Gravidute si mamici de Cluj- 71

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ioana13 spune:

Geany a mincat, pina la urma, spanacul seara... era satul la amiaz, iar seara infometat, a lins farfuria. La amiaz s-a uitat cu o scirba la spanac, m-a pufnit risu cind am vazut ce mutrisoara de mironosita face. Drum bun si cer senin!

No Lore cum e masinta? Se poate iesi cu ea afara? Din ce sint rotile? Se manevreaza usor?

Ioana mama de
Patrick Alexandru (01.06.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana13 spune:

Lore ziceai ca ai o prietena care vinde papucei pt bb? Ce preturi are la sandalute?

Ioana mama de
Patrick Alexandru (01.06.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns velenamaria spune:

azi a avut mama bebe cuminte..am reusit sa fac si curat si un tortuletz cu fructe..iami..tocmai mi-am luat forma de tort din cora si era musai s-o incerc.

VICTO..spor la papat supica si noi incepem cu supica de saptamana viitoare.

GEANINA..drum bun...iar despre lingurite..nu stiu ..saracutul meu edi baga tot in gura ..iar lingurita si-o baga pana in gat. noroc ca sunt de alea din silicon :) dar imi e frica sa nu vomita.

despre scutece..noi am folosit pamapers dar am trecut pe happy..mi se par mai ok si mai largi si nu-l strang pe edi prea tare.
noapte buna
mami si edi

http://www.kodakgallery.com/I.jsp?c=6w4zuyz.c5qxmnvj&x=0&y=-v3oux6
http://www.kodakgallery.com/I.jsp?c=6w4zuyz.70cfcnbb&x=0&y=5th0zj

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariandra spune:

Buna seara, fetelor!
LORE - Cunostinta aia a ta are si papucei pentru bebelusi mai mici?Imi spui te rog ceva preturi.

A venit vremea buna, suntem ocupate cu mancarica, curatenie si nu prea reusesc sa va scriu, dar ma straduiesc sa citesc.
Va sarut si noapte buna sa aveti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns redai spune:

Ioana- are sandalute la 1 milion, cu taloneta pt baietii nostrii.Daca vrei iti dau pe mess poze.

Andreea- pentru mai micuti are un fel de adidasi la 50 LEI.Si eu am avut o pereche la Dav.Tot asa, daca vrei iti arat pe mess poza.

Sunt din piele ce vb eu.Are si care nu sunt din piele, dar la aia nu stiu preturile, ca nu m-a interesat.
Cine mai vrea sa vada pozer sa imi ceara pe mess

David
www.hi5.com/friend/video/7575382--158238046--David--view-html" target="_blank">Stam in picioare

Intalnire 8 martie
Copilul se naste fara "instructiuni de folosinta".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEX29 spune:

LORE la o alta farmacie vaccinul era cu 20 lei mai mult ,felicitari pt masina
si imi pare tare rau pt bebe ,lasa ca o sa i treaca repede

FETELOR nu mi a venit sa cred Tiadris n a plans DELOCCCC LA vaccin ,a fost super cuminte ,asa ma bucur ca am scapat
darrrrr m am suparat un pic ca mi a spus doctoritza ca ar fi trebuit sa stea si singura in funduletz fara ajutorul meu
eu chiar ca nu mai inteleg nimic ,din toate informatiile luate sfatul tuturor era sa nu se tzine bebele in fundic decat dupa 6 luni

ELENAMARIA felicitari pt bebe cuminte si pofta buna la tortuletz

noapte buna

IOANA bravo pt papacios ,cum ii faci spanacul ...asa ca si pt voi ?
pe Calea Floresti langa sensiblue este un magazin cu incaltaminte numai din piele si au papucei f f frumosi pt bebe ,eu i am luat saptam trecuta niste ghetutze lui Tiadris cu 70 lei ,desigur din piele ,preturile is f bune comparativ cu ce gasesti in celelalte parti

GEANY cred ca ai mari emotii ca vii acasa
am tot vrut sa scriu ca la mine (chiar prima data cand am zburat cu avionul )au functionat f bine paharele de plastic puse la urechi ,e tare aiurea senzatia ....din cauza presiunii si SA AI GUMA DE MESTECAT si sa mesteci mereu ,ajuta f mult

INGERASHU MEU TIADRIS-3oct2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenuta23 spune:

quote:
Originally posted by mami_alexia

Sa vedeti ce am patit ieri..dimineata am mancat, ce-i drept, cu pofta, lapte cu taietei. Seara, aveam sanii plini de lapte, de dadeau pe afara si ma dureau ingrozitor.Si nu e prima data cand patesc asa de la laptele cu taietei. Mamicile care alaptati, patiti chestii din astea?
Nu mi-a spus nimeni desi am intrebat mai demult..nu gasesc lactate(cas, telemea, urda) in piata in Manstur?

MAMI(Adriana) & ALEXIA(28 aprilie 2007)

gasesti in piata ion mester , acolo este ghereta din termopan lanaga carnea de pui si gasesti tot ce vrei de ;la oameni de la tara

Elena si minunea ei Dragos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamica spune:

Fetelor contul comun e pe yahoo? ca io nu reusesc sa intru...hmm mai incerc

Diana si Ana (13.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenuta23 spune:

alex29 nu te lua dupa ele k si exagereaza , fiecare copil in felul lui, cum nu poti compara doua degete de la mana asa nu poti compara nici bb. eu la 5 luni jumate deabia am inceput sa il ridic pe Dragos, copii cand ajung sa iis bage piciorusele in gurita atunci l s-a format coloana si pot sta in fundic, acuma daca tu vrei sa o fortezi treaba ta dar eu zic k toate la vremea lor k o sa aiba timp sa tot sta ...., Dragos are 11 luni si toata lumea ma intreaba dar nu umbla???? nu pt k nu ma grabesc deabia la 7 luni am inceput sa il pun in tarc si numai ucate putin asa k fiecare cum si-l creste asa il are.
cunosc pe cineva kare se i-a la intrecere cu Dragos insa el are 5 luni iar dragos 11, cantareste cu 300 g mai putin k noi , de la 4 luni sta in fundic......si asa mai departe dar eu zic sa nu te grabesti k uneori poti sa faci rau copilului.

felicitari k ati fost cuminti la vaccin si ma bucur k ne-am intalnit in parculet, poate mai vii sa ne vedem sau vii in vizita

pupiki

Elena si minunea ei Dragos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamica spune:

Alex felicitari pt mamarutza cumintica si curajoasa, sa nu planga deloc la vaccin WOW!!!
Lore ma bucur ca ii place masinuta, are ceva centuri de siguranta? sau doar sta el acolo cumintel?
Ce harnicute sunteti fetelor, va prajituriti nu gluma!
Elena eu ii dau Anei o lingurita in manuta, alta decat cea cu care ii dau sa pape si ea e foarte incantata si deja stie sa si-o introduca corect in gurita.
Geany drum bun sa aveti!
Somn usor!

Diana si Ana (13.09.2007)

Mergi la inceput