Gravidute si mamici de Cluj- 71

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

da eu ce sa zic de bebeita mea..ca s-a culcat la 7, la 10 a papat si de la 11 pana dimineata a bagat somnic? pe la 6 jumate a inceput sa se foiasca...bine da el nu le are cu somnul ziua

mami de ingeras Stefanut(30 oct. 2007)

Mergi la inceput

diana, dar de ce ti-e oarecum sa mergi la spital?
eu iti zic cum fac..data trecuta,m-am interesat cd e de garda.l-am sunat.am ajuns cu copilul la ora la care a zis dnu dr. acolo cd il dezbrac ii duc de acasa ori un scutecel ori o chestie din aia de la bella, de nu trece pisu prin ea, ca sa nu il asez direct pe cearsafurile de acolo.probabil ca se uita mai chioras dnu dr, dar asta e.eu nu am de unde sa stiu cd a fost schimbat cearsaful ala.

apoi ne-a zis el, veniti maine dim la ora 9..pt analize. pt rezultat a fost doar sotul, nu m-am mai carat cu copilu dupa mine.

si mie mi-era la inceput groaza de spital, dar acum mi-a mai trecut.

ee..vorba vine de papanasi..ia vii la o apa plata si sa mai schimbi peisajul..

cd a fost la analize, l-am pus acolo pe masa aceea iar cd am ajuns acasa toate hainele le-am bagat la spalat.

Mergi la inceput

no, amu pe mine ma dispera dr asta ca ii tot da analize de facut la pui. eu am mai vb cu o tipa care merge cu copilu la el.si ea mi-a zis ca pe ea nu o pune toata ziua sa faca analize. da cu al meu are ceva se pare..

limfocitele si transaminazele nu ies in parametri nicicum.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenuta23 spune:

neata fetelor, ati servit cafeaua??? sa va fie de bine, noi mai ne jukam putin si ne pregatim de somnik.

nicoam inteles k tu poti sa imi dai detalii pt inot la copii, astept cu nerabdare sa imi scrii sau intra pe id elenuta23 sa vb pe mess.

tu fetelor ne intalnim joi undeva??/sau nu, cate ati fost joi la papanasi???? poze ceva nu ati facut??

ce timp urat ii afara, iarasi nu putem iesi nasol rau, ieri am iesit si picura am stat vreo 2 ore k mie imi era rau de tot si in casa imi era si mai si sasa k am preferat sa stau afara, iar acuma mi la fel e la pastilele pt lactatie asta e trecem si peste asta.

pupiki nergen la somnik

Elena si minunea ei Dragos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana13 spune:

Ioana de Sara ti-am trimis mail cu detalii de 2 zile. Verifica-ti mailu! E mag Musette din polus. Acolo ti-am scris adresa persoanei. Daca nu ai primit sa imi spui. Iti mai trimit acum inca odata.

Ioana mama de
Patrick Alexandru (01.06.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geanina-nica spune:

buna dimineatza--eu am stat ieari pana la 1.30 si am terminat toate hainele de calcat.la 4 m-a trezit ALVARO sa bea laptic la 6 iar sa-i dau suzeta,asa ca am niste ohi umflati,da nu mai pot sa dormis si eu cu capucino.multumesc de cafea ANDREEA

ADRIANA-Super numai sa dureze,mult timp

elenuta23-nu l-au durut sa iasa asa repede,unul dupa celalat?

Mergi la inceput

ioana(mami de sara)-lasa cu timpul o sa te consolezi si o sa incepi sa-ti dai seama ca e mai bine asa pentru amandoua,nu-mi spune chiar ti-a luat filtrul de cafeaa?Scuza-ma dar josnic mai e.TOTUSI va-ti iubit candva timpurile acelea nu mai conteza? Si el zici ca se intoarce in Italia unde sigur castiga mai mult decat tine,si poate sa-si cumpere cate vrea.
Eu stau singura in Spania nu am pe nimeni cu mine,toata familia mi-e in RO.Si noi suntem uniti in familie asa ca si voi,mai am un frate doar,care se gandeste sa vina la vara dupa ce termina faculta.,cateodata asa mi-e de dor,dar ce sa fac cum zice mama eu mi-am facut viata aici,eu parca m-am nascut aici.Si viata te invata alaturi de Doamne Doamne sa treci peste toate hopurile,important e sa nu te dai batut,si sa pui valoare in tot in ceea ce faci ,si s-a nu-ti para rau niciodata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela.gaby spune:

Buna fetelor sunt noua in acest forum , spuneti va rog este cineva la dr butnaru

Mergi la inceput

fetelor rar ma plang eu de vreme..da azi chiar e naspa..brrrrrrr

Mergi la inceput

Adriana-SCUZE MESAJUL ERA PENTRU ANCA
Noi ne alaturam voua cu dinti,ACUM CICA II IES 3-4 maselute si un canin,toata ziua e marait,si mofturos,.

Victo-mi se pare ca tu m-ai intrebat de lucru pentru ratele tau,?
Eu nu am de lucru pentru el,i-mi pare rau si sotul acum nici nu mai vrea sa auda de romani,dar daca aud ceva i-ti spun,ce stie sa faca.
Nici aici nu mai stau lucrurile asa cum au stat inainte dar totusi, daca are de munca,stabila,si o chirie convenabila e mai bine decat in RO.si sa nu se gandeasca ca aici umbla caini cu colacii in coada.Ca pentru 1000-1100 euri muncesti de dimineatza pina seara,si cine zice ca a venit aici si a facut bani in scurt timp ,ori o fost hot ori prostituata.
A si acum e foarte greu sa gasesti de munca fara acte,doar daca are oferta de munca le face destul de repede
si am inteles ca de la anul nu mai e nevoie de acte ca suntem europeni.No ca te-am zapacit

Mergi la inceput