Nou stil de viatza (199)
Raspunsuri - Pagina 16
CRISCOSTY spune:
Buna fetele! Eu am o groaza de treaba si o mie de nervi. Cum lucram eu de zor la pc, iau astia curentul si uite asa am luat-o iar de la capat...sa mor, nu alta Asa ca va salut repejor pe toate si va doresc o saptamana cat mai reusita. Cred ca am sa revin de acasa, de aici nu cred ca voi mai reusi.
Eftimie merge dieta, eu zic ca merita...vedem maine la raport. La tine cum este? Esti multumita? Dar tu cuscra si celelalte fete cu S? Mai vb...
Crys si Dany
mephala30 spune:
am avut ceva treburi de rezolvat in oras...
Anky, imi pare rau pentru Cris si pentru voi. Multa putere voua si sanatate lui.
Ft. faina culoarea din link.
Eftimie, asta e, mi-am repus pozele la semnatura....ma bucur ca sunt pe pozitia intai, inca...
Multumesc pentru suport, .
Marilena, imi place sa te vad ambitioasa si sincer, te felicit!
Delia, cum te simti azi?
Alina, , faina surpriza i-ai facut sotului.
Sabina, Vikinga, raportul e marti.
ma duc sa-mi pregatesc o branza Monti (cu ceapa verde si marar), s-o mananc la mic dejun cu 2 buc. de digesta.
salut toate fetele si va doresc o zi buna.
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=10" target="_blank">Cercul vietii si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=21" target="_blank">Hug me
carina spune:
Neata dragutelor,
A inceput inca o saptamana de munca in care va doresc sa fiti fericite si pline de viata.
Marilena: dupa ce ai povestit de crescut, m-am masurat si eu aseara. Nu m-am modificat in inaltime, doar la bust si la solduri: am ajuns la 80 la bust (deci care mai aveti ceva de donat eu primesc cu placere) si 87 la solduri. Talia e neschimbata la 64 cm.
Carmen: ce mai faci?
Tzuni: spor la munci
Alina: ce sot fericit cu asa sotie surprinzatoare
Carmen E: masina de paine e Moulinex xxl. Eu am luat-o de la Altex, dar o poti gasi la Media Galaxy sau Domo. A fost 400 de Ron.
Claudia: ce faci azi?
ANky: imi pare rau ca si Cris a facut varicela, sau mai ales ca a facut-o intr-o perioada asa incarcata pentru voi. Legat de gratar la padure, sa stii ca l-am pus deja la incins pe cand ajungi in Cluj sa simti mirosul si sa ne vizitezi.
Intrebare: unde va faceti concediul anul asta? EU tot caut oferte si nu ma pot hotari. Am vrea in Ibiza sau Mallorca dar inca nu suntem foarte hotarati.
Laura: variatiile de greutate pot avea mai multe cauza: te cantaresti in acelasi moment si dupa aceleasi obiceiuri in fiecare zi (adica fie inainte de a merge la baie, fie dupa). Sau poate retii apa in anumite zile. Dupa sport intens, cantarul va arata mai mult.
Meniul de azi:
2 felii de chec din albusuri cu exquisa si dulceata de pere
piept de curcan la gratar cu cartofi taranesti si salata de varza
pangasius la cuptor cu fasole verde la aburi si salata de castraveti, un mar
Va salut pe toate si revin mai tarzior
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda si Carina (deja domnisoara)
http://community.webshots.com/user/andamihai
P&ANA spune:
Da fetelor, a fost bestiala atmosfera de pe stadion si desigur a meritat ;(eu am facut laringita)
carina, si eu tot moulinex de 1 kg mi-am luat , dar stii, chiar ma gandeam la tine aseara , cum ai facut croisante la masina de paine ? se poate ? Daca nu primesc cartea , te voi ruga pe tine sa-mi dai ceva retete.
A iesit soarele putin si s-a oprit si ploaia.
Ma duc la banca..
Alina
a fi om e lucru mare ...
[url="http://picasaweb.google.com/alina.oztaysi
Eftimie C. spune:
ha,ha,ha Tzuni, ce dulcica ti-e fata.
Gusta sunt ok.Ziua 8 din Scarsdale.
Cris sunt multumita de rezultate si chiar daca sunt cu rusii pe cap, tot se vede ceva-ceva la cantar.
'Neata si tie Hopes.Un banc de-nviorare?
Anda am sa intru si eu pe site-ul Altex ca sa ma uit la modele si preturi.
"Dupa sport intens, cantarul va arata mai mult" - asta chiar nu stiam
Fug la treaba!
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=10" target="_blank">EU am votat si sustin: CERCUL VIETII
hcclara spune:
salutare!
Anda, chiar m-am gandit si eu la tine, inainte de a da drumul computerului...
vreau sa fac peste in folie si habar n-am cum, vroiam sa va intreb pe voi cum il faceti!
Carmen, frumosi copii, frumoasa mami, puiu delicios, iar de tort nu mai zc nimica ca-mi lasa gura apa numai cand ma gandesc!
Delia, insanatosire grabnica!
Anky, sanatate lui Cris! las' intr-un fel e mai bine ca au facut amandoi acum si gata te-ai scapat!
Alina, faina asa o surpriza...dar a sunat telefonul si ai zis ca revii...unde esti? ce v-ati cumparat frumos?
Anda, noi am fost anul trecut in septembrie in Mallorca si a fost super!!! anul asta mi s-a pus pata pe Lanzarote, sau cine stie unde...dar tot in septembrie! mai ieftin insa ca si in sezon nu a fost!
vik, vantul n-a plecat la olandezi, a venit la noi!
Afara fulguie de azi dimineata, e vant si frig!
tumpi,chiar asa, ce faci?
Fetele de la S, va salut pe toate! mie imi merge bine, ieri stateam mai bine decat azi, dar tinand cont ca am fost la ziua baiataului, e bine!
pup toate fetele si vin mai tarziu sa vad daca mi-a zis cineva cum sa fac pestele!
gusta spune:
Cuscra eu te astept mai pe seara la vorba.
Carmen sincer tin cu dinti de mine ca vreau sa vad 55 sa ma pozez si dupa sa incerc sa ma mentin(greu lucru)
Anda eu nu ma masuram daca nu ma punea ala.Hai la bust dadeam inainte acuma am ramas si eu cu o palma de bucata asa ca nu te pot ajuta.Ma duc si eu mai tarziu sa ma masor.
Alina drum bun la banca.
Gata ne auzim pe la pranz ca ma duc sa vad ce mai pot face.
Marilena si Mara Augusta
carina spune:
Claudia: ce ma bucur ca te gandeai la mine.
EU pestele nu prea il fac in folie, ci la cuptor in vas yena cu capac. In folie e simplu: pregatesti o folie de aluminiu suficient de mare cat sa poti impaturi bine in ea bucata de peste. Pestele se condimenteaza dupa plac (eu ii pun, boia dulce, piper, ierburi aromate si sare) si apoi se pune in folie, se impatureste si se baga la cuptor - cam 180 de grade - 200. Dupa 30 de minute il poti desface sa vezi daca e facut sau ii mai trebuie ceva. In vasul yena, la fel il fac, dar ca nu il invelesc in nimic si il verific mai des ca sa ii pun putina apa sa nu se prinda.
Alina: le-am framantat si le-am crescut in masina. Apoi am scos aluatul si l-am pregatit si copt in cuptorul normal. Au fost minunate. AI mei au halit o gramada.
Carmen E: prin sport iti cresti masa musculara si scazi din tesutul gras. Masa musculara e mai grea decat tesutul gras si de aia am zis ca dupa o perioada de sport intens, daca acul cantarului nu se misca nu e rau. Poate si creste, esential e sa vezi pe haine si pe carne cum sta pe tine.
Marilena: acus mi-am amintit: sgur ca imi dau cu parerea daca imi zici din carte si iti dau si un pupic ca m-ai facut sa rosesc.
Revin mai tarziu ca sa nu o tin pe Claudia cu pestele in aer
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda si Carina (deja domnisoara)
http://community.webshots.com/user/andamihai
hcclara spune:
Anda, mii de multumiri, pai am si vas jena, pana deseara am sa ma hotarasc, poate ca il fac si eu in vas! e la cina in program!
Am primit costumul de baie, e fain, deseara ii fac o reprezentatie la barbatu-meu, si daca n-are nici un efect, il trimit inapoi!!! ce nu-mi place la astea intregi, e ca eu nu sunt prea dotata ca siliconatele din poza, si astea n-au bureti...insa nu-i bai! adica sunt si cu buretzi, dar numai marimi ft mari am vazut si asa mai ca de babe!
ma duc sa vad unde e Luca ca a plecat la vecina sa se joace cu baietelul ei!
Claudia
edit: Doamne, am scris despre costumul de baie de parca as astepta cine ma vede, sa sara pe mine!!!oare ce efect astept??? (rad ca proasta de una singura!!!!!) cred ca dieta asta imi intuneca mintile!!!!
Eftimie C. spune:
Anda nu am citi corect cand ai scris "dupa o perioada de sport".Eu ma gandeam ca mergi o ora la sport si apoi la cantar esti mai greuAm citi printre randuri.
Claudia si eu pun pestele in folie cu mirodenii(sare, codiment pentru peste, foi de dafin si feliute de usturoi), il impachetez bine si-l bag la cuptor pe gratar cu o olita de apa dedesubt (ca sa nu se scurga zeama si sa scoata miros).Dupa cel mult 30min il desfac ca sa se evapore lichidul si apoi ii pun deasupra zeama de lamaie si-l pap tot.Buuuuuunnnnn!
Meniu pentru azi:
Mic dejun:
- cafea cu zaharina
- 2felii graham prajite
- suc de la o grefa
Pranz:
- cateva felii de cas
- fructe amestecate(capsuni, kiwi, mere, prune + zeama de lamaie)
Cina:
- peste in folie la cuptor
- salata asortata - o felie de paine integrala toast;
- suc de grapefruit
Si lichide cat cuprinde
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=10" target="_blank">EU am votat si sustin: CERCUL VIETII