Gravidute si mamici de Cluj- 71

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

Ani, de ce nu te duci la Vasilescu, la spitalul de recuperare? iti faci programare la telefon. oricum mai repede de 6 mai. si am inteles ca e chiar mai dragutza la spital decat la cabinetul particular. de Gocan nu am auzit nimic. sory.

quote:
Originally posted by puisorul

La ce ortoped ati fost cu bebeii?
Am vrut sa ma duc la Dana Vasilescu la Artis dar imi facea programare numai pe 6 mai si e cam tarziu. Dr. Andreica mi-a recomandat pe un dr. Gocan. Ati fost careva la el?
Victo, spor la treaba.
Geany, mai ai un pic..

Ani de Stefana (23.01.2008)

Anca si Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan

Mergi la inceput

Adriana, o sa incerc si eu! si pt laptic si pt ca mi-ai facut pofta!
Legat de lactate, de ce nu cumperi din piata marasti? nu iti e mai aproape?

quote:
Originally posted by mami_alexia

Sa vedeti ce am patit ieri..dimineata am mancat, ce-i drept, cu pofta, lapte cu taietei. Seara, aveam sanii plini de lapte, de dadeau pe afara si ma dureau ingrozitor.Si nu e prima data cand patesc asa de la laptele cu taietei. Mamicile care alaptati, patiti chestii din astea?
Nu mi-a spus nimeni desi am intrebat mai demult..nu gasesc lactate(cas, telemea, urda) in piata in Manstur?

MAMI(Adriana) & ALEXIA(28 aprilie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamica spune:

Hello!!
Ce bine ca s-a facut vremea buna!!!!

Lore imi trimiti si mie parola pt contul comun? Mercic.
Adriana eu patesc asa de cand Ana papa mai bine mancarica, si sunt ca in primele saptamani dupa nastere, imi curg rau de tot sanii... Chiar vroiam sa va intreb in cat timp se regleaza productia de laptic?
Anca vreau sa ne vedem, unde se pune de intalneala?
Ioana noi ne-am cam aberat, ca pe langa balcoane (care au iesit super), ne-am schimbat si usa la intrare si parchetul si am si zugravit peste tot, nu faceti ca mine....
Fetelor de cand ati inceput sa dati bebelusilor ficatel de pasare?

Diana si Ana (13.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_alexia spune:

Anca, eu n-am gasit lactate in Piata Marasti.Stii tu ca sunt?Atunci o sa mai caut.

Diana, la mine cam dupa 6 luni s-a reglat productia de lapte.Dar si acum am perioade in care e mult, cand incepe sa suga din unul, celalalt curge siroaie...asa a fost noaptea trecuta.

Legat de tricicleta. Se gasesc si la magazinul de care zicea Ioana(mami de Sara)- adica peste drum de Expo dar si in Manastur, in statia de autobuz Calea Floresti, dupa Billa.Sunt mai simple decat cea pe care ne-a arata-o Lore pe site. Gasiti poze si preturi aici

MAMI(Adriana) & ALEXIA(28 aprilie 2007)

Mergi la inceput

Diana, ti-am trimis eu pm cu parola pt contul comun. era vorba sa ne intilnim joi sau vineri la iulius mall, la papanasi. inca nu am stabilit detaliile...

Mergi la inceput

Adriana, lactate de la tarani sunt in piata marasti: intri pe ultima intrare (dinspre oras), mergi le langa mesele de legume-fructe, faci dreapta, pe randul din mijloc si gasesti si urda si telemea si lapte si oua de casa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana13 spune:

Salut
a venit primavara de-a dreptu

Anamica
dar ati facut in apartament nu glumaaa! Dar cine mai e ca voi cu bb cuminte si frumos si casa luna si bec

Geany dr de familie a lui P e medic de familie simplu(adica nu are specializare pediatrie), dar l-am ales pt ca vine acasa la vaccin sau daca mai e nevoie, daca e racit sau alte chestii minore. El are inscrisi si copii si oameni mari. Nu stiu alti medici de familie cum sint.

Adriana in piata Mihai Viteazu stiu ca erau multi tarani cu brinzeturi.

Azi P a refuzat spanac(facut ca pt noi, dar fara sare sau prajeala). O sa verific deseara daca nu i-a fost foame sau l-a refuzat pt ca nu i-a placut. Incepe baiatu' mamii sa aiba preferinte in ale mincatului, nu mai baga in el orice

Ioana mama de
Patrick Alexandru (01.06.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns redai spune:

Fetelor firma de a care am comandat masina este din CLuj.Am fost si am ridicat-o eu si nu am mai platit transortul.E superba.Am instalat-o si dav e foarte incantat.Imi pare rau ca nu m-am uitat mai devreme si sa o iau.
Este o masinutza.Nu are pedale.

David
www.hi5.com/friend/video/7575382--158238046--David--view-html" target="_blank">Stam in picioare

Intalnire 8 martie
Copilul se naste fara "instructiuni de folosinta".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns velenamaria spune:

buna fetelor...am fost afara cu edi si a fost tare bine..din pacate a dormit tare putin..asa e cand e cald, nu doarme mai mult de o jumatate de ora...hi hi..cand era frig dormea si 2 ore..asa ca sa inghet si eu pe-afara.

Stiti careva vreo firma de amenajari interioare???..SERIOASA.. avem mai multe de facut in apartament si nu vreau sa ma incurc cu tot felul de muncitori....am patit-o cu mobila de bucatarie..am dat avansul unui mester si am ramas si fara bani si fara mobila.

MAMI_ALEXIA..azi incerc si eu taietei...am lapte destul..dar mi-e pofta.

Edi a papat cereale ieri..i-au placut..asa frumos papa el din lingurita...si tot incearca sa mi-o ia din mana sa se joace cu ea.

pupici..sa avem si maine parte de o vreme la fel de frumoasa.
mami si edi

http://www.kodakgallery.com/I.jsp?c=6w4zuyz.c5qxmnvj&x=0&y=-v3oux6
http://www.kodakgallery.com/I.jsp?c=6w4zuyz.70cfcnbb&x=0&y=5th0zj

Mergi la inceput

Lore, merci de pm.
au si magazin astia cu firma, sau nu se poate comanda decit pe net? ca as vrea sa o si vad inainte ... tu ce zici...cum e calitatea? esti multumita?

Mergi la inceput