Gravidute si mamici de Cluj- 71

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns geanina-nica spune:

vad ca vorbiti de vreme urata,asa vas trimite de aici niste soare si caldura ca se pare ca si azi e o zi de vara,a si spuneti-mi ce haine sa-mi pun,cu mine,se anunta vreme urata pe mai mult timp sau nu'sper sa va duc caldura cu mine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bex spune:

Neata:) eu sunt la a doua cana de cafea, de ness, mai exact ca s-a stricat scumpul de Krups, cred ca de atata supresolictare

Chiar aseara a venit iarasi vb de dr Miu, adica m-a vizitat mamica colega cu mine de salon, care va spuneam ca a fost la el...si a zis da e ok, dar nu mai merge la el, desi intr-adevar pe probleme gastro e cel mai bun, se pare...acum nu stiu, zic siu eu ca are experienta si in ultima vreme, dupa intamplarile de la urgenta cu stagiarele prefer un medic cu experienta, dar sincer unul mai sobru, cred...dar va rog sa imi iertati naivitatea sau indiscretia...dar de ce meregti voi la dr cu bebelusii? numai asa ca sa va confirme cineva ca sunt bine? pentru ca sincer eu nu m-as duce decat daca ar fi o problema: nu manaca, nu creste, plange, nu doarme, are febra, nu e dez neurologic/motor,tuseste, nu stiu...ma gandesc si eu...nu e suficient daca nu sunt probleme deosebite sa il vada med de fam/pediatrul o data/luna? scuzati-ma ca am pus asa problema...dar sunt chiar nedumerita si incep sa imi pun problema ca nu sunt eu suficient atenta sau nu stiu...

Paula, intr-adevar Sorin Andreica e la medstar sambata, din cate am vaz pe site-ul lor. Dar ieri imi zicea buni de un alt doctor cu multa experienta si din auzite f bun Prof. Dr. Mircea Nanulescu, de la Pedi 3.
hai ca va pup si o zi fara ploaie sa avem!!!!

Co +Carina Alysa
http://b1.lilypie.com/tm33p2/.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEX29 spune:

NEATZA ,PUIUTZU meu a dormit 7 ore ,apoi s a trezit a papat si mi a mai dormit inca 3 ore ,s a trezit ne am jucat a papat iara si acu doarme din nou :)
ARLEENA ,IOANA mai asteptati putzin cu piscinuca ,O SA ne spuna NICO cand sa mergem ,oricum clar ca o voi duce pe Tiadris la AQUINA ,imi place tare mult acolo
DIANA ne am speriat ca n ai mai dat nici un semn ,bine ca puiutzu e ok si bravo tzie pt kilogramele date jos
ELENUTZA inca un dintisor ?iuhuuuuuu
ANCA ce bine dormit puiutzu
ADRIANA draga pupicuri pt papusica
ANDREEA mare noroc ai cu somnorila ala mic
RAMO conteaza f mult ca ai fost multumita si cred ca te ajuta si lista cu meniu ce ti l a dat doctorul

INGERASHU MEU TIADRIS-3oct2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

CO, eu merg, am zis pt ca limfocitele si transaminazele nu ii ies bine. primele analize le-am facut atunci dupa prima luna, iar acum zice nenea dr.de ctrl..control control, ca n-au iesit bune..ufff..

tu parca ziceai ca buni e pediatra, nu? cd mai stai asa la o cana de cafea..n=o intrebi cum e cu transaminazele marite la puiutii astia asa de mici..adica, AST in loc de < 37 are 56, iar ALT in loc de <40 are 47.iar limfocite 73 (max fiind 40). acu facem trat cu Liv 52, protector hepatic.

poate ani mai stie sa interpreteze rez astea.

bine ca si cu dr de fam am stat cred vreo 10 -15 min la povesti..am citit din trat de pediatrie...ei..ei..

noah ca va innebunesc de cap..da asa reactionez eu mai tarziu..avem analizele de vreo saptamana deja si eu tot la ele ma gandesc. dar intuitia mea de mama zice ca bb mea e absolut ok..numa valorile astea ma enerveaza.

mami de ingeras Stefanut(30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

iar vremea asta pune capac la toate..plus ca mai e si F1!!!!!

da dupa 5 cd se termina si progr de masa al lui bb tre sa ne caram din casa, ca vb ardeleanului, fac cu nervii...

mami de ingeras Stefanut(30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEX29 spune:

CO ai dreptate :)) si Clau mi a spus ca n are sens sa ma duc ,fata se dezvolta f bine ,papa ,,,dar asa s eu cateodata cam exagerata ,asa ca nu mai merg ,o sa sun sa anulez programarea
acu chiar ma duc sa mi fac si eu o cafelutza
GEANY i am povestit sotzului intamplarea ta cu tampitu ala ,cred ca l ar fi snopit in bataie ,dupa ce ati fost atata de draguti cu el ,indrazneste sa va mai dea si in judecata
bine ca ai un sotz mai calm :)
si da vrem sa ne trimitiz soare :))
LORE iara la Mall ,vai vai ,dar ce sa i faci ii trebuie saltelutza puiutzului

tu fetelor nu va intristati cu vremea asta urata ,bine ca macar avem mall urile astea si putem sa mai iesim

azi fac varza calita cu carnaciori ,asa o pofta am

INGERASHU MEU TIADRIS-3oct2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

N-am mai intrat de dimineata. am calcat toate hainele lui stefan, timp in care el a dormit sau s-a jucat la el in camera. apoi l-am alaptat, l-am pus in balansoar, am maturat si am spalat toata casa si am pus o tura de haine la masina.
acu va citesc cu bb in brate. si imi trage niste partzuri pe la nas ... sper sa si faca ceva kk, ca azi n-a facut deloc. daca nu reuseste, o sa beau eu iar ceai verde.

Anca si Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana13 spune:

Co nu toti bbii au bunica dr. pediatru, asa ca trebe sa ne deplasam la altii pt un control general. Eu am fost la Andreica, sa il vada un dr specilizat, ca numai medicul de familie l-a vazut(in afara de cei ortopezi) si el ultima data la 6 luni. Pe la 10 luni-1 an trebe vazuti de un dr, sa nu aiba rahitism. Dr de familie nu toti "vad" lucru asta.

Ioana mama de
Patrick Alexandru (01.06.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bex spune:

da..Ioana ai dreptate...numai ca stii cum ma gandesc sa nu cautam probleme unde nu sunt. mi se pare normal un control de rutina, sigur asta as face si eu! dar zic nu exagerarilor!

Alex, tiadris e o papusa perfecta, zau ca mai merita sa asculti si de barbati

Paula, ai PM

am uitat sa pup fetele absente...Diana si scumpica de Irinuca bine ca sunteti ok!!!!!

Nico...esti in zona, nu? adica azi e sambata...zi de nunti...

Gabitzo...ce faceti fetelor?

Co +Carina Alysa
http://b1.lilypie.com/tm33p2/.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nrl spune:

Bex , v-am urmarit de dimineata, da mi-a fost lene sa scriu
Am baut o cafeluta, Andrei acuma s-a trezit, fac un dus si mergem prin Polus la plimbare...
Nu-i nici un pericol de nunta azi

Nicoleta mami de Andrei (08.12.2007)
http://community.webshots.com/user/nicoletarl
http://community.webshots.com/user/mamicidecluj

Mergi la inceput