Gravidute si mamici de Cluj- 71
Raspunsuri - Pagina 6
geanina-nica spune:
ALEX-Sa nu crezi ca-i asa de calm,ca dupa el l-ar fi batut bagat in spital,dar nu n-e lasa avocatul sa acctionam pana iese procesul.Asa ca stam pe bot.
ancab-si eu zic cum zice IOANA-ceva jucarii,ca hinele vezi tu sunt mai pretentioase,sau carti deacelea care canta,sti ce-i place tare mult la ALVARO,LEGO.
elenuta23 spune:
FETELOR AVEM 3 DINTISORI!!!!!!!!NUMI VINE SACRED IN 5 ZILE 3 , 2 SUS SI AZI NE-A IESIT UNUL JOS
ce pzrere aveti??? nici nu ma mir k ii asa agitat si nu papa mai nimik
Elena si minunea ei Dragos
anca.b spune:
Alex, Elenuta, bravo mamici!!!! oau, da' ce repeda au iesit dintisori!!!!
Anca si
Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
anca.b spune:
Lore, frigarui! yamiii!!! noi am facut gratare pt pranz, insa nu afara ci in casa...nu avem terasa, am putea incerca insa pe balcon...
ca mai avem carbuni de anul trecut...
Anca si
Stefan (13.01.2008)
Victo spune:
hehehe apropo de jucarii..sa vedeti ce interesat e copilu meu de prospectul d ela vygantol..de pliantul publicitar de la miniblu..cutii din plactic..de punga in care tine mama seringa (fara ac)pt medicamente..sub supraveghere, bineinteles..:):)
eu zic ca si hainutele dc sunt de calitate e ok.eu haine am primit frumoase, cu exceptia unora de la ceva babe.numa sa stii bine masurile.eventual un picut sa fie mai mare, ca mai suntsanse sa le poarte.ca vezi..etichetele..nu corespund intotdeauna cu constutitia copilului.
mami de ingeras Stefanut(30 oct. 2007)
anca.b spune:
mai fetelor, copilul meu si-a descoperit mainile! De azi dimineata ma ignora! ma solicita numai cand i se face foame. Intre timp se joaca singur in patut sau in balansoar, cu mainile! acum sta acolo de 3 ore!!!!
Anca si
Stefan (13.01.2008)