Gravidute si mamici de Cluj- 71
Raspunsuri - Pagina 17
anca.b spune:
mai, cum se vade ca a fost vreme buna azi! nu a batut vintul afara, da' cam bate aici!!!
si noi am iesit doua ture azi...super bine a fost...doamne da sa tina vremea asta cit de mult...
Anca si
Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
geanina-nica spune:
Gata am terminat si bagajele,am niste furnucutze in stomac
PUISOR-un pic pic,mai ales ca acum sunt pregatita de plecare,
ADRIANA-las-o pe printesa ca o sa-si dea drumul singurica si atunci n-o s-o mai potzi opri 
ANCA-baietel mare are mami 
Victo spune:
NOAH..SI EU VREAU LAPTE cu taitei..acuma fac comanda la mama..:):)..done..![]()
![]()
au rezistat pana acum scutecele happy..sa vedem proba de noapte si asteptam cu nerabdare proba de kk..:)
elena..sa vezi al meu cum soarbe supa..vaaaai.. tre s ail invat bunele maniere..![]()
geany, drum bun!
mami de ingeras Stefanut(30 oct. 2007)
geanina-nica spune:
Asa greu i-mi merge pagina,si voua sau numai mie?
poate am probleme cu calculatorul.nu pot sa scriu nici gros nici colorat 
IOANA-te-am dat disparuta ![]()
multumesc de lamurire,nici la ALVARO nu-i place SPANACUL,pai tu ce crezi avem ficiori mari care incep sa-si ceara drepturile
VELENAMARIA-Lasa-i niste linguri in manuta asa se obisnueste.
ALEX-cum a fost la vaccin?
geanina-nica spune:
VICTO-cum ti-a esit tortul ca vin si eu la o portzie ca e si ziua mea ![]()
coincidenta ![]()
multumesc
redai spune:
Anca nu au magazin.Eu sunt multumita de calitate,sunt foarte multumita ca ii place puiului.Cu comenzile astea de pe net te poti si arde.Eu am comandat 2 lucruri si nu imi pare rau.
Azi dupa masa m-am plimbat cu el prin casa.o adora.
David
www.hi5.com/friend/video/7575382--158238046--David--view-html" target="_blank">Stam in picioare
Intalnire 8 martie
Copilul se naste fara "instructiuni de folosinta".![]()
redai spune:
Geany nu trisa
, ca numa maine e ziua ta.
Eu sunt fff supi iar.Cand i-am schimbat scutecul de dimineata lui dav am observat ca ii este putin umflata putulica.Am fugit la medic (Dr Campean) si a zis ca are balanita.Stiti ceva despre asta?Mi-a dat sa ii fac spalaturi cu rivanol si unguent baneocin.PE prospectul de la baneocin scrie ca se foloseste dupa 2 ani.Nu stiu ce sa fac.Nici pe internet nu am gasit prea multe despre asta. Mai ales la copii.Orae la ce alt medic sa merg?
David
www.hi5.com/friend/video/7575382--158238046--David--view-html" target="_blank">Stam in picioare
Intalnire 8 martie
Victo spune:
geany, pai ce crezi ca l-am terminat????????
doar l-am umplut..tre sa il ornez..
te asteptam la o feliuta..:):)
mami de ingeras Stefanut(30 oct. 2007)
redai spune:
Geany, am zis sa nu trishezi,nu ca esti trista [:P]
David
Intalnire 8 martie