Nou stil de viatza (199)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vikinga spune:

Hclara fulguie la voi? Io cred ca stau in alta tara ca rar se potriveste vremea, de fapt la meteo la tv insula asta cea mai nordica nici nu le incape pe harta, mai sigure-s prognozele daneze:) E bine si soare si azi, fara vint! Ieri a fost super primul gratar pe anul asta, eu am mincat file de oaie marinat, cu salata de varza murata si am mai pus pe gratar ciuperci in deschizatura carora am pus cite o bucatica de gorgonzola. Is tare gustoase asa. Pestele la folie il fac asa: in tava de aragaz pun o bucata mare de folie cit sa-i iasa marginile si-n afara si chiar sa ramina inca o bucata destul de mare sa si acopar, in asa fel ca tot sosul sa stea acolo inauntrul ei. Pun bucatile de peste pe felii de ceapa, de rosii, zucchini, deasupra fileuriloe de peste feliute de lamiie si de usturoi, bine pestele sarat si piperat dupa gust, putin vin alb ori sekt sec ce am prin casa si la cuptor la 200°C vreo 30 de min. Mai te uiti s avezi cum arata pe parcurs. Dar fiind pe buactile de ceapa(mai exact rondele) si pe rosie, pestele nu se lipeste, legumele lasa suc si asa nu mai trebuie alt lichid. Ba din contra ultimele 10 min mai dau folia de deasupra la o parte. Iar pestele la folie in stil spaniol se face altfel. dar iti trebuie un anumit fel d epeste, fileurile nu ies asa, tre sa fie un peste intreg cu piele cu tot, de marime mica spre medie, se pudreaza din plin cu sare grunjoasa, in burta pestelui se pun felii de lamie si ierburi proaspete se impacheteaza fiecare peste in parte in asa fel sa nu cu curga nimic din el si direct pe gratarul de la cuptor vreo 30 de min. Cind se maninca se da frumos la o parte pielea sarata si se papa pestele.Eftimie la iesirile mele nu pap nimic doar drinckuiesc, apa f multa , un pahar de sampanie, uneori o bere, ori ceva ce beau metzoaicele la greu sekt auf ice, un fel de spumos pe gheata muuulta care-si lasa apa si se mai dilueaza treaba aia. Oricum mincatul acasa.Sabina pai miine e raportul, poti incepe de sapt asta usor usor.Vikinga cu cei mai frumosi vikingi: Nadja si Aldo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hopes spune:

am gasit un link care calculeaza caloriile

http://www.calorii.bonduelle.ro/

Eu sunt incantata de el, ptr. ca e usor de folosit si destul de complet.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yubi spune:

Salutare ,am ajuns si eu de la servici.Eftimie C. de azi am inceput si eu Scarsdale ,dar l-am adaptat putin .La MD am baut o cana de lapte degresat (0.1 %)in care am pus 3 lingurite de cafea Inka (cafea de cereale) + 1 felie de paine secara prajita.La 12.30 am mancat o grefa pt. ca nu am mai avut timp azi-dimineata.Acum la pranz pt. ca nu am carne rece ,voi manca sunca de pui si parizer vegetal simplu de soia + 2 rosii.La cina o sa fac peste (cod)in vas de yena ,dar o sa pun si o lingura de ulei de masline + condimente.Sper sa reusesc sa tin mai mult timp regimul ,pt. ca am mai incercat o data ,dar m-am oprit dupa 6 zile http://tt.lilypie.com/oGbdp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hcclara spune:

vik, Carmen E., multumesc, abia astept sa-l fac si eu deseara, citind cum il faceti m-a apucat iar foamea!

Carmen E., vad ca ii dai cu fructele la masa de pranz...bine ca poti! mie zilele cele mai grele mi se par cele in care e salata de fructe la pranz, eu nu prea ma impac cu fructele, bine acum in dieta respect, dar in general nu pot inlocui o masa cu fructe (ei, daca ar fi trese in cioco ar fi altceva!!!)

Luca a terminat de mancat, a mancat ca purcelul, si cu mana si cu linguritza, iar pe fata e ca si cand si-a facut o masca cu sos! plec sa-l spal si la culcarica!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anky spune:

Anda,merci de invitatie,cum as putea sa refuz o astfel de invitatie,am sa va fac o vizita,cu siguranta.Oricum am sa vin pe sus sa vad cam cum se misca astia cu drumul in zona,desi cred ca nu au avansat prea mult.
Noi vom merge In State la vara,vroiam sa mergem in februarie,dar am aminat din cauza bolilor copiiilor si operatia Biancai.
Pestele in folie il facem de obicei la gratar afara,e un deliciu.Curatam pastravul de solzi,punem condimente, o felie de lamie si marar in mijloc,cine vrea isi pune si un pic de unt.Moamaaa..sa tot maninci,hai ca mi s-a facut pofta,o sa-mi fac mai tirziu dar in tigaia "gratar" ca merge si asa.
Subscriu la faza cu sportul,asa e, la mine cintarul se misca mai greu acum tocmai pentru ca fac sport intens,dar e ok,nu e neaparat sa arate mai putin ,e mai important sa ma tonific si mai am muuult.. de lucru.La mine slabitul merge lent si asta e ceea ce imi si doresc.
Pentru a slabi faceti cardiotraining adica bicicleta,mers(fugit) pe banda,crosstrainer(eliptica),stepper..etc,nu faceti exercitii de forta.
Claudia,sint convinsa ca o sa ii placa sotului tau costumul.
Cum s-a distrat ieri Marc ?
Da,e bine ca au facut amindoi varicela ,insa dupa spusele doctorului, cica Bianca mai poate sa faca o data pentru ca acuma facuse o forma usoara.Deci...nu ne-am scapat.
Carmen,buna ideea de brinzica cu ceapa verde si marar.Eu am luat niste brinza de capra,tare buna, am sa o amestec si io cu ceapa verde si marar.

Anca,mami de doi nazdravani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eftimie C. spune:

Yubi imi place cum ai adaptat regimul si cred ca si fetele sunt de acord cu mine.Tu ce spui CAnda?
Claudia da, mananc multe fructe pentru ca le prefer carnii in dieta asta.In saptamana de mentinere voi introduce la pranz si cate un iaur ca mi-e tare dor
Abia astept sa ne spui impresiile sotului vizavi de costum, dar daca diseara nu poti ca vei fi ocupata, asteptam pana maine.
Hei, mi se pare mie sau e cam slabuta miscarea azi?Pe unde sunteti?

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=10" target="_blank">EU am votat si sustin: CERCUL VIETII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yubi spune:

Eu ma duc sa fac pestele la cuptor http://tt.lilypie.com/oGbdp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carina spune:

Carmen E: eu i-am mai spus Marilenei acum ceva vreme care e parerea mea despre Scarsdale.
Poate reprezenta inceputul unei discipline alimentare, pentru ca in definitiv un nou stil de viata asta inseamna, cel putin pentru mine.
Scarsdale-ul ofera variante de meniuri hipocalorice pentru persoane care nu au timp, chef sa stea sa isi faca singure aceste meniuri.
Dieta asta va avea efect daca dupa cele nu stiu cate saptamani in care o tii, vei reusi singura sa iti faci meniul, astfel incat el sa fie si variat si sa se si incadreze in limitele calaorice recomandate fiecareia dintre noi. E ok adaptarea lui Yubi la nivel teoretic, pentru ca eu nu stiu cantitativ ce a insemnat pranzul ei. Eu personal singurele "mezeluri" pe care le mananc sunt cele degresate sau cele crud uscate.
O dieta normala, sanatoasa, este una in care: nu iti e foame, nu iti refuzi anumite mancaruri sau grupe de mancaruri, nu ai senzatia ca esti la dieta si te chinui, mananci diversificat, respecti raportul proteine/ grasimi/ carbohidrati recomandat de nutritionisti.
Va pupic pe toate si spor in tot ceea ce faceti,

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda si Carina (deja domnisoara)
http://community.webshots.com/user/andamihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anky spune:

O dieta normala, sanatoasa, este una in care: nu iti e foame, nu iti refuzi anumite mancaruri sau grupe de mancaruri, nu ai senzatia ca esti la dieta si te chinui, mananci diversificat, respecti raportul proteine/ grasimi/ carbohidrati recomandat de nutritionisti.
Va pupic pe toate si spor in tot ceea ce faceti,

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda si Carina (deja domnisoara)
http://community.webshots.com/user/andamihai
[/quote]

Perfect de acord

Anca,mami de doi nazdravani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Neatza acuma am adus copilul acasa si va servesc cu un ceai.

Laura sa iti zic cu cantarul la mine daca ma cantaresc de dimineata(chiar daca merg la baie) imi arata ceva si dupa ce beau prima gura de cafea si mai merg odata la baie imi arata mai putin.Si crede-ma ca cantaritul zilnic nu e prea bun.Si eu il mai practic si ma supar.

Carmen E si eu am optat pentru fructe azi ca simt nevoia.

Yubi bine ai venit in club si mi se pare super meniul.

Anda eu dupa aceasta dieta voi incepe un stil nou de viata si voi incerca sa fac totul cat mai bine,dar eu acest regim il vad ca o curatare.

Cine mai e in zona ca mai stau un pic ca dupa ma duc sa fac cina.

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput