea mici ca sa se bucure cu adevarat de ceva.

Anca si Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns redai spune:

facem frigarui pe terasa.CIne vine?

David
www.hi5.com/friend/video/7575382--158238046--David--view-html" target="_blank">Stam in picioare

Intalnire 8 martie
Copilul se naste fara "instructiuni de folosinta".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Salutare!!!!

Lore ce bine suna!!!Frigarui...miammm....poate o sa fac si eu intr-o zi.

Alex de ce vrei sa-ti anulezi programarea???Cand vrei sa aflii mai multe despre diversificare.Eu nu mai am incredere in reviste si tot felul de chestii scrise pe net.Asta e ca si cu curele de slabire.Daca scrie ceva intr-o revista,toata lumea face cura respectiva.In loc sa se duca la nutritionist.Asa si cu diversificarea asta.Nu la toti copiii e bine sa le dai aceleasi alimente.
Acuma fiecare face ce vrea.

Eu am fost la Nanulescu si mi-a zis sa-i pun mai multe masuri de lapte praf in apa.Asta nu mi s-a parut ok.

Cat despre Miu ca e la fel cu toti copiii,si ca ii mortoseste,foarte bine,repet,asa trebuie sa fie un doctor,mai ales pentru copii.Nu vad ce e rau in asta,si de ce le-a deranjat pe tipele alea de care ziceati.

Ramonel,mami de Bea(08.11.2007)

Poze
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=483dfce8d8617b598d6e04&skin_id=701&large" target="_blank">Montaj
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana13 spune:

Anca o jucarie sau niste hainute. Eu pt jucarii m-as bucura cel mai tare, ca haine ce am primit pina acum nu am fost prea incintata.

Victo si eu ii dau 3 la recom dr de familie, cica iarna se dau 3 picaturi, iar cind da soarele ne intoarcem la 2.

Ioana mama de
Patrick Alexandru (01.06.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEX29 spune:

RAMO draga o sa ma mai gandesc ce fac
si clar ca daca tot platesc 60 de lei astept sa i se acorde atentie copilashului ,asa ca mie chiar mi a placut faza cu dragalitul
am vorbit si cu nasa fetei si mi l a recomandat si ea ,a zis ca f f bun
LORE frigarui ?????
sa va fie de bine dragii mei

INGERASHU MEU TIADRIS-3oct2007

Mergi la inceput